Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Köszönöm anya nevében is,de sajnos ez van...Nem lehet már ezzel mit tenni,remélem nem öröklöm ezt,hogy valamilyen nemű gyerkőc nem marad meg!
Nagyon jól vagyok, most lehet a hülye idő miatt is, de elég álmos vagyok. Semmi bajom nincs se rosszul lét semmi, nap végére a derekam hátam fájdogál.
25-e is hol van még......1re megyek, délután hozom a híreket!
Szia! Szerencsére nem hányok, inkább a derekem hátam fáj fázik ebben a frontos időben.
Detti( mostmár beléptünk a 11. hétbe) :))
Egy hét és 12 hetes uh:)))
Nagyon vááárom:))
Detti
Jaj, de várja valaki azt az Uh-ot! :) Én is nagyon várom, igaz nekem még kicsivel messzebb van... Én majd 2-án és 3-án megyek. Hétfőn meg lesz az AFP eredménye és szerdán megyek majd a védőbe. Képzeljétek a pocakom nagyon nagy növésnek indult, vasárnap már kismamanadrágot is vettünk. Még egy kicsit nagy, de ha ilyen rohamban nő a babó, már jövő héten simán tudom hordani. Kicsit sokkolt, amikor megvettük, de már nagyon örülök neki. A baba egy hete mocorog, ami sokszor elég kellemetlen, de nem tudom, hogy miért... :( Annyira vártam és most meg van, hogy "nem esik jól". Ez kicsit elszomorít! :( Mind1, majd megszokom és örülni fogok neki, ez tuti így lesz, másképp nem lehet!
Remélem mindenki jól van!? Legyetek jók!
Sziasztok, ma volt nálunk a védőnő és azt mondta nem 14 hetesnek nézek ki, hanem többnek..... szerintetek? :D
Esetleg nektek pocak képek? :)
Holnap 12 hetes uh. Szorítsatok:)
Detti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!