Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/236 anonim ***** válasza:
100%

erika

a kérdezőnek gratula! én szerdára nem várom, és ma negatív lett a 10-es one step teszt.

itt a görbém. SZERINTETEK??

[link]

2011. máj. 9. 10:10
 82/236 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek gratulálok,nagyon örülünk! Dokihoz mikor mész?

Húh, a pattanások nekem is kijöttek, utcára se merek kimenni, akkorák! A hőm fent van, 37.4, tegnap előtt még "csak" 37.2 volt. Remélem nem leszek beteg .)

A 10-es teszteket kinél vetted? Kérlek küld el a linket. Ma kerestem, de itt a környéken nem értik mit akarok a "10-es" tesztekkel. :(

2011. máj. 9. 12:50
 83/236 anonim ***** válasza:

Erika! Nem semmi egy görbe! Szépen fent van a hőd, reméljük fent is marad. Ez alapján lehet, hogy korai volt a teszted, a legutóbbi visszaesés 8 napja volt, szóval lehet, hogy még 4 nap kéne hozzá. Szorítok!

Tk

2011. máj. 9. 13:00
 84/236 anonim ***** válasza:
100%

Én most a teszveszről rendeltem One Step tesztet, fogalmam sincs milyen. Eddig anyu hozta a laborból, de már sajna nem dolgozik ott, és az a laboros teszt 4-5 nappal a nemvárt előtt már nagyon halványan, de pozi volt.

kiváncsi leszek milyen ez a One step.

Kérdező, hú hát ez bizony okot ad az örömre, persze óvatosan és jó halkan, de gratulálok!!!!:)

valószínüleg ez már pozi is marad.

Nekem még 5 napom van a nemvártig, de múlt hónapban már 1 héttel előtte elkezdtem barnázni, de akkor tudtam is, hogy meg fog jönni. most még nem, persze még lehet, de nagyon bízom benne, hogy tényleg késik a mensim úgy 1 évet...:D

M.

2011. máj. 9. 13:40
 85/236 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!Ez nagyon jó hír!Remélem + is marad!!:D

köszönöm a választ,és igen csak meg voltam fázva,nincs felfázásom,nagyon odafigyelek magamra..

Az én párom nem bánja egyáltalán hogy sűrűn kell összebújni(kb 3 éve nem védekezünk,így egyetért velem hogy valószínűleg soha nem jó időben voltunk együtt, meg hát amíg otthon voltunk,aztán itt kint egy ideig másokkal laktunk együtt elég stresszes voltam).Szóval okulva abból hogy februárban figyeltünk rá hogy mikor kell együtt lenni és bevetettük a gyertyaállást is,így van esélyünk hogy ha 2 naponta azzal foglalkozunk..Aztán ha sikerül,izgulhatunk hogy kibírja a pici 9 hónapig a kijövetelt...

Mindenkinek nagyon drukkolok!!

S.

2011. máj. 9. 15:32
 86/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szívből gratulálok!

Nekem sajna megjött, így biztos, hogy nem ez a hónap volt a miénk, pedig 4-én reggel abban a reményben teszteltem, hogy egy két csíkos teszt lesz a férjemnek a házassági évfordulós meglepetésem (aznap volt a 4. házassági évfordulónk).

De remélem, hogy pünkösd nagyobb szerencsét hoz! ....ezek az ünnepek nekünk beváltak: a fiam húsvétkor fogant és karácsonykor született, a keresztelője pünkösdre esett... :)

Boldog babavárást! És szurkolok mindenkinek, aki még tesztelés előtt áll! :)

2011. máj. 9. 16:33
 87/236 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Gratula, de ne vessz el! Végre egy pozitív teszt! :)) Majd gyere a hírekkel!

Velem semmi új...

Ja, és a link a testről, amit én vettem:

[link]

2011. máj. 9. 21:01
 88/236 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: "inszemes" :D
2011. máj. 9. 21:02
 89/236 anonim ***** válasza:

Köszi a linket. Sajnos én nem szolgálhatok csak rossz hírrel, mert most este megjött. Nem rendesen ugyan, de azért barnázáshoz sok :(

Ezzel viszont a május kilőve, a következő peteérésem június 5 körülre tehető. Remélem Ti szerencsésebbek lesztek, tiszta szívből szurkolok mindenkinek.

Tk.

2011. máj. 9. 21:33
 90/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tk!

Nagyon sajnálom!!! :((

Kedves kérdező!

Teszteltél azóta erősebb pozit? Drukkolok!!

Én ma reggel is magas hőt mértem, tehát nem esett még le, 36,9 volt most is. Viszont megint megjelent wc papíron törlésnél rózsaszín pecsét. :(( Csak ébredésnél. Azóta nem. Én most már nem reménykedem. Reménykedtem, mert 2 napig egyáltalán nem volt ez a pecsét, de ma megint megjelent. :( Szerintem meg fog jönni nekem is. :( Most már nagyon elegem van!! Nekem sose lesz gyerekem! :(

Kb. 3 napom van még.

R.

2011. máj. 10. 08:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!