Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
BPD: 18mm CRL: 55mm NT: 1.5
Minden a legnagyobb rendben,legalább 10percig moziztam:) Imádom a kis mazsolát:) Képzeljétek, mondta a doki a babának, hogy na integess anyának:) Erre bekapta az ujját, és szopizta:) Olyan édes volt:) Nagyon szép leletet kaptunk. Sajnos kép nem lett nem is kaptam és a telefon is lemerült. Csütörtökön megyek a genetikai vérvételre plusz máj funkcióra. Aztán 1 hónap múlva AFP és December elején a 18 hetes uh-ra. Nagyon messze van még:(
Detti
Detti! Nagyon örülök neki hogy jól van a bébike! Mi elvileg nov. 22.-én megyünk 18 hetes ultrahangra, meg jövőhetén veszik le a 16 hetes afp. vizsgálathoz a vért.
Basszus nekem alig van étvágyam egy dekát nem híztam talán még fogytam is 1 kg-t.Még mindig hányingerem van, meg néha hányok is, pedig már a 12. héten is túl vagyunk , meg már érzem mocorogni is.Ha ez így lesz végig megbolondulok....
Valaki érez már mocorgást? Tényleg ha jól értelmeztem az írásaitokat ugye mindenkinek első baba?
Köszönöm szépen:)
Nekünk sokára lesz uh...de csak telnek a napok addig is:)
Detti
Nagyon örülök nektek Detti! :)
Andika, igen nekem már mocorgott, de most megint szünetel a lurkó... Remélem azért minden rendben van vele... Az nem jó, hogy hányingeres vagy, elég kellemetlen dolog! Igen, első baba mind a hármunknak!
Én holnap megyek reggel az APF eredményért, majd védő. Jövő héten meg 2-án magándoki ( este ) és 3-án 18 hetes genetikai lesz ( igaz én ezen a héten cvagyok 18 hetes, de azt mondta, hogy nem gond az 1 hét eltérés ) a kórházban, de azt is a dokim fogja csinálni. Remélem most már megtudjuk majd a nemét is! Kíváncsi vagyok, hogy mekkorát nőtt és, hogy minden rendben van-e nála! :) Én a hétvégén lerobbantam ( megfáztam, azóta meg olyan hányingerem van, hogy csak na és néha a hasam is megy :( ), remélem hamar jobban leszek. Szerintetek a betegségemet érzi a baba vagy...? Nem tudom... Andika a hízásról meg csak annyit, hogy én végre feltornáztam magam 62-re és megint mínusz 1,5-nál tartok... :( A párom tiszta ideg, hogy fogyok és szerinte a hasam is megállt a növésben... Teljesen az őrületbe kerget! Miért baj, hogy nem úgy nézek ki, mint egy bálna? Mindent megeszek, amit megkívánok és nem is eszek keveset, csak nem ragad olyan gyorsan... Igaz szerintem 1-2 hónap és úgy fog ragadni, hogy csak na! :)
Szép estét nektek!
Detti nektek türelmes várakozást és vigyázz magatokra nehogy te is beteg legyél!
Kitti neked meg nyugi szerintem a párod csak aggódik értetek ami normális, én meg irigyellek mert én meg már úgy nézek ki mint egy nagy bálna vagy inkább elefánt mert annyit fújom az orromat is..... :) Ja és gyógyulgass te is!
Tuncyy neked is nyugi rendben lesztek tuti! Majd írd meg hogy van a kis bébike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!