Mielőtt orvoshoz fordulnék, kíváncsi vagyok a tünetek alapján ti mit gondoltok?
Sziasztok, szóval a tünetek a következők:
-egyik nap székrekedés, másik nap van rendesen( de akkor többször, és inkább a délelőtt folyamán: 3x-4x)
-felfúvódás, puffadás, lapos a hasam(sportolok ezerrel)de ilyenkor hatalmasra megnő a hasam
ilyenből ilyen lesz (csak a szemléltetés végett)
-->kék ruhás nő
de ez jobb kép a szemléltetésre:
amikor felpuffadok néha hihetetlenül fáj, sírógörcsöt kapok
-fokozott bélgáztermelődés
-hiába eszem egészségesen (tk dolgok, tejtermék, no meg sok gyümölcs és zöldség)és sportolok napi 3 órát heti 5x, hízok
édességet igyekszem ritkán enni, de akkor inkább 2 szelet sütemény, és igyekszem olyat választani amiben nincs sok cukor, pl. rétes
és főleg combra, fenékre, hasra hízok
sok folyadékot iszom
-hangulatom változékony
-fáradékony vagyok általában
-hajam fakó
-bőröm kicsit sárgás színű (régebben meg sápadt voltam inkább)
minél hamarabb elmegyek a háziorvosomhoz, utána mi fog következni? előfordulhat, hogy lisztérzékeny vagyok?
Bélgyulladás, vagy ennek krónikus változata a Chron betegség ami egy auto-immun betegség, ami szintén bélszakaszok gyulladásaival jár.
Mindenképpen emésztési problémára utal, egy gasztroenterológust kéne felkeresned, aki különböző labor, esetleg képalkotó vizsgálatokra kiír ( CT), estetleg béltükrözés.
Én a helyedben minél előbb elmennék.
28/N eü-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!