Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!
Hát a vesém....
Ugye kezdődött azzal,hogy terhes gondozáson vért találtak a vizeletembe
rá egy hétre megint. Akkor rohanás magánrendelésre nőgyógyászhoz. Babával minden ok, nem nála van a bibi.Akkor irány urológia. Vért vettek plusz adtam pisi mintát. Rá egy hétre hasi uh. Vesémet,epémet,epehólyagot mindent megnéztek, még a babát is:)) Minden oké,se vese kő se vese homok semmi... Erre az urológián már a kész eredményekkel ,mondja a doki h ő megkatéterez,mert ez a leadott vizelet nem biztos, megnézi hólyagból jön-e a baktérium,vagy kimosódik és húgycsőbe van a bibi...
Megvolt a katéterezés..Mivel az is kimutatta a vért és a (vvt na ez az ami nem tudom mi,szerintem baktérium) így a doki szerint a hasi uh se reális. Lehetséges a vesekő. De nem szerencsés h terhes vagyok,mert további vizsgálat nincs...röntgenezni ugye nem lehet. Gyógyszert nem adnak,mert azt se tudják mire kéne...Elküldött azzal,reméljük nem alakul ki....
Mikor meséltem a háziorvosom aszisztensének,mert megállított a boltba. Rákérdezett azt nem mondták, hogy baja lehet a babának,vagy meg kell szakítani a terhességet?
Azt hittem összeesek...
De Én is és a BABA is jóól van. Nem lesz és nem is lehet semmi baj.
Hízás én már 5kg-t híztam 17hetesen.
Detti:)
Hű akkor neked az elmúlt hetek nem voltak unalmasak, nem lettem volna a helyedben.....de a lényeg hogy jól vagytok, maradjon is így.
Akkor a hízás nálam úgy látom pont jó....se sok se kevés. Nálam volt úgy hogy olyan hányingerem lett annyira kívántam a rudit...megettem aztán teljesen elmúlt a hányinger, biztos így jelezte hogy rudit akar enni.... :)
Sziatok!
Kezdem szépen sorban a válaszokat és hozzászólásokat!
Andika!
Mi a babónkat Löffy-nek (röfiből) szólítjuk, hisz a párom kapcsolatunk elején ezt a becenevet akasztotta rám. Én vagyok a nagy Löffy, ő a kicsi Löffy. A neve Téna, Hanna lesz. A Téna nevet még meg kell kérvényeznünk, hisz az adható nevek között nem szerepel, de édesanyám már telefonált a MTA-nak és azt mondták, hogy ez a név nagyon bájos, nőies és 100% az engedélyezése! :) Ha idő közben mégis megkukacosodik, akkor Milán lesz. Nagyon jó nektek, hogy fiatok lesz, most egy kicsit irigyellek ám... :) Annak is örülök, hogy szép nagy a babó és, hogy a korához képest kicsit nagyobb is.
Detti! Sajnálom a betegeskedésed, jobbulást Neked! A Dominik név nekem is nagyon tetszett, de páromnak annyira már nem, így váltottunk... A Larinát viszont még nem is hallottam, de nagyon jó! :)A vásárlással mi úgy vagyunk, hogy csak lányok vannak a családban ( 1 fiú van a párom tesójánál )így sok ruhát kaptunk, de mi még csak 4 badyt vettünk, igazából mást nem. Úgy voltam vele, hogy majd az e havi uh után ( tegnap voltam, de nem mutatta meg magát, szóval majd 1 hónap múlva ismét visszatérünk a témára, hogy mi is lesz a neme -> így a vásárlás is kicsit csúszik ). 1 hónappal ezelőttig viszont úgy hívtuk a babánkat, hogy kisfiam, és nagyon a lányra hajlik a doki... Már elnézést is kértem tőle emiatt... :D
Ivászatról annyit, hogy igyatok sokat, nekem már a 22. heti loboromban megjelent, hogy aceton van a vizeletemben, szóval keveset iszom... Rám is szól a doki is és a védőnő is, hogy ez így nem lesz jó. A terheléses cukrom nagyon jó lett most is ( éhgyomri 5,6 és a terheléses 6,4 ).
A súlyt nem tudom, hogy ki hozta fel, de nálam az eddigi állás... 62 voltam, mikor teherbe estem -> lementem 58-re és most 23 hetesen is még csak 61,5 vagyok. Vagyis az eredeti súlyom alatt vagyok 0,5 kg-mal, ha viszont azt vesszük, híztam 3,5 kg-ot. Szerintem nem rossz ez így, de a védőnőm rákérdezett, hogy eszek-e rendesen... Én meg úgy vagyok vele, hogy ameddig a baba szépen fejlődik, nincs gond!!!
Most megyek dolgozok egy kicsit!
Szép napot Nektek!
Én most adattam be 23+6 hetesen. Azt mondta nekem a dokim és a védőm is, hogy 12 hét előtt nem ajánlja, de 12 felett, már lehet... Nálam meg nem volt kérdés ez a kérdés így majdnem 24 hetesen. Megmondom őszintén, hogy nem vagyok a híve és eddig soha nem adattam be, de most nem kellene 40fokos lázzal otthon az ágyat nyomni... :S
Hogy vagytok???
Mi van veletek lányok?
Én ma megyek majd uh-ra magánba és jövő héten meg majd 4d-re! Már alig várom!
Nagyon aktív egy baba, de inkább csak éjjel, ami anyunak annyira nem jó!:) De már kezdem megszokni! Én a ma vagyok 28+1 hetes, nagyon megy az idő...
Az apaságit megcsináltuk az ünnepek között, hisz én nem vagyok férjnél és szerintem nem is leszek egyhamar asszony... :S
Az ünnepek nagyon jók voltak, sokat voltam a szeretteimmel és ez fontos volt, hogy kicsit feltöltődjek. Remélem jól teltek nálatok is az ünnepek?!
Majd rakok fel 4d-s képet jövő héten és megírom, hogy mekkora a kis drága!
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!