Holnap lenne a nem várt, de már van poz. Terhességi tesztem orvoshoz kb. csak 2 hét múlva megyek, de addig is ez a várakozás. Van még valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 18:16
1/5 anonim válasza:
Mit is mondhatnék?:) Gratulálok a Kisbabához! :)
24 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
januárban nekem is a nemvárt előtti napon lett + tesztem :)
Gratulálok!!!
Mivel nekem előtte fél évvel volt vetélésem,így 2 napra rá a kórházi szakrendelésre mentem. Rá egy hétre volt az első uh-m,ahol csak egy pirinyó zsákocskát láttak.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2 gyermekes,21 h.km.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2011. máj. 5. 20:30
4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok..
Holnap lesz egy hete, hogy teszteltem, és csak jövőhét szerdán tudok menni a dokihoz..
Ráadásul SEMMI egyértelmű terhességi tünetem sincs, így tényleg nehéz a várakozás. :-)
Kitartást nekünk!
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam, nemek csak 6 napot kellett várni. Hétfőn voltam UH-on, akkor már látta a doki a mi Mazsolánkat.
Várj türelmesen, hidd el megéri.
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!