MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Kedves S.!
Igen, a cisztát lehet látni UH-n.
Velem semmi különös nincs. Most múlt el a mensim...megint nagyon kevés volt, extra gyenge vérzésem volt, úgy látszik ezentúl már csak ilyen kevés mensim lesz mindig. Úgyhogy nálam most kezdődött el egy újabb ciklus, több mint másfél éve nem jön a baba már. Én már nem is hiszek abban, hogy sikerülhet nekem. Feladtam. Én már nem számolgatok tovább. De hőt azt mérek és ennyi. A boldogságomat pedig az állatkáimban találom meg (3 hullámos papagáj és 1 aranyhörcsög). Legalább ők vannak nekem, ha már babám nem lehet.
R.
Kedves R! Ne keseredj el!Mi 3 éve nem védekeztünk és idén jött először össze..Mondjuk eddig nem is "görcsöltünk" rá..
Közben olyat olvastam valahol,hogy az ultrahang nem biztos hogy kimutatja azt a cisztát,ami ugye ha létrejön a terhesség akkor nem szívódik fel..
S.
erika
sziasztok! nem írtam egy ideje, június 9-én (12. dpo) és 12-én is (15. dpo) pozitív lett a tesztem :)) nagyon boldog vagyok!
kívánom, hogy sikerüljenek úgy a dolgaitok, ahogy elképzeltétek!!
puszi
Erika!!!!
Gratulálok!!!!!Minden jót és sok boldogságot kívánok!
a többieknek meg megy a drukk tovább!
mi rendben vagyunk, pihenek, már másfél hete nincs barnázás sem, és már a 9. hetet tapossuk!!:)
12 hetesen Uh, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
M.
Sziasztok!
R! Hát nagyon hamar túlestél ezen a mensin. Sajnálom, hogy ez a hónap sem jött össze. A dokihoz akkor nem is mentél vissza? (a gyenge és kevés mensi miatt - hogy akkor ez most hormonzavar-e vagy mi)
Melinda! Nagyon-nagyon sajnálom, ami történt, és amiket átéltél, hát, hihetetlen erős csaj vagy! Szívből kívánom neked, hogy a sors bőkezűen megjutalmazzon az átélt szenvedésért.
S! Ápr.21 már régen volt, mikor kell újra dokihoz menni? És arra mit mondott, hogy ennyit késik?
Erika! Őszintén gratulálok!
M! Az első izgulós időszakon mindjárt túl vagy :)
Én most a 32. napon vagyok, (ciklus.hu szerint 24. én kell megjönnie) két napja 36.1 vagyok, nem akar felmenni. Fájdogált, szúrt is a hasam, bár ebben a hónapban már nincs jelentősége, 3.-a óta nem voltunk együtt, és még egy hétig nem is leszünk. Nem semmi egy időzítés.... :( És sajnos az idő nem nekem kedvez, emiatt el is vagyok kicsit keseredve. Ha a következő ciklusban nem jön össze, akkor mi már nem próbálkozhatunk többet. :(
Tk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!