MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Kedves S!
A hőmérőzésnél a lényeg, hogy minden nap ugyanabban az időben mérd meg, te állítod be, hogy az mikor van. A lényeg az, hogy annyira korai időpontot válassz, aminél korábban biztos nem fogsz egyszer sem felkelni.Ilyenkor ki sem kell kelni az ágyból, csörög az óra, hőmérő be ( a párna alól vagy szekrényről) felír, és alhatsz is tovább. Ha esetleg mégse sikerül akkor mérned (pl. elaludtál, korábban keltél) azt is jegyezd fel, hogy pontosan hánykor mérted.
Nekem elég volt most panaszkodnom és visszazuhant a hőm, 36.8-ról 36.1-re...ezt nem tudom mire vélni, ekkora esés.... van valakinek ötlete?
Tk.
Kedves S!
Én minden nap reggel fél 6-kor mérem a hőmet, a párom akkor megy dolgozni, akkor szól az ébresztő, tehát én eszerint szoktam mérni. Hétvégén pedig beállítom fél 6-ra a saját ébresztőmet és így akkor is pontosan mérek, utána még vissza lehet aludni. Szóval így csinálhatod te is.
Azzal nincs probléma hogy ne lenne szex. :) Csak mostanában sokat veszekedünk, de ez nem zárja ki azt, hogy nem szeretkezünk, ilyen szenvedélyes a mi kapcsolatunk, főleg mostanában. Többször egymásnak estünk mert kívántuk egymást, miközben nagyon durva viták voltak. Minden volt tehát. Egyébként én most szeretnék 3 nap szünetet tartani, tehát hogy legközelebb csütörtökön legyünk együtt (hétfő, kedd, szerdát ki szeretném hagyni, hogy gyűljenek a kiskatonák). Csütörtök együtt, péntek szünet, szombattól meg folyamatosan együtt. Ha minden igaz legkésőbb szombaton lesz az ovulációm. Remélem, férjem kibírja ezt a pár nap szünetet. :)
R.
erika
sziasztok, mióta megjött, nem írtam. ez az első closty ciklusom, mint gondoltok a görbémről? Ez pé, igaz?
Kedves Erika!
Valószínű igen, hogy ovulációd van, legalábbis nagyon úgy fest a dolog. Szerintem húzzatok bele! :)
Én a 12. ciklusnapomon járok és már mai nap ovus fájdalmaim vannak néha...nem értem miért, nekem kb. 15-16. napon szokott lenni ovum. Most nem tudom mikor legyünk együtt, hogy elegendő kiskatona legyen, és ne is késsük le! Én csütörtökre terveztem volna az együttlétünket leghamarabb is...de most nem tudom mi van, nehogy korábban legyen a tüszőrepedés...Mit gondoltok???
És a hőmet nem értem, miért van "fent", mert nekem 36,5 volt mindig is az alaphőm...
R. voltam
erika
szia R! de jó, akkor 1 nap különbség van a ciklusaink között, tudunk együtt izgulni. tényleg fura, hogy így fent van a hőd, de szerintem hagyd figyelmen kívül (kánikula, vagy valami), ha görcsölgetsz, akkor vsz. holnap reggelre le fog esni.
Kedves Erika!
Igen, kb. tényleg ugyanott tartunk és így izgulhatunk együtt, ez nagyon jó! Kiváncsi leszek, hogy holnap milyen lesz a hőm, nagyon kiváncsi leszek rá. Lehet, hogy ma együtt kéne lennem a párommal, mert tegnap kimaradt az együttlét és nehogy véletlenül lekéssük...
R.
erika
Szia R! én ma voltam UH-n (14. nap), és 1 db tüszőm van 20 mm a bal petefészkemben, de a doki cisztának nézi, nem tudom, miért. Ehhez ez a görbe társul. Neked mi a véleményed?
erika
és hogy áll a hőd ma? mi ma leszünk együtt, mert tegnap nem voltunk. én úgy figyeltem meg, hogy aznap van tüszőrepedésem, mikor a 36,5-öt átlépi a hőm.
Szia Erika!
Valószínű akkor hamarosan megreped a tüsződ, ha 20 mm-es. De mi az, hogy a doki lehet cisztának nézte??? Ennyire nem ért hozzá hogy mi az? Vagy nem volt biztos a dolgában? Biztos a tüsződ az, mindenképp legyetek ma együtt szerintem.
Hát mi is együtt voltunk tegnap, mert olyan sok jelem volt az ovulációra és féltem, nehogy lekéssük...de mégse volt még meg a tüszőrepedésem, mert ma 36,6 a hőm (tehát 1 tizedet csökkent) és néha érzek furcsaságokat, de néha meg semmit. Szerintem még nem repedt meg, ez biztos. Péntek vagy szombaton fog szerintem. Ma a 13. napon vagyok amúgy és a következő együttlétet előreláthatólag péntekre tervezném...
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!