MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
erika
szia K! teszveszes one step? nekem is az lett negatív, a 13. dpo-n is (tegnap), de én még nagoyn reménykedem. őszintén szólva én semmit nem érzek, sem mellfájdalom, sem megjön érzés, semmi.. hátha ez a one step nem jóóó, ugye??? :)
kedves Tk. nagyon sajnálom, és bár közhely tudom, de én is ezt hajtogatom magamnak, hogy a következő hónapban tuti összejön. :)
Kedves K.! Én sem bírtam, ma teszteltem One Steppel, nekem is negatív, bár ez "még csak" a 10. Dpo, hát nem tudom...anyu féle laboros teszt, ilyenkor már halvány pozi volt, mikor terhes voltam. Még nem barnázok, ez jó jel, a cicim is fáj. hőmet nem mérem, úgyhogy az nem mérvadó nálam, hogy magas vagy alacsony.
M.
Kedves K. és kedves M.!
Biztos vagyok benne, hogy túl korai volt még a teszt, később teszteljetek, még bármi lehet szerintem! Én azért nem merek túl korán tesztelni, mert téves eredményt adhat! Drukkolok Nektek!!
Kedves erika!
Biztató a hőd. Viszont nem értek valamit a görbéden: Miért ilyen hosszú a ciklus, miért nem menstruáltál még??
Nekem néha rózsaszín továbbra is a wc papír törlésnél...igaz nagyon enyhén, de akkoris színes. :(( Én nagyon félek most már, szerintem tuti mensi lesz ebből. :(
3 napom van még addig. Gyanítom holnap már esni fog a hőm is...akkor már teljesen biztos leszek abban hogy mensi jön megint. :( Pedig de jó lenne, ha ez nem így lenne!
R.
igen, tudom....csak annyira félek, hogy későn kezdem el pótolni a progeszteront, és megint baj lesz, azért teszteltem már ma, hogy ha esetleg halványan is, de pozi, el tudjam kezdeni szedni a gyogyit.
most várok 2 napot. meg ha elkezdek barnázni, akkor úgyis megjön, szóval azt is figyelem. múlt hónapban már 1 héttel előtte barnáztam, most még semmi, de azért van még jópár nap.
M.
Kedves M!
Így már akkor értem, miért teszteltél korábban. Kivizsgálások alapján adtak neked progit, hogy úgy látják ez szükséges ahhoz hogy megmaradjon a baba??
Sokszor én is attól tartok, hogy nekem is kéne...mert lehet hogy csak ezen múlik, hogy nem sikerül a baba...de csak kérésre doki nem írt fel nekem progit...mondta, hogy ezt csak úgy nem adnak, mert többet árthat mint használ, ha csakúgy felírják, csak mert én úgy gondolom...
Szóval hogy megy ez? Kivizsgáltak a hormonjaidat és annak alapján írták fel?
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!