Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Én jól beboroztam az egyik nap, mint írtam is. :)

Ma teszteltem, de negatívnak látom inkább.

A hőm nem értem miért is magas az állítólagos ciklusom elején, és a hasam már most szurkál és fájdogál kicsit...gondolom lesz majd ovuláció, de nem tudom hogy akkor miért van fent a hőm végig (csak 2 napig volt alaphőn!), és ovulációnak is korai lenne még ilyenkor.

R.

2011. máj. 20. 09:14
 172/236 anonim ***** válasza:

R!

Ez a magas hőmérséklet dolog engem is zavar, 36.2 lenne az alaphőm, de most 36.6-nál nem megy lejjebb.

Ismételd majd meg a tesztet hétfőn, hátha akkor már inkább pozitívnak látod majd. Ha tudod, töltsd fel a képet róla.

tk

2011. máj. 20. 09:30
 173/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy válaszoltatok nekem is és a gratulációkat is, remélem így is maradok, mert mivel hogy még mindig semmi jele menstruációnak, és minden tünet amit olvastam és halottam a terhességről megvan, kivéve az hogy nekem a hányinger és hányás estére marad, nem pedig reggelre. Dokinál még nem voltam, és a védőnő is azt mondta hogy ráérek majd júni 10 körül menni. (a védőnőhöz csak munkaügyben mentem, de ha már ott voltam akkor elújságoltam neki hogy mi a hír velem és tök cuki volt mert sok mindent elmondott amit eddig nem tudtam) csak azt felejtettem el megkérdezni hogy pár napja tapasztalok az alhasi tájékomon két oldalon pici szurkálódást és hogy ez mitől lehet? Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!

Kívánok mindenkinek jó egészséget és sok sok sok erőt és kitartást !!!!

2011. máj. 20. 09:40
 174/236 anonim ***** válasza:
Melinda voltam.....ez lemaradt
2011. máj. 20. 09:41
 175/236 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Melinda! A hányinger/hányás az nem feltétlen csak reggeli lehet,bármikor előfordulhat,a terhességemnél mindig éjszaka voltam rosszul emiatt(mikor aludtam volna)..

Sajnos a hőmérős dologhoz nem tudok hozzászólni mert én még nem mérem(majd júliustól,mert akkor újra itthon leszek,mert ugye júniusban Magyarországon leszek..)De azt megmondhatom hogy tényleg furcsa hogy fennmaradt a hőtök..

Már ugye ez a 3.nap bármiféle barnázás vérzés nélkül(előfordul a wc papíron 1forintosnál kisebb barnás maszatka,de épphogy elvan színeződve és ez is csak nyomás után(székrekedésem van,sajnálom de ez az igazság...).

Én arra is gondoltam hogy mivel nincs kizárva de lehet hogy nem 10-11.napon volt ovum mert az utána lévő napokban végig volt nyákom,szóval mi van ha 14-15. nap körül volt,mert rá a 7. dpon kezdtem szurkálódni és enyhén

barnázni egészen a 12.dpo-ig amikor is este volt az egyszeri vérzés amit írtam..Lehet hogy akkor fejeződött be a beágyazódás..

Amúgy tegnap óta szédelgek ,kicsit izomfájdalmam van,és éjjel megint csak 3 körül tudtam csak elaludni,de délig aludtam(megint),és folyton korog a gyomrom..Tegnap mielőtt elaludtam volna szeder teát ittam és olyan rosszul lettem hogy azt hittem menten hányni fogok..pedig soha nem szokott hányingerem lenni..

Már nyugodtabban állok a dolgokhoz..párom is mondja hogy nyugodjak meg ha nem sikerül most majd sikerül máskor,mert tudjuk hogy meg tud foganni,de azért ma kapok tesztet..Lehet hogy holnap reggel ellövöm,de lehet hogy tényleg várok hétfőig..:) ma van a 30.ciklusnapom..

Bocs hogy ennyit írtam...:)

S.

2011. máj. 20. 13:52
 176/236 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Ma teszteltem....Negatív lett..:(

De ha 27.ig nem jön meg akkor tesztelek újra..Párom is nagyon elkeseredett..A napokban elkezdett fájni enyhén a derekam..Lehet most fog megjönni,de akkor is olyan igazságtalan..

Arra gondoltam,mivel következő hétvégén hazajutok végre egy hónapra,szerintetek palástfű tea beszerzése jó ötlet?Úgy tudom hogy rendbe teszi a ciklust,és vetélés ellen is segít valamit..Mit érdemes még venni?És sárgatestpotló(vagy magzatmegtartó) gyógyszert azt írnak fel nekem ha elmegyek nőgyógyihoz?Egyáltalán kérhetek hormonvizsgálatot?Azt egy hónapi otthonlét alatt el lehet intézni?

Veletek mi újság van?

S.

2011. máj. 22. 17:01
 177/236 anonim ***** válasza:

Kedves S!

Amíg nem jön meg a mensi, addig reménykedhetsz! Ne keseredj még el a negatív teszt miatt! Ha pár nap múlva nem jön a mensi, tesztelj újra! Én nem ajánlom, hogy bármit is szedj! Palástfűteát meg végképp nem ajánlom. Azt már én is próbáltam és nekem késett tőle a mensim és amikor megjött, nem is éreztem, hogy menstruálnék...valamint sokáig fent volt a hőm is. Amióta nem iszom, minden rendben van. Szerintem hagyni kell a természetre az egészet, a baba tudja, mikor akar jönni. Persze egy kivizsgálást lehet csinálni nyugodtan, de anélkül szerintem semmit ne szedj önszántadból, nehogy többet árts vele, mint használj! Én ezt tanácsolom.

Én már amúgy nem tesztelek többet, várom az ovulációmat, várom a mensimet, most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni ez a ciklusom...most is fogok-e vajon ennyit vérezgetni, megjön-e normálisan a mensi...stb. Nagyon rámférne már egy kisbaba, nagyon-nagyon! Eléggé el vagyok keseredve mostanában, nagyon sok csalódás ér. :((

R.

2011. máj. 22. 19:25
 178/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Melinda! Reméljük a szurkálódás csak a szövetek tágulása miatt van, nekem kifejezett görcsök és nyilallások voltak anno. De természetesen a dokinak mindenképp szólj erről.

A hányinger nekem is egész napos volt, de hányni inkább mindig este mentem, aztán meg szinte ki sem jöttem a fürdőből. Ha nagyon rosszul vagy, próbálj egy kis Kinley gyömbért, nekem az pár napig jó volt.

S! Székrekedésre Laevolac egész jól bevált, de dokitól kérj ezügyben tanácsot, mert ezzel megelőzheted/enyhítheted az aranyeres gondokat később. Nem szabad elsiklani efelett, mert nagyobb gondot okoz, mint gondolnánk.

A rosszullétek, meg amiket leírtál nagyon "jól" hangzanak, csak az a negatív teszt szomorít el. De mivel még nem jött meg, így inkább reménykedjünk és gondoljunk arra, hogy tényleg csak későbbi peteérés miatt nem mutatja ki a teszt.

A palástfű teáról nem tudok, de doki véleményét mindenképp kérd ki mielőtt bármit is elkezdesz inni. A hormonvizsgálat vérvételt jelent, nekem több, mint 3 alatt volt meg az eredménye. Így, ha rögtön elmész dokihoz, akkor még van esély rá, hogy elkészül időben, és még fel is tudnak írni gyógyszert.

R! Ne legyél ennyire padlón, fel a fejjel - tudom, hogy nem könnyű ez az időszak most neked, és igazságtalannak érzed a dolgokat, de ne add fel. Légy kitartó és bizakodó.

A ciklusodról meg tegyél fel képet, ha tudsz, kíváncsi vagyok a többiek mit szólnak hozzá.

Tk.

2011. máj. 22. 22:01
 179/236 anonim ***** válasza:

"mint 3 alatt volt " - szóval 3 hét alatt

bocsi, így helyes

tk.

2011. máj. 22. 22:02
 180/236 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a válaszokat!Megbeszéltem párommal hogy fogunk venni egy ovulációs mikroszkópot és kapok egy hőmérőt végre,így júliustól tudok majd mérni hőt..Ezzel kapcsolatban,mindig hajnalban kell mérni?Mert én átlagosan 9 körül kelek..Vagy amikor a párom megy 6ra dolgozni akkor vele keljek és mérjek?

Mondjuk még nem jött meg,de most este olyan érzésem van,hogy kicsit feszül az alhasam,de nem vészes..Ma van a 33.napom..Ha megjönne remélem elmúlik 27.ig mert aznap utazunk és nem lenne jó több órán át véresen utazni..:S

R! Kitartás!Készüljetek a következő ovura!Ha a párod akkor nem akar pont veled lenni,akkor teremtsd meg a hangulatot,akkor biztos nem fog ellenállni!:) Fog az sikerülni!!

S.

2011. máj. 23. 01:54
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!