Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/236 anonim ***** válasza:
100%
Az én tesztjeim sajnos nem erősödtek, hanem halványodtak. A ma reggelin már csak alig látható kis csík volt. Délelőtt meg is jött. Sajnos ez a baba sem maradt velünk. :( K..
2011. máj. 16. 14:41
 152/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves R.

nekem az első tesztem olyan halvány lett, hogy csak akkor láttam a 2. csíkot amikor a fehér ajtó elé raktam a tesztet. a másnapi egy hajszálnyit erősebb, azóta még csináltam hármat, tegnap volt a nemvárt napja, a mai már nagyon erős csík. (többet nem csinálok...:D )

szóval érdemes még tesztelni, én nagyon drukkolok!

M.

2011. máj. 16. 15:04
 153/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves K!

Rettentően sajnálom!! :((

Kedves M!

Köszi a bíztatást. De ha baba lenne, akkor nem csökkenne a hőm szerintem...:( Mindenesetre pénteken még1 tesztet ellövök és többet már nem.

R.

2011. máj. 16. 15:09
 154/236 anonim ***** válasza:

M! Gratulálok! Dokihoz mikor mész?

Melinda! Az első gyereknél, amikor az első teszten megjelent a második csík, én is leültem, hogy akkor most mi is van? Tényleg sikerült? Szó szerint kétségbe estem, hogy hogyan is tovább... Azóta már biztos felfogtátok, hogy milyen szerencsések vagytok, még egyszer gratulálok :)

K! Nagyon sajnálom, ami történt. Együtt érzek veled.

R! Remélem a pénteki teszt nagyon pozitív lesz :) Szurkolok nagyon.

S! Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de amikor 7 hetesen elvesztetted a babád, a barnázás-vérzés meddig tartott? Más volt, mint általában a havi? Azért kérdem, mert én még mindig vérzek, és két napig nagyon erős volt, elég nagy darabok távoztak. És most aggódok, hogy menjek-e dokihoz... (a saját dokim most nincs itthon, máshoz meg nem szívesen mennék, csak ha nem "normális" dolog ez ami most történik)

Tk.

2011. máj. 17. 13:10
 155/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tk!

3 napig barnázás,aztán 10 napig erős vérzés,nagyon erős görcsökkel,és egy nap barnázás utána..De nagy darabok jöttek ki,méhnyálkahártya darabok talán..

K! Én is nagyon sajnálom!:(

Én tegnap teljesen terhesnek éreztem magam,és azon gondolkoztam ha valaki megdobna egy tesztel,az most tuti pozitív lenne..Már megint nagyon beleéltem magam..Most azt várom hogy mikor fogok koppanni..Sokat járok pisilni de úgy is hogy alig iszok,szurkálódik alul minden de úgy hogy egyszerre mindkettő petefészkem,és középen meg bizsereg..A cicim is néha szurkál,de az még nem fáj..Szaglásom is megerősödött..Ma írtam egy üzenetet a páromnak hogy hozzon tesztet..Lehet hogy nem fog hozni,mert már nincs szinte pénzünk,de én örülnék..Szerintetek ha sokat betegeskedik(meg van fázva szinte egyfolytában,mert mindig visszaesik) az veszélyezteti a babát ha esetleg sikerülne?Ezen rágódik egyfolytában..De szerintem nem,lázas szinte soha nem leszek(5 évente egyszer talán),tehát a sima nátha az ártalmatlan?

S.

2011. máj. 17. 14:06
 156/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kedves S!

Szerintem ártalmatlan a nátha a babára nézve.

Én ma már nem pecsételtem semmit és testápolószerű folyásom van. A hőm meg most mára teljesen alaphőre esett, úgyhogy szerintem itt nincs baba, ez már egészen biztos. De az nagyon aggaszt, hogy a mellbimbóim így megváltoztak...Nem lesz ebből gond? Mert egyre furábban néznek ki...még ilyet nem tapasztaltam.

Pénteken reggel mindenesetre ellövök egy tesztet, mert beszereztem, meg többet is vettem, hogy legyen itthon. Vettem E vitamint is: 50 db van benne, állítólag vastagítja a nyálkahártyát...igaz ez? Remélhetőleg ezzel ártani nem fogok, ugye? Nem fog bekavarni a ciklusba?

Valamint vettem 1 üveg bort is, rámfér most már újra a sok csalódás után.

R.

2011. máj. 17. 14:19
 157/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves R!

Sajnálom hogy így alakult!:(

Köszönöm a választ!

E vitamin a terhesvitaminokban is található,nyugodtan szedjed.Én terhesvitamint szedek már 2 hónapja.

Jó borozgatást!Ja és milyen a melled hogy furának gondolod?

S.

2011. máj. 17. 14:45
 158/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves S!

A mellbimbóm lett fura. Megjelent a bimbóudvaron sok apró kis pötty, szerintem ezek a mirigyek, nem tudom. És olyan, mintha a bimbó legközepe nagyobb lenne és jobban kicsúcsosodik, és mintha meg lenne repedezve meg be lenne vágdosva a legközepe...meg néha fehér is ott a legközepe. Olyan furcsa lett.

Vagy csak öregszem, azért változik? :) 27 éves vagyok.

R.

2011. máj. 17. 14:52
 159/236 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, és köszi! A bort már most megkezdtem. De hagyok péntekre is, a javát meghagyom akkorra. Egy korty és máris elfelejtettem a bánatot! :)

R.

2011. máj. 17. 14:58
 160/236 anonim ***** válasza:

Kedves S! Köszi a gyors választ, hát kísérteties a hasonlóság :( 4 napig barnázás, azóta vérzek, a darabok megvoltak :( Pénteken jön a doki, akkor felhívom, beszámolok a dolgokról.

Szerintem még akkor ne tesztelj, mert ha esetleg negatív lenne, csak még jobban elszomorodsz, így meg még van remény. És ha 22.-e körülre nem várod, akkor még korai lenne. Hétfőig várj.

A sima nátha nem árt, persze, ha nagyon taknyos, azért inkább vigyázzatok.

R! jó borozgatást! Sajnálom, hogy megint csalódás ért. A mellbimbód tudom milyen lehet, nekem is szokott ilyen lenni, sajnos a menses előtt tapasztaltam ilyet én is. Meg olyan kemény a bimbó, hogy akár kopogtatni is tudnék velük :)

Tk.

2011. máj. 17. 15:10
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!