MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Sajnos tegnap délután elöntött a nem várt... ez már biztos az, így ez a hónap sem sikerült. Emiatt meg jól elcsúszott a kövi ciklusom, elvileg a következő peteérésem júni 10.-e !!!!!!!
Gratulálok és boldog, stresszmentes babavárást kívánok mindazoknak, akiknek sikerült!
Akiknek nem jött össze, kitartást és sok szenvedélyes estét kívánok, hogy a következő hónapokban már a "babás" oldalakon találkozzunk.
Tk.
Sziasztok!
Újra itt vagyok, mert ez nem mensi volt ami nekem volt, csak pecsételő vérzés, nem volt mensis érzésem se. 1 napos volt. Ma már semmi nincs és hányingerem van ma délután óta. Úgyhogy vagy hormonzavarom lehet vagy pedig terhesség. Nagyon félek, hogy hormonzavar. :(
Hétfőn reggel megpróbálok egyet tesztelni. Ha negatív lesz, akkor még1-et próbálok majd utána pár nap múlva is.
Kedves Tk!
Nagyon sajnálom hogy megjött a mensid! :( Figyeld egész nap azért, hogy tényleg mensi-e valójában, mert először én is azt hittem, hogy nekem az jött, de nem, ez nem az volt.
R.
Kedves Tk!Nagyon sajnálom,de igen a köv ciklusban lehet próbálkozni újra!Nem szabad feladni!:) Sok kitartás kívánok!
Kedves R!Ha ennyit vérezgetsz tényleg lehetséges lehet a hormonzavar sajnos..De pl mikor én elkezdtem terhesen vérezgetni(utána erősödött,mert ugye vetélés volt....)anyukám és még pár fórumozó sokan mondták hogy van olyan terhesség ahol szinte végig csepegtetik a 9 hónapot..Szóval te se add fel!Minden lehetséges!
Kíváncsian várom hogy hogy alakultok!:) Kívánok mindenkinek boldog babásodást!
Velem továbbra se tudom hogy mi történik,itt senki nem válaszolt még rá..De ma már egyre többet szurkálódok odabent..:) Remélem hogy valami jó dolog fog történni..:)
S.
S! Ilyen rózsaszínes nyák nekem is volt, ebben a hónapban a 17. napomon. Utána 8 nappal jöttek a "tünetek", hasszurka, derékfájás, stb. Hogy mitől lehet, azt sajnos nem tudom, de amíg nem konkrét vérzés van, addig jó lehet.
Melinda! Na már vasárnap van, ugye nem jött meg? :) A tünetek jók :)
Ezt már hiába nézegetem, akkora darabok távoznak, hogy tegnap jól meg is ijedtem... nem kis görcsök mellett sajnos. Ilyet még nem tapasztaltam soha. :( És eleve nem szokott ilyen erős sem lenni, szóval gyanítom, hogy abba 11 %-ba tartozom most már, akinek nem sikerült rendesen a megtapadás. :( (Gondolom sokat segített volna, ha tudok pihenni, feküdni.
Azért még nem tűnök el, írjatok, hogy ki hogy érzi magát, az is, akinek sikerült (pl.kedves kérdező, te rég írtál)és akinek nem, az is, hogy a következő ciklusban megint együtt izgulhassunk.
Tk.
Sziasztok!
Kedves Tk., sajnálattal olvastam, hogy nem jött össze a baba az írottak alapján. Kedves vagy hogy nem felejtettél el! Ma reggel csináltam tesztet X-epil-el és már a felszívódás pillanatában kijött a második csík is halványan, a menstruációm mai napig sem jött meg, de még előszele sincs. A tüneteim ugyanúgy megmaradtak. A párom rettentő boldog, én is az vagyok, csak valahogy nem tudom elhinni, felfogni hogy ez talán akkor azt jelenti hogy terhes vagyok?! (na ez biztos hogy bután hangzott, de úgy gondolom, hogy aki első gyerek vállalás előtt áll mindenkiben lezajlott ez.)
Bízok Mindenki sikerében, mert én amondója vagyok, hogy nem szabad feladni és egyszer mindenki álma beteljesül!
-Melinda-
Kedves S!
A szurkálódás szerintem jó jel lehet, mert én sok helyen azt olvastam, hogy szurkálódást éreztek amikor sikerült a baba.
Kedves Melinda!
Neked pedig Gratulálok! Kb. én is így fogok reagálni mint te, ha elérem azt, hogy egy erós pozit tesztelek...egyszerűen nem fogom elhinni, lehetetlennek érzem, hogy nekem sikerülhet.
Nekem ma egész nap fájt a derekam, érzékeny az alhasam és volt egyszer egy rózsaszín pecsét wc papíron...valamint a hátamon kijött pár pattanás.
Félek, ez tényleg hormonzavar, mert a hőm nem valami magas: 36,7-et mértem ma. Igaz, hogy az alaphőm az kevesebb: 36,5. Tehát még nincs leesve úgymond, de nem is magas így úgy érzem, sajnos ez nem terhesség. :((
De azért holnap tesztelek egyet reggel és majd megírom az eredményt. Ha negatív, akkor még1 esélyt adok magamnak és pár nap múlva újra tesztelek. Ha az is negatív lesz, akkor pedig felhívom a dokimat és elmondom neki mik történtek, hátha tud segíteni rajtam...:(
R.
Melinda! Gratulálok! Nagyon örülök, hogy írtál, és hogy ilyen jó híreket hallok.
S! Na mi a helyzet, minden rendben? Szurkálódsz még? Teszteltél azóta?
R! Mi lett a teszt eredménye? Remélem jó hírt hallok felőled is :) Szorítok nagyon.
Tk
Teszteltem: Mintha lenne ott egy 2. rettentő halvány csík is...de az is lehet, hogy csak képzelődöm...mivel számomra nem egyértelmű, így én negatívnak veszem inkább és pénteken csinálok még1 tesztet. Ha azon se lesz egyértelmű a 2. vonal, akkor egyértelmű hogy nincs baba. De amúgy szerintem nincs baba, mivel a hőm fokozatosan csökken...ma is enyhén fájdogál a derekam és volt egy élénk piros pötty reggel a wc papíron...rettentően idegesít. :((
R.
Kedves mindenki!
Én még nem teszteltem mert a nemvárt 22.e körül várható,23.án tesztelek(meg akkor lesz fizetés is,így lesz rá pénzem)..Igen még mindig néha bele bele szúr a méhembe,a melleimet néha kezdem kicsit érezni(mintha vibrálnának)..fura..
Melinda! Nagyon gratulálok a teszthez!:) Jó tanács!:Ha bármi furát tapasztalsz,fájdalmat vagy vérzést,abban a pillanatban menj orvoshoz,és ne érdekeljen ha esetleg hülyének néz!!!
R! Próbálj meg megnyugodni,ne legyél stressz-es!
Még bármi lehet,nem biztos hogy az a csepp rosszat jelent!Nem tudsz esetleg egy képet felrakni a tesztről?
Tk! Sajnálom hogy nem jött össze!Igen,majd a következő ciklusban hátha!Igen lehet hogy pihened kellett volna,de én is csak feküdtem mikor 7 hetesen elkezdtem barnázni ,de ennek ellenére is elment,de semmiképp nem szabad megerőltetni magunkat szerintem ha én babán dolgozunk!
Vigyázzatok magatokra!
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!