MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Szia Erika!
Hogy nekem nem-e ajánlotta fel nekem a tüszőrepesztő szurit? Hát pont ez az, hogy én ajánlottam fel neki, hogy ugyan kapjak már egy ilyet! De azt mondta, hogy nem szabad ilyet adni, mert nem szabad beleavatkozni a természetbe, mert beteg gyerekem fog születni!! Nevetséges!
De nem izgat, majd csak felszívódik, iszom rá a cickafarkfű teát. Az segít.
Amúgy valószínűnek tartom hogy több tüszőm ért meg egyszerre és tényleg lehetett közben ovuláció is. Ez a 35 mm-es is közben növögetett nekem már az előző ciklusból.
De amúgy már nem foglalkozom az egésszel és nem fogok többet számolgatni sem hogyan legyünk együtt...stb. Mérek hőt és ennyi. Nem fogok jobban belebonyolódni, belefáradtam.
Te hogy állsz?
sziasztok csajok!
nekem megint elkelne egy kis drukkolás, így állok per pillanat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
M.
erika
sziasztok!
R! hát néha komolyan nem értem a nőgyógyászokat. az enyém is .. szinte minden szempontból tök jó fej, de ahogy ezt a closty ciklust kezelte háááát.. most elmentem egy másik helyre UH-ra, ahol 6000 ft-ért olyan szuper ellátást kaptam, hogy csak na! megerősítették amúgy, hogy hétvégén megrepedt a tüszőm! úgyhogy most nagyon reménykedem!
M! a te sztoridat olvastam, ijesztő ez a leválás dolog, jaj istenem mennyi minden történhet az emberrel még a pozi teszt után (is).. :( Drukkolok neked nagyon!
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy így eltűntem,csak ugye már itthon vagyok!És a húgomtól nem férek a géphez..:)
Szóval,én nem értem hogy velem mi történik,de minden jel arra mutatott hogy két napja volt ovum,a tojásfehérjés folyás egyre több lett, és 2 napja a méhszájam nyitva volt és puha..Meg szurkálódott a petefészkem..Szerencsére megtudtuk oldani hogy együtt legyünk 2 napja,és a tegnap este,mert több lehetőség úgy egy hónapig most nem lesz..
A tesztjeim negatívak lettek..Arra gondoltam hogy a hazaút miatt nem jött meg rendesen,mert ugye volt barnázásom,ami lehet hogy azért volt mert izgultam az út miatt..Még most is izgatott vagyok..:D
Ég és föld a két ország,ott majd meg fagytam pár napja,most meg élvezem a napsütést!
R! Sajnálom hogy így alakultak a dolgaid!:(
M! Olvastam hogy volt leválásod!Vigyázz nagyon magadra!
A többieknek is megy a drukk ezerrel!!
S.
Sziasztok!
Első sorban elnézéseteket kérem amiért eddig nem írtam, de figyelemmel kísértelek benneteket!Sajna elég sok munkám adódott a munkahelyemen ami idegileg eléggé kikészített, és most meg is láttam a kárát.Nem tudom emlékeztek e rá, kb.4-5 hete pozitívat teszteltem, de dokihoz még nem mentem, mert júni 10 körül gondoltam hogy megyek tapasztaltabb anyukák tanácsára. Na de sajnos hamarabb kellet mennem, mert hétfő reggel barna volt a wc-papír. Rögtön bementem a kórházba a nőgyógyászatra és megvizsgált, bebizonyosodott, hogy terhes vagyok. Elküldött UH-ra, mert azt mondta nem biztos hogy életképes terhességem van. Az UH-on riasztó dolgot mutattak: a petezsákom 21mm-es, szabálytalan alakú, se szikhólyag, se baba, se semmi nincs benne. Az ultrahangos szerint már ilyen terhességi állapotban szívhang is kellene legyen, de nekem semmi. Csütörtök reggelre visszahívott a nőgyógyász egy újabb UH-ra és ha látnak valamit akkor szuper, ha nem látnak akkor se semmit, akkor pénteken műtéttel véget vetnek ennek a terhességnek. Hétfő óta semmi barnázás, semmi vérzés. Minden terhességi tünetem azóta is megvan, azóta szigorú pihenésre vagyok ítélve.Nagyon aggódok és csak a pocakom fogom és mondogatom hogy van baba van szívhang! Tegnap még el is telt valahogy a napom, mert itthon volt a párom, de ma sajnos egyedül vagyok itthon, mert dolgoznia kellet menni.Borzalmasan nehezen telik az idő. Bízom benne, hogy Ti nem jártok így soha, mint én most ezen a héten!Vigyázzatok nagyon Magatokra!!!
Kedves Melinda!
nagyon drukkolok Neked!!!
én is azt gondoltam, hogy a februári vetélésem után mostmár mindennek rendbe kell lenni, de sajnos nem elég a pozitív teszt...:(
én ma megyek UH-ra, hogy megnézzék a leválást, továbbra is barnázgatok, de vér nincs hála Isten. vasárnap még volt dobogó szívecskénk és 4 mm-es babánk, remélem fejlődik és kapaszkodik.
nekem se szabas mozogni, de a 2,5 éves fiam mellett ez lehetetlen főleg, hogy apának dolgozni kell, segítségem semmi. ha így is megmarad a drágám, szívós lesz az tuti.
M.
Kedves M!
Bízom benne, hogy minden rendben lesz Nálatok is! Nekem még várnom kell holnap reggelig, borzalmasan lassan telik az idő! Remélem írsz, hogy minden rendben van és ragaszkodó a baby! :)
Szép napot mindenkinek!
Melinda
sziasztok,
tegnap megvolt az UH, minden rendben hála Isten, kapaszkodik a drága, még leválást sem láttak most. de továbbra is pihenni kell.
Melinda, nálad mi újság?
M.
erika
szia Melinda! jaaj olvastam a sztorid, kérlek, pihenj olyan sokat, ahogy csak lehet, és hát nem szoktam ilyet tanácsolni, de ne látogass ilyen oldalakat, zárkózz el a témától. megnyugtatást úgysem fog adni, csak a következő UH. nagyon drukkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!