Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Dia vagyok, nekünk vasárnap lesz a házassági évfordulónk, úgyhogy én egyedül fogok tesztelni, a pozi tesztet szeretném adni ajándékba! :)
De elhatároztam, hogy ha nem lesz pozi akkor sem fogom lógatni az orrom! :) Hiszen ez még csak az első (újra) próbálkozós hónapunk! De a legjobb az lenne ha itt mindenkinek jövő héten két csíkos tesztecske lenne a kezében!!! Nagyon szorítok Nektek Csajok!!! :)
Nagyon szorítok nektek én is!
Nekem még körülbelül egy hetem van,de a betegség miatt,sokat nemvoltunk együtt, és a gyógyszer miatt utána nem is mertünk élesbe együtt lenni!
Helyben dolgozok,biciklivel járok, és ha rázkódok az úton már attól fájnak a melleim a melltartóba... Lehet a korai együttlét is összejött? Meglátjuk!
Ahogy a párom mondta:
Ha jönni akar,had jöjjön:)
Andi, Te aztán türelmes vagy!!! :) De irigyellek!!! :) Én már biztos ellőttem volna azt a tesztet!!!! :) Nagyon szorítok!!!
Velem annyi, hogy görcsölgetett délelőtt a hasam, bevettem egy Magne B6-ot és azóta elmúlt teljesen!
De jó, hogy már csak pár nap és Mindannyian megtudjuk lakik e valaki odabent!!! :)
Basszus.............. Andi!!!! NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fel a fejjel!!!!!
Puszi: Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!