Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/236 anonim ***** válasza:

Én is másmilyen tesztet fogok venni hétfőn, most az utolsó kettő clearblue volt, de erről most csak rosszat olvastam idáig. Elvileg ez is 25-ös, ha jól tudom. Keresek majd egy 10-est, persze csak ha addig távol marad a mikulás :) Szerencsére még ma sem jelentkezett. Viszont most már úgy nézek ki, mint egy lufi, akkora a hasam és feszül, fáj mindenhol. Nagyon reménykedem.

Esetleg tud valaki segíteni, hogy milyen 10-es érzékenységű tesztet tudnék venni, és hogy hol? Ki milyet használ?

Kedves kérdező, már épp akartam kérdezni, hogy hova tűntél?! Reméltem, hogy nincs semmilyen baj.

Tk.

2011. máj. 8. 15:18
 72/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Nagyjából én is 11körülre nem várom.

Ezek alapján kezdhetek örülni, vagy nincs jelentőssége ezeknek a tüneteknek?:Egy ideje fáradékony vagyok és hányingerem van. Mellfájdalom egyáltalán nincs. Bő vizes folyásom van és a bal petefészkem körül szurkál, feszül kicsit. Más tünetem nincsen. Szerintetek? 16-án szeretnék majd tesztelni ha nem jön meg. Kicsit aggódom amiatt, hogy nem fáj a mellem :S

2011. máj. 8. 15:34
 73/236 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredjetek el ha negatív a teszt..Majdnem mindenkinek még van ideje a nem vártig,és a tesztek főleg csak utána mutatják ki az eredményt,ha ugyan addig meg nem jön..Mindenkinek drukkolok!!Én mezei Asda-s(itt olyan mint a tesco vagy a cora) tesztet használtam,és azzal is kimutatta..A nemvárt után pár napra halvány volt utána meg egy hétre kb már erős volt a csík...Szerintetek betegen (mind2en megvagyunk fázva) is megfoganhat egy baba?

S.

2011. máj. 8. 16:30
 74/236 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok,

bizony borzalmas volt elveszíteni a babánkat, főleg, hogy már annyira beleéltük magunkat, hogy jön a tesó, soha nem fogom elfelejteni az a reggelt...:( ráadásul a következő hónapban itthagyott minket a férjem nagyikája is, úgyhogy a sorozatos rossz dolgok után már kijárna egy kis jó is.

Kedves Tk!!!

képzeld mi is keveset vagyunk együtt, nálunk az a legfőbb probléma, hogy én is meg a férjem is olyan kötelezőnek érezzük, hogy na most gyereket csinálunk és nem tudunk úgy ráhangolódni. főleg a peteérés környékén vagyok "rámenősebb", ő megérzi és oda az idill...nehéz ügy.

nem akartam soha, hogy erről szóljon a sex, és próbálok nem görcsölni rajta, de annyira szeretném már azt a babát.:)

kedd-szerda körül tesztelek, a mellem változatlanul nagyon fáj, meg a hasam is érzem, és a kisfiam továbbra is extra bújós....:D

M.

2011. máj. 8. 20:54
 75/236 anonim ***** válasza:

15:34-es! Szurkolunk, hogy sikerüljön. Nekem sem fáj a mellem, de talán ez az egy, ami nem fáj :) Remélem azért még babás vagy!

S! Ha nem felfáztál, nincs medencegyulladásod, akkor sztem nem befolyásolja a dolgot. Ahogy mondani szokták, ha már egyszer megtapadt, .... És köszönöm a tesztes választ. Keresek majd 10-est, most azt olvastam, hogy elvileg a belseje mindnek kb ugyanaz, tehát ugyanazt tudja gy 500ft-os, mint egy 1600-as.

M! Nagyon sajnálom a történteket, elég nehéz időszak volt ez nektek.

A mostani próbálkozásnál inkább csak én számolom a "napokat", ő úgy van vele, ha jön, jön, ha nem, hát az sem baj. :( Így ő nem érzi a "kötelezettséget". Az első babánál viszont nagyon rágörcsöltem, hőmérőztem, diétáztam, és akkor voltunk együtt, mikor kellett... ennek ellenére a fiam egy olyan akcióból született, ami nem volt betervezve, sőt emiatt már azt a hónapot le is írtam magamban, sőt bevallom, kicsit mérges is voltam. Aztán bumm!! Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy néha kicsit lazíthattok. Ha időtök engedi, akkor (mondjuk 3 naponta, hogy azért biztos legyen a dolog :) ) próbáljatok meg egymásért együtt lenni. A férjeden is nagy teher ez. Neki is jól esik egy kis figyelem, hogy ne azt érezze, hogy csak "arra" kell. (Az én férjem a mai napig emlegeti, hogy milyen rossz volt az az időszak, persze akkor nem szólt én meg nem vettem észre, mert annyira el voltam foglalva a gyerek-témával.Ezt nagyon bánom utólag, hogy ennyire nem figyeltem rá akkor) Ezért is inkább veletek osztom meg a "gyerekes" gondjaimat, nem őt stresszelem vele.

Oh, már a 38. napon vagyok.... :)

TK.

2011. máj. 9. 07:41
 76/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hogy érzitek magatokat? Vannak új tünetek?

Nekem azóta sincs pecsételésem. Tegnap este nyilallgatott a farcsontomba (ilyen még sose volt). Émelygek. A hőm még ma is szépen fent van. Ami viszont elszomorít: jött ki pár pattanás...és mensi előtt mindig ez szokott lenni. :(

Még kb. 4 napom van.

R.

2011. máj. 9. 08:33
 77/236 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekem elmúltak a pattanásaim. A felfázós tünetek is. Most vagyok a 26. napon. Kicsit mintha feszülne a hasam és puffadtabb lennék, de ez még nem jelent semmit. Már nagy volt a kísértés, hogy ellőjek egy tesztet, de megpróbálok várni szerdáig legalább. Van egy Onestep és egy X-epil tesztem. HA minden igaz, akkor a Onestep szerdám már ki kellene, hogy mutassa. Az x-epilben nem bízok. Már volt többször szellemcsíkos. K..
2011. máj. 9. 09:20
 78/236 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valakinek még + tesztje? Már annyira szeretném olvasni és örülni!

Nekem még mindig semmi, holnap teszt. Én a tesz-veszről vettem 10 db 10es tesztet, itt a patikakban nem tartanak ilyet.

"inszemes"

2011. máj. 9. 09:47
 79/236 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ma reggel is 2db tesztem pozitív lett.

Még nem bizakodik,majd ha tényleg nem jön meg.

De ok nélkül csak nem mutat csíkot a teszt?

Egyszerűen nem merem elhinni.

2011. máj. 9. 09:52
 80/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Erős 2. csíkod lett, azonnal kijött? Mert akkor az biztos hogy baba! Ha pedig halvány pozi, akkor még nem szabad hinni neki. Ha erős pozid lett, akkor Gratulálok, az biztos hogy babát jelent!!! Milyen fajta teszt mutatta ki??

Én még várok a teszteléssel, megvárom, hogy késsen a mensi.

R.

2011. máj. 9. 09:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!