Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
 201/236 anonim ***** válasza:

upsz... bocsi. Tk voltam/vagyok

Köszi a választ :)

Most kimaradt pár nap a mérésből, mert éjjel nem aludtam egy temetés szervezése miatt és fals adatot mutatott volna.

Hát ilyen korán még nem volt pé-m, eddig a leghamarabbi is a 18. napon volt. Létezik olyan, hogy kis különbséggel, de két pete is érik egyszerre?

Megértem, hogy aggódsz és nem akarod elhinni a történteket, ezért is szurkolok nagyon. A tüneteid nagyon jók :) visszanéztem a diagramodat is, tényleg látni benne "valamit". Remélem a doki is megerősíti majd, és minden rendben lesz.

tk.

2011. máj. 28. 15:58
 202/236 anonim ***** válasza:

Kedves Tk.!

Köszönöm, hogy drukkolsz! Most így néz ki a görbém:

[link]

Miért látsz benne valamit, hogy ez babás lehet?? Mi alapján? Ha tényleg baba van, akkor nem szabad esnie a hőmnek.

R.

2011. máj. 28. 16:03
 203/236 anonim ***** válasza:

A hőd nem ment 36.4 alá,(ha jól emlékszem ez az alaphőd is talán) felette ingadozik. Ebből gondoltam, na meg a többi tünetből, amiket írtál. De természetesen nem beléd beszélni akarom a dolgot.

tk

2011. máj. 28. 23:20
 204/236 anonim ***** válasza:

erika

sziasztok! R, ez nagyon babásnak néz ki. csak addig fontos, hogy fent maradjon a hő, amíg eljön a 14. dpo. de azért várj egy pár napot, és tesztelj újra, én nagyon drukkolok.

tk,neked tuti megvolt az ovud, bár az alváshiány tud szép nagy ingadozásokat okozni. igen, van olyan, hogy két pete érik meg egyszerre (bár a görbéden ez nem látszik).

2011. máj. 29. 08:46
 205/236 anonim ***** válasza:

nekem végre felment a hőm, a 16. ciklusnap estéjén még görcsöltem, reggelre ez elmúlt, így szerintem a 17. cn hajnalán repedt meg, együtt is voltunk reggel, így nagyon reménykedem. az ovuteszt is ezt igazolja legalábbis. júni 9 körül fogok tesztelni.

[link]

2011. máj. 29. 08:48
 206/236 anonim ***** válasza:

Kedves Erika!

Valószínűleg megrepedt a tüsződ, igen, viszont én kezdek nem hinni a görbéknek se már...

Képzeljétek lányok!

Ma reggel iszonyatosan begörcsöltem, nagyon fájt és eltartott vagy 20 percig! Napközben csak érzem az alhasam és feszül. Képzeljétek, sajnos nem vagyok terhes! :( Voltam dokinál a görcsölés miatt és egy 35 mm-es megérett tüszőt látott. Valószínűleg próbálkozik megrepedni, csak nem sikerül neki valamiért. Lehet azért, mert most a bal petefészkemben ért meg??? Mert a jobb az mindig működött (eddig mindig ott ért meg), akkor soha nem is görcsöltem, minden simán ment. ÉS MI TARTJA FENT A HŐMET SZERINTETEK? A ciklus.hu szerint volt ovulációm...pedig nem volt és a hőm mégis fent van!

[link]

2011. máj. 29. 14:56
 207/236 anonim ***** válasza:
Jaa, R. voltam
2011. máj. 29. 14:56
 208/236 anonim ***** válasza:
erika
2011. máj. 30. 13:50
 209/236 anonim ***** válasza:

erika

szia R! ja, tehát erről van szó. Sajnos a ciszta ugyanúgy termel HCG-t és progeszteront is, ezért volt pozi a teszted, és ezért van fenn a hőd (azt a progi tartja fent).

Kellene egy tüszőrepesztő szuri, nem? nem ajánlotta fel az orvos? mert ez már nagyon nagy, 20 mm körül szoktak megrepedni.

2011. máj. 30. 13:52
 210/236 anonim ***** válasza:

erika

LUF szindróma, nézz utána

2011. máj. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!