Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
 191/236 anonim ***** válasza:

Hát nekem most megint felment a hőm...2 tizedet megugrott, így most 36,8 lett...és elvileg holnap vagy holnapután kéne bekövetkeznie az ovulációmnak...ma szurkálódást is érzek meg bő fehér krémes a folyásom. De miért ilyen magas a hőm???

R.

2011. máj. 26. 16:23
 192/236 anonim ***** válasza:

erika

szia R! ha már 36,8 a hőd, nem lehet, hogy megvolt az ovu? ez nagyon magas hő!

nekem ma lett 36,5, így ha meg tud repedni, akkor ma éjszaka/hajnalban lesz szerintem! nagyon remélem,mindenesetre készülök késő estére! :))

2011. máj. 26. 16:31
 193/236 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy megvolt már az ovulációm, mert kb. a 15 vagy 16. napon szokott lenni és most a 14. napon vagyok. Ráadásul ma volt nagyon bőséges krémes fehér folyásom is és szurkálódást is érzek néha...

[link]

2011. máj. 26. 16:39
 194/236 anonim ***** válasza:

Jaa, R. voltam.

Erika akkor húzzatok bele szerintem!

2011. máj. 26. 16:40
 195/236 anonim ***** válasza:

erika

szia! nekem tegnap végre pozitív lett az ovutesztem (tehát amit cisztának látott a doki, mégis pete :) )

, de ma maradt a hőm 36,5-ön. amiatt aggódom, nehogy ne tudjon megrepedni.

[link]

remélem, holnapra felmegy végre!

2011. máj. 27. 07:37
 196/236 anonim ***** válasza:

Szia Erika!

Akkor szerintem várható most már, hogy emelkedni fog a hőd!

Hát képzeld, én amikor reggel felébredtem egy kicsit görcsöltem az egyik oldalt és ismét magas hőt mértem, ezért csináltam egy Lily terhességi tesztet. Halvány pozitív lett...de nem merek hinni neki. A 2. csík kb. 3 percen belül megjelent nagyon halványan utána pár perc múlva úgy megerősödött, hogy majd kiütötte a szemem! Aztán pár perc múlva újra elhalványodott...ott a csík csak nagyon halvány. Most akkor ez mit jelent?? Reménykedhetek a babában, ha volt pár perc amíg extra erős volt? Most is ott a csík, csak nagyon halvány! Ez mit jelent???

R.

2011. máj. 27. 09:30
 197/236 anonim ***** válasza:

e

úúristen, hiszen akkor te babát vársz, még az előző ciklusból! milyen volt a mensid, más, mint az előzőek? hát ez nem semmi, most megnéztem a görbédet, és igen, az is erre utal!!!

nagyon kíváncsi vagyok, mikor mész nőgyógyihoz?

2011. máj. 27. 09:44
 198/236 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nagyon halvány a 2. csík, de látszik. Nem tudok hinni neki az az igazság, mert nagyon sokat csalódtam már. Nem tudom mikor megyek orvoshoz, mert lövésem nincs, hogy ha ez babát jelent, akkor mikor foganhatott...Lehet, hogy majd vagy 3 nap múlva újra csinálok egy ilyen tesztet, hátha erősödni fog. Dokimat akkor hívnám fel ha teljesen erős pozim lenne...lehet ez nekem sose lesz. Ha nem lesz erősebb csíkom, akkor várok...mást nem tudok tenni én a halvány pozinak nem hiszek, ha nem erősödik be. :(

R.

2011. máj. 27. 16:27
 199/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

R! Halk gratula, remélem erősödni fog a csíkod, és minden rendben lesz. TEljesen igazad van, én sem hinnék egy halvány tesztnek, de azért reményt ad :)

Erika! Na felment a hőd?

S! Ha már vagy írj,hogy mi van veled? Örülhetünk?

Akkor itt az én görbén is, ezt fejtsétek meg... most akkor megvolt már az ovu? VAgy valami csúnya nátha lappang bennem?

[link]

2011. máj. 28. 15:26
 200/236 anonim ***** válasza:

Kedves 15:26-os!

Neved kifelejtetted. :)

Szerintem valószínűleg megvolt az ovulációd, bár nem értem, miért nem méred minden nap a hőd?

Nekem ma is fent van a hőm. Reggel kicsit görcsöltem, mellbimbóim érintésre kicsit fájnak és néha feszül a hasam. Hát nem tudom, higyjek-e a tesztnek, az a furcsa, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy én terhes lennék...valahogy nem hiszek a tesztnek, mert csak halvány pozi lett és nem is érzem, hogy terhes lennék. Szex meg egy kicsit fáj néha, ha mélyebben van a behatolás (egyik oldalt érzem a fájdalmat)...terhességtől lehet ilyen? Félek, hogy mi van, ha cisztám van és ez nem baba? :((

Legközelebb szerdán csinálok még1 ugyanilyen tesztet. A tegnapin még mindig ott a halvány csík, tehát nem tűnt el...mégis félek, hogy átver...:(

R.

2011. máj. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!