MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Sziasztok!
Húh, jó rég nem voltam....
Közben nekem megint leesett a hőm, mensi sehol, szóval lehet, hogy reménykedhetek és mégse volt ovu? Azóta is 36.4 alatt vagyok, nem akar mozdulni felfelé. Két napja pici görcsök vannak, leginkább jobb oldalon, de ezen kívül semmi tünet. MA van a 24. ciklusnapom. Amúgy a ciklus.hu 10.-re írta az ovut, és 24.-re a nem-vártat. Ajjaj, de messze van az még...
R! Nem is tudom, mit mondhatnék... ha van lehetőséged, mindenképp kérj ki egy másodvéleményt, mert az a doki, aki nem akar belepiszkálni a természetbe... hát.... de azért gondolom a fogamzásgátlót felírja szó nélkül. Sajnos vagyunk úgy, hogy igenis bele kell piszkálni kicsit. És nem is értem, hogy nézheti szó nélkül, hogy hónapról hónapra rosszabbul vagy - lelkileg.
S! Hogy vagy azóta? Miket csináltok?
Melinda! Mi volt a dokinál? Jaj, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
M! Örülök, hogy kapaszkodik a pici. Méreteket nem mondtak most?
Erika! Veled mi újság?
Tk
Kedves Tk!
Hát igen, akkor még van mit izgulnod, tényleg messze van még a 24-e.
Ez egy másik doki volt. Itt minden doki egyformán gondolkozik úgy látom, egyik se akar beleavatkozni a "természetbe", úgyhogy nekem most már elegem van az egészből. Mert ha legalább a dokik tennének valamit, akkor azt mondom, küzdök, de így??? Tényleg ráhagyom a sorsra, a természetre az egészet. Ha lesz babám valaha, akkor nagyon boldog leszek, ha meg nem, hát akkor úgy érzem nagyon szerencsétlen vagyok. Ennyi, nem fogok többet számolgatni meg idegeskedni ezen. Belefáradtam az egészbe. Nekem max. június 11-én lenne esedékes a mensim, ez már azért nincs olyan messze. 2 napja néha egy kis rózsaszín pecsétem van...biztos a hormonzavar okozza...ha nem lesz mensim most sem, csak pecsételő vérzés, akkor felhívom a dokimat, mert akkor ez már több mint nem normális! :(
R.
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, de még csak most jutottam odáig, hogy írni tudjak. Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek irántam!Nagyon jól esett!De most amit írni fogok ne keserítsen el senkit, mert ennek kellet történnie....(a természet....)
Csütörtök reggel nem látott semmit az UH. Visszamentem a nőgyógyászhoz könnyes szemmel, a párom végig mellettem volt, ami plusz erőt adott. A nőgyógyásznak megmutattam a papírom amit az UH-on kaptam és tök flegmán, lekezelően annyit mondott az asszisztensnek, hogy Missed ab. Akkor még azt sem tudtam mit jelent ez, de aztán leszűrtem azokból amiket mondtak a nagy-tudásúak, hogy műtéti úton véget vetnek a terhességemnek. Akkor egy világ omlott össze bennem. Azt sem nagyon értettem hogy mit mondtak, hirtelen fogtam egy papírt és arra írtam, hogy vérvétel, véradó, utána pedig altatós orvost felkeresni, és péntek reggel 7 órára a nőgyógyászati osztályon jelenjek meg éhgyomorral. Borzalmas volt a pénteki napom, de akkor még csak jóformán a fizikai fájdalom volt úrrá rajtam, de mára már a lelki fájdalmam a legnagyobb.Tegnap még itthon volt a párom velem, aki segített túlvészelni a napot anélkül hogy egy könnyet is ejtettem volna, de ma el kellet mennie dolgozni, így reggeltől csak a könnyeimmel küszködök. Azt hiszem a jövőhetet itthon vészelem még át táppénzen, mert még mindig vannak fizikai fájdalmaim is, a lelki az pedig elviselhetetlen. Nem kívánom a legrosszabb ellenségemnek sem, pedig rengetegen voltak a héten akik ellenem fordultak míg nem voltam a munkahelyemen.Sajnos mind amellett ami történt velem, még ezzel is küzdenem kell, mert olyanok bántottak meg akikről soha az életben nem is gondoltam volna.
Elnézést amiért ilyen hosszúra sikerült, de talán egy picit könnyebben érzem magam, hogy leírhattam.
Kérdeztem az orvost, mert aki műtétet végezte rettentő aranyos, kedves volt, hogy mi okozhatta mind ezt, de mind amellett, hogy a stressz, fizikai megerőltetés okozója lehetett mind ennek, nagyban a természet volt a felelős. Józan gondolkodásúnak ítélem meg magam és én is belátom hogy ennek így kellet történnie és inkább most mint később amikor már nem lehetett volna segíteni mind ezen. Itt gondolok arra, hogy veleszületett rendellenesség amit nem vettek volna észre vagy bármi ami megnehezítette volna az életét....de szerintem ezek csak mind a magam nyugtatására vannak a gondolataimba.
Na most már tényleg elég túl sokat írtam.
Mindenkinek jó egészséget kívánok és boldog babavárást!Remélem azért a babások itt maradnak velünk és izgulnak velünk tovább, és sok sok élményről számolnak be nekünk ami velük történik! :)
Szép napot Nektek!!!
Kedves Melinda!
Nagyon sajnálom, ami veled és a babáddal történt, teljesen átérzem a fájdalmadat! Gondolj tényleg arra, hogy lehet, hogy jobb az, hogy most történt meg mindez és nem később, a természet szelektált. Próbálj megnyugodni, tudom könnyű azt mondani, de próbálj meg arra gondolni, hogy legközelebb már minden jól fog alakulni és lesz majd nemsokára egy szép egészséges kisbabád!!
Sajnos nekem még nincs babám és másfél éve nem akar jönni a mi kisbabánk, biztos tudja ő, hogy mikor van itt az ideje, hogy megérkezzen, szeretném most már, ha nem váratna sokáig magára.
R.
Kedves Melinda,
nem is tudom, mit mondhatnék, nagyon sajnálom, azt tudom tanácsolni, hogy nézz a jövőbe, hamarosan újra próbálkozhattok! Erika
Szia Erika!
Nagyon bíztató a görbéd! Drukkolok neked, hogy pozitívat tesztelj!!
Én meg így állok:
Szerintetek volt ovulációm ezek alapján? Nekem kb. még 4 napom van a mensimig.
R.
Kedves Mindenki!
Először is Melinda! Próbáld meg lekötni magad valamivel,idővel könnyebb lesz!Tudom hogy nehéz..:( Én is nagyon sajnálom!
R! Én még mindig nem tudom megállapítani a görbéket..:) Én azt javasolnám neked hogy menj valami olyan dokihoz aki amúgy valamelyik meddőségi centrumban rendel,hátha azok jobban odafigyelnek rád,és könnyebb velük megértetni magad!
TK! A kérdésedre a válasz:családot látogattunk,voltunk állatkertben,és lent vidéken..A párom már hazament,én az anyukámékkal vagyok,vasárnaptól megyek le Zsóry fürdőre..Ha esetleg terhes vagyok,szerintetek nem ártalmas elmennem strandra(ha meleg lesz hideg vízbe)?
Ja és orvoshoz még nem tudtam eljutni..Mert átépítik a rendelőt..:S
De ha minden jól alakul holnap eljutok..Április 21.óta ugye még nem jött meg..És ilyen még soha nem fordult elő..
Tüneteim azok nem nagyon vannak,a néha rám törő hányingeren kívül...
Majd még jelentkezek!
S.
Sziasztok!
Végre eljutottam a nőgyógyászatra..De mivel lejárt a TAJ kártyám ezért az SZTKban is fizetnem kellene majd(3700ftot...)
Május 28.ra tippeltem egy ovulációt,bár nem akartam elhinni mivel ugye utoljára április 21.én volt meg..
Szóval a doki is azt mondta hogy még látja a helyét,így ő mondta hogy szerinte 28.körül volt..:D
Együtt is voltunk aznap,és 29.én is..
De 10mm-es a méhnyálkahártyám,azt mondta a doki hogy ez normális,de szerinte nem lesz baba(bár nem zárta ki)mert nem látott cisztát(ami a sárgatesthormont termeli),a cisztát azt mindenképpen lehet látni uh-n?Amúgy semmi elváltozásom nincs,minden rendben odabenn..:)
Veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!