Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/236 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok!:)

S.

2011. máj. 6. 20:59
 52/236 anonim ***** válasza:

Hát a kalkulátor alapján nekem holnap reggel meg fog jönni.... amúgy már egyfolytában megjön érzésem van, fáj hasam, derekam, egyedül a cicimnek semmi baja (bár sztem abból az első gyerek kiölt minden érzőideget :) )

Nem tudom, mit csináljak, teszteljek még egyet, vagy inkább várjak (4.én teszteltem negatívat) jobb most csalódni, vagy inkább 4 nap múlva?

Legyek én TK.:)

2011. máj. 6. 22:09
 53/236 anonim ***** válasza:
100%

TK!Szerintem próbálj még várni 4 napot,így hogy ha addig meg is jön akkor legalább nem használtad el a terhes tesztet,így legközelebb nem kell megint venni..De ha 4 nap múlva se jön meg akkor majd mindenképp írd meg!!:)

S.

2011. máj. 6. 23:00
 54/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves inszemes!

Megnéztem a tesztedet és szerintem is pozitív! Viszont ne reménykedj még, nehogy csalódás érjen, mert nekem is pont ilyen tesztjeim voltak, pont így látszott rajtuk a csík időn túl, mint most a tied és a doki nem látott babát!! :((

Szóval én nem lettem terhes sajnos egy ilyen teszttől!

Nagyon drukkolok Neked hogy legközelebb időn belül erős pozit tesztelj!! Annak kell hinni! Egyébként én egy ilyen teszt után már nem is teszteltem többet, hanem mentem dokihoz na és ő megerősített, hogy nincs baba, hiába volt ilyen a teszt! Úgyhogy nagyot csalódtam!

Kiváncsi vagyok, hogy most megjön-e a mensim és milyen lesz! Kb. 6 napom van még addig, és nagyon nem várom!!

Azóta is néha piros vagy rózsaszín a wc papír, de nem mindig, szóval én már 5 napja így pecsételgetek wc papíron, nem értem az okát, ilyen még nem volt! A melleim se fájnak egyáltalán, ilyen se volt még. A hőm még tartja magát emelkedett szinten, de lehetne magasabb...olyan mintha nehezen tudna fent maradni. :(

Megy tovább a drukk mindenkinek!

R.

2011. máj. 7. 06:54
 55/236 anonim ***** válasza:

Köszönöm a tanácsot, sztem megfogadom. Pedig már majdnem mentem pisilni a tesztre :) De 11.-ig várok, majd csak kibírom valahogy :) Remélem azért addig itt még olvasok "pozitív" dolgokat :)

Köszönöm S. és mindenkinek szurkolok nagyon.

TK.

2011. máj. 7. 07:18
 56/236 anonim ***** válasza:
100%
Hát Lányok, én el vagyok keseredve. Ma reggeltől olyan felfázós tüneteim vannak. :S. Ég és csíp. Pedig most kezdek kilábalni a köhögős, torokfájós, taknyolós kórból. Kedves inszemes! Szerintem ez egy halvány pozi teszt, de tuti tényleg csak akkor lesz, ha időn belül jelenik meg! Szorítok! Mindenkinek! Nekem még van kb 5 napom... K..
2011. máj. 7. 11:37
 57/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tk!

én is 11.-én tervezem a tesztelést, nagyon-nagyon izgulok már!!Te mikorra nem várod?

a melleim mostmár kifejezetten fájnak, mensi előtt is szoktak, de most jobban. tényleg próbálok nem koncentrálni ezekre a "jelekre", és minden tiszteletem azoké, akik tudnak másra figyelni.:) Nekem mondhatni nyugis a ciklusom, nem görcsölök rajta, de a mensi előtti utolsó hét, az katasztrófa, pedig a kisfiam tényleg jó kis figyelem elterelő, de hiába.

Szóval 11.-én reggel csinálok egy tesztet, aztán lesz ami lesz. :)

M.

2011. máj. 7. 14:18
 58/236 anonim ***** válasza:
100%

jaj most olvastam, hogy holnap, akkor 11.-én már tényleg pozinak kell lenni, ha baba van. én csak 14.-e körülre nem várom.

M.

2011. máj. 7. 14:19
 59/236 anonim ***** válasza:

Kedves M! (ez milyen furán hangzik kimondva :) )

Remélem mindkettőnknek "pozitív" élmény lesz a 11.-e reggel :)

Hát az én anti-ciklusom elég érdekes, 30 naptól 78 napig bármikor megjöhet, na de azért az átlag az kb 35-40 nap. Egyik kalkukátor a mai napot jósolta a másik a 11.-ét (ami a 40. nap lenne) szóval mondhatjuk, hogy én folyamatosan nem várom :)

Nekem is a kisfiam vonja el a figyelmemet, (19 hónapos) de azért a "tünetek" is jönnek elő szépen, nem tudok nem ezekre is figyelni.Annyira fel vagyok fújódva, hogy csütörtökön megkérdezték, hogy jön-e a kistesó :)

Csak aztán nehogy megint koppanás legyen a vége.:(

A te kisfiad mennyi idős?

Tk.

2011. máj. 7. 15:08
 60/236 anonim ***** válasza:
100%

na akkor nem csak én kaptam ezt meg....:) tőlem múlt héten a játszótéren kérdezte meg egy anyuka, hogy mikor jön a tesó, mert látja ám, hogy van valami...;) na köszi, erre mit mond az ember? mondtam, hogy rajta vagyunk, lehet, hogy ő már a jövőbe lát...elég kellemetlen volt.:)

az én fiam 2,5 éves, már december vége óta szeretnénk tesót, ő elsőre sikerült. vagyis hát a tesó is sikerült januárban, de elment sajna. szóval most nagyon bizakodom, komolyan mondom, hogy máskor rohannak, most vánszorognak a napok...azt is megfogadtam, hogy nem olvasgatok fórumokat, mert csak kiidegelem magam, de ezt se bírom betartani. jaj csak teljen már el ez a pár nap, aztán legyen valami...:)

2011. máj. 7. 15:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!