MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Kedves M!
Halkan Gratulálok a pozi teszthez, reméljük erősödni fog!
Nekem teljesen megállt megint az a kevés kis pecsételés is ami volt wc papíron meg a húzó mensi érzet is, és néha enyhe szúró érzésem van az alhasamban. Olyan, mintha gondolkozna, mit akar...kiváncsi vagyok mit akar, jó lenne ha nem mensi jönne, hanem baba.
R.
Neked is gratulálok M!És csak a legjobbakat kívánom!
Én még itt vagyok és izgulok...Bár most egy kicsit olyan megnyugvással kezelem a váró időszakot(még 9 nap a nem vártig)..
Utlosó! Ha enyhe szurkálást érzel és már nem pecsételsz,az jelenthet valamit!:)
S.
Kedves S!
Bárcsak igazad lenne! Én nagyon nagyot fogok csalódni ha egyszercsak minden jel nélkül "elönt" a mensi! Olyan, mintha direkt szórakozna velem és gondolkodna, hogy megjöjjön, vagy ne jöjjön meg...
Neked még van egy jó pár nap izgulnivalód, nagyon szorítok Neked!!
Kedves Kérdező! Gratulálok!!! :))))
R: tényleg ki kellene vizsgáltatni a férjed, másképp nem megy. Ha ő is tényleg akarja a babát, akkor simán belemegy!
Bele kell mennie! Nálunk is a párommal vannak gondok, de ő javasolta, hogy nem jön a bab, hát nézzük meg, mi az oka, persze őt is!
K: örülök, hogy van egy egészséges kicsi gyermeked, és ennek tudatában több is lesz, hiszen már tudod, hogy mit kell tenni érte! :)
S: 10 nap, azon nagyon sok idő még! :)
Tk: hát nem tudom. Szerintem már a 20-as tasztnek is ki kellett volna mutatni, bár nem biztos. Az első terhességemnél 7 hetesen barnáztam, pont akkor, mikor egyébként meg kellett volna lennie. Akkor már nekem a teszt kimutatta... (de ne add még fel!!!)
M: halk gratula! időn belül, ez már csak jót jelent!! Szorítok!
Érdeklődéssel olvasgatlak továbbra is titeket!!! És mindenkinek jó babásodást!!!
"inszemes"
Kedves K!
Ez egy halvány pozi teszt! Halkan Gratulálok, de tesztelj vagy 3 nap múlva újra, hogy szép erős legyen, akkor éld bele magad majd mindenképp! Remélem, babás vagy!
Nekem megint csak annyi volt, hogy korán reggel ébredésnél egy nagyon halvány kis rózsaszín pecsét a wc papíron és ennyi. De semmi pecsételésem nincs. Tüneteim: tele van a mellbimbóudvarom apró kis pöttyökkel és a jobb kezem elerőtlenedett, annyira, hogy egy almát alig bírtam megpucolni...ez mitől lehet??
Viszont a hőm folyamatosan csökken, de csak 1 tizedfokot, ezért nem érzem magam terhesnek. Viszont biztosra veszem, a mensim se akar megjönni valamiért...
Nem értem most mi van? :( Hormonzavar?
R.
Kedves R!
Köszi a biztatást! Sajnálom, hogy ilyen kétségeken kell keresztülmenned. Mi lenne, ha csinálnál egy tesztet? Vagy még korai? K..
sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem, ma reggeli tesztem már erősebb pozi és szintén időn belül.:)még mindig nem tudom elhinni....elvileg 2 nap a nemvártig, na de mostmár csak nem jön....:D
egyébként ilyenkor már rég barnázok mensi előtt, most meg semmi, a tüneteim is erősödnek, bár az tuti a dupla adag progitól.
M.
Kedves M!
Gratulálok, ez már baba!! :)
Kedves K!
Még nem akarok tesztelni, félek, hogy korai lesz, és nem akarok fölöslegesen csalódni, ha még nem biztos az eredmény. Viszont változás történt: most úgy érzem, meg akar jönni a mensi! :(( Úgyhogy eldöntöttem hogy csak akkor tesztelek, ha egész hétvégén nem fog megjönni, tehát leghamarabb is hétfő reggel ha nem jönne a mensi. Úgyhogy most várom, hogy mikor jön meg.
Most az az érzésem, hogy holnap reggelre már mindenképp megjön...:(
R.
Kedves R!
Én is úgy éreztem tegnap, hogy ma reggelre tuti megjön. Ma is fáj a hasam. Magnéziumot kezdtem el szedni. Ma már egy párszor úgy mentem a wc-re, hogy biztos megjött, aztán szerencsére mégsem. Én is féltem, hogy negatív lesz a teszt. Főleg, hogy tegnapelőtt a 10-es érzékenységű negatí lett. Elvileg ma lenne a mensi napja. Holnap megint tesztelek, hátha erősebb lesz, mert ma éjjel voltam kint pisilni, és így nem tudtam reggel az igazi elsőből csinálni a tesztet. Meg az x-epilről amúgyis azt hallottam, hogy elég halvány. Az biztos, hogy a kontrollcsík is halványabb, mint más teszteken. Én nagyon reménykedek, hogy baba van, és minden rendeben lesz.
Mindenkinek gratulálok, akik eddig már pozitívat teszteltek, és mindenkinek drukkolok, akinek még nem sikerült eddig, vagy még nem tesztelt! K..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!