MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Kedves Tk!
Köszi, hogy írtál a mellbimbóval kapcsolatban.
De én már menszesz után vagyok!
Mindegy, majd csak helyrejön, remélem...
R.
Kedves Tk!Igazán sajnálom hogy te is olyasmit élsz át!:( Szerintem tényleg menj majd orvoshoz,bár ha most korai vetélésed volt,azt így már nem biztos hogy megtudják állapítani..
Hétfőn terveztem tesztelni..Csak úgy felbuzdultam..:)
Megpróbálom kivárni..
R!Nekem is néha szokott olyan lenni a mellbimbóm,csak 1-2 pöttyel..Én meg 23 vagyok,úgyhogy nem hiszem hogy az öregedés miatt lenne!:) Nekünk is van itthon egy üveg bor,bár főzéshez,de néha egy egy korty az elfogy..:)
S.
Kedves S!
Köszönöm az együttérzésed. Talán jobb is lett volna, ha nem kérdezek rá, így még jobban elszomorodtam. Most furdal a lelkiismeret, hogy mit tehettem volna, hogy velünk maradjon, stb.
Azt sem értem most, hogy a hőm miért nem esik még mindig le...36.8 még mindig. Eddig az alaphőm 36.2 volt.
Hétfőig már csak 5-öt kell aludni :) Addig ki kell bírnod :) És utána még a 12. hét végéig megint, aztán meg... szorítok neked!
Tk.
Kedves Tk!
Köszönöm!De azt hiszem én is belépek a nem sikerült most (sem)"táborba"..:(
Tegnap este piros véres lett a wc papír..Reggelre meg egy barna pötty volt a bugyimon..Azóta nincs semmi nyom,de szerintem megjött..Furcsa...
Nekünk lassan egy X aktákat kellene nyitni!:)
A méhem még mindig szurkál(nem egyfolytában) pisilik is eleget..Szóval lehet hogy nálam se tudott megtapadni?Vagy eddig csak úgy voltak ezek a kis tünetek hogy engem boldogítsanak?:)
S.
S!
Azóta van valami változás? Tényleg megjött, vagy csak ijesztget? Ha azóta sem volt semmi, akkor még van remény.
Tk.
Kedves Tk!Azóta pár cérnaszálnyi barna volt a wc papíron néha..Meg volt egy kis rózsaszín nyálkás vmi de épphogy elszíneződött..Szóval tényleg nem értem..Most újra beteg lettem(nátha)lázas nem vagyok,csak ez az orrfolyás..Gyógyszert nem szedek,hátha...
Köszönöm az érdeklődést!Majd mindenképp megírom hogy mi lesz..(utálom az olyan kérdéseket itt amiben nem derül ki hogy mi lett az illetővel..
Jaj és tegnap éjfél után felkeltem,kb 1,5 óra alvás után,és csak forgolódtam,majd 5körül tudtam csak elaludni..Azt olvastam hogy ez egy tünet,van akit az álmatlanság gyötör,de eddig meg álomkórom volt...
S.
S! Igen, ezt én is olvastam már, hogy valaki álmatag, valaki meg éjjeli bagoly lesz. Én napi 16 órát aludtam a fiamnál, a többit végighánytam. Az orr-folyás,-vérzés is lehet egy tünet, remélem nem kaptál el valamit...
Jó hír, hogy azóta nem romlott a dolog, reméljük csak beágyazódásos-pecsételés az, amit észleltél.
Tk
követlek ám titeket és továbbra is drukkolok nagyon! :)
kedden megyek orvoshoz, aztán másfél hét múlva a 0. UH-ra, de állandóan rettegek, hogy nehogy megint baj legyen, tudom, hogy nem szabadna, de iszonyatosan félek. a cicim fáj, a hasam fáj, egyelőre semmi hányinger, émelygés. szombaton leszek 5 hetes. februári babám 5 hét 5 naposan ment el. az Uh után remélem megnyugszom kicsit..
M.
Kedves M,Tk!
M!Ne aggódj!Bár tudom könnyű ezt mondani!Pedig tudom ha majd újra sikerül nekem is akkor biztos fogok én is..
De bízzunk benne hogy a babód maradni akar!És teljesen jól van!:)
Majd írj hogy mi volt az ultrahangon!:)
Tk!Köszönöm hogy válaszolsz mindig!:) Úgy tűnik elkaptam,mert párom munkahelyén járvány van,párom már 3nap taknyolás után újra jól van..Én is remélem jól leszek hamarosan..Nagyon zavar hogy a melleim nem fájnak,tudom hogy nem fájhatnak rögtön..Viszont teltebbek és megint eresednek...
S.
M!
Amennyit csak tudsz pihenj, és kíméld magad. Az aggódás egy kicsit enyhülni fog, de sajnos mindig van mi miatt izgulni. Most a 0. uh, aztán a 12. heti, aztán ott az AFP, meg a labor, stb. Addig is próbáld meg minden percét kiélvezni ennek a csodálatos állapotnak. :) Bízzunk benne, hogy Ő veletek marad, ez adjon erőt Neked.
S! Persze, hogy válaszolok, érdekel, hogy mi történik veletek, hogy élitek meg ezeket a nehéz várakozással teli napokat. Bár nekem még nagyon távoli ez az időszak, de azért erőt merítek a ti soraitokból is.
Ha nem jár magas lázzal, akkor megnyugodhatsz, nem lesz hatással a babára :) Vérzésről nem írtál, szóval akkor bizakodunk továbbra is :)
Tk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!