MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Képzeljétek, nekem elmúlt a mensim. Tegnapelőtt este úgy éreztem, hogy megjött, erős barna folyás, görcsök. Aztán reggel még volt, délre elmúlt, azóta semmi. Nem volt piros, csak barna. És sok...
Akkor ez most mi? Megjön egy-két nap múlva rendesen, vagy........ :)
Ma vagyok a 40. napon, teszteltem, sajnos csak 20-ast kaptam a patikában, az negatív lett. Ja és a hőm is még mindig 37 felett van.
Tk
erika
sziasztok! sajnálom, akinek megjött, sebaj, majd a következő ciklus sikeres lesz! koncentráljatok erre!
ki az, akivel még együtt izgulhatok? nekem nem jött meg, de tegnap fájdogált a hasam. azt hiszem, a 14. vagy 15. dpo van ma. tesztelni nem mertem. itt a görbém:
én itt vagyok újra :) Másfél napos erős barnázás után visszatértem :) bár negatív a tesztem, de azért megint reménykedek. Pénteken (13.-n!!! ) tesztelek újra, ha addig sem fog megjönni.
Tk.
erika
szia!
én holnap reggel tesztelek, az a 15. dpo. mivel one step van otthon, ezért azzal, hátha már mutat valamit..
neked is szurkolok nagyon!
Kedves Tk!
Hát nálad akkor lehet hogy van valaki! :) Ha csak a barnázás van és nem jött a mensi! Drukkolok hogy baba legyen a dologban!
És többieknek is drukkolok, kérdezőnek pedig GRATULA!!
Nekem néha húzó mensis érzésem van és néha énis pecsételek wc papíron, na de hát eddig is ez volt, tehát változás nem történt, csak annyi, hogy a hőm 1 tized fokot esett. :( Ez már lehet rossz jel. :(
Viszont ami furcsa, sokkal több pattanás szokott már ilyenkor kijönni rajtam, most pedig teljesen tiszta az arcom, pár napja jött ki 1-2 nagyon picike és annyi, azóta nem jön több...pedig ilyenkor már több is van és nagyobbak jönnek...
De úgy érzem meg fog jönni, mert néha húz az alhasam és hát a pecsételés na meg a kis hőleesés is azt igazolja...:(
2 napom lenne még a nemvártig, de valószínű holnap meg jön...de nem hiányozna!!
R.
sziasztok,
a tegnapi negatív teszt után, ma reggel egy nagyon-nagyon halvány POZITÍVAT teszteltem. nem képzelgés, tényleg ott van, de még alig látszik. időn belül kijött.ez a 11. dpo.
felhívtam a dokim, azt mondta kezdjem el szedni az Utrot.
jaj csajok annyira izgulok, hogy most minden rendben legyen, hogy egyáltalán baba legyen, mert el se hiszem egyelőre, és hogy most megmaradjon.
keddre már behívott a dokim, hogy megnézzen.
továbbra is megy a drukk mindenkinek!:)
M.
jaj, nagyon jó. Úgy örülök a pozitív tesztnek! Reméljük minden a legnagyobb rendben lesz, szorítok mindenkinek! Nálam még azóta sincs semmi szerencsére, a hasam fáj, néha beleszúr, és nem tudom begombolni a nadrágomat, úgy felfújódtam.
Tk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!