MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
mikor elvetéltem, már a vérből végzett hcg is iszonyat alacsony volt, azt mondta a dokim, hogy valamiért nem tudott fejlődni a baba. mióta szültem, úgy mensizek, hogy 4-5 nappal előtte barna, aztán 1-2 nap rendes vér, és ennyi. ez is progeszteron hiányra utal. A vetélésem után a dokim azonnal felírta az utrogestant, azt mondta, hogy ha ez a baj, megmarad a baba, ha beteg vagy ilyesmi, így is úgy is elmegy, és a progeszteron pótlás semmilyen kárt nem okoz. ha viszont még nem volt vetélésed nem hiszem, hogy felírnák, max. tényleg egy alapos kivizsgálás után.
Miből gondolod egyébként, hogy alacsony a progi szinted?
M.
Kedves M!
Ebből gondolom hogy valami nem stimmel mégsem és lehet hogy csak nem tud megmaradni a baba:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Olvasd végig, szerintem ez nem normális...és félek hogy sikerül a megtermékenyítés csak tovább nem folytatódik a terhességem...de lehet tévedek, viszont nagyon furcsa ez nekem.
R.
Tk: sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze. Azért érdemes beszerezni a tesztet, hogy legyen otthon mikor kell ;)
Nekem is megjött ma reggel, csütörtökön megyek is a meddősségibe, hogy hogyan tovább.
R: ne add fel! dehogynem lesz gyereked! Át fogsz ezen esni, és holnap már majd másképp látod a dolgokat, újra bizakodni fogsz! Meg egyébként is van még 3 napod! Még semmi nem biztos!
K:neked is van még két napod, és tudod, a remény hal meg utoljára!
Erika: olvastam már itt, hogy onestep nem egy megbízható teszt, bízzunk benne, hogy nálatok is csal! :))
kedves inszemes!
Nagyon sajnálom, hogy megjött a mensid! :(
Továbbra sem szabad feladni, reménykedni kell, hogy legközelebb sikerülni fog!
Jó, megpróbálok reménykedni, mert mi mást tehetnék...csak rossz, hogy már ilyen színessé vált a folyásom...:( Meg már néha mensis érzésem is van. Hát igen, még 3 nap van a nemvártig...de olyan érzésem van, hogy hamarabb akar megjönni. Néha úgy érzem, hogy már holnap reggel arra ébredek...megeshet persze, mert holnap már a 28. napomon leszek és átlagosan 29 naposak a ciklusaim. De reménykedem még amíg nem jön, persze...csak nehéz elhinni azt, hogy ebből baba lesz.
R.
Kedves K!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen keresztül mentél, hát ez nem lehet könnyű neked. :(( Viszont azért az jó, hogy van egy kisfiad, gondolom nagyon nagy boldogság ő neked!! Erőt meríthetsz belőle.
Én meg attól félek, soha nem leszek terhes, soha nem lesz babám, és annyira rossz, hogy mindig csalódnom kell! :( Doki UH-n nálam mindent rendben talált, pém is van mindig. Nem értem, miért nem jön a baba, már több mint 1 éve. Jókor is vagyunk együtt meg minden. Kezdem azt érezni, hogy valami a férjemmel nem stimmel...ő meg nem hajlandó kivizsgálásra menni...pedig dokim mondta vele kéne kezdeni, velem nem kezdhetik el...nem értem miért nem? Én egyből kivizsgáltatnám magam, keresztül mennék mindenen a babáért, de doki mondta, hogy előbb a férjemet kéne...így most tovább próbálkozunk, pedig szerintem kivizsgálás kéne már több mint 1 év sikertelenség után! :( Még nincs gyerekem és már kezdek nagyon aggódni, hogy miért nincs. :(
R.
Kedves R!
Igen, a férjeddel kell kezdeni a kivizsgálást. Az előző kapcsolatomban évekig próbálkoztunk. A nőgyógyász megírta az exemnek a beutalót a spermavizsgálatra. Hát ő is ki volt akadva, de nagynehezen rávettem, hogy menjünk el. És nem volt hiába. Kidrült, hogy SEMMILYEN spermája nincs!!! Sajnos ezt ő nem tudta feldolgozni, és tönkrement a kapcsolatunk. (valószínű amúgyis tönkrement volna, és mai ésszel örülök neki, hogy nem lett közös gyerekünk) Szóval, ha igazán akarja ő is azt a babát, akkor el kell mennie a vizsgálatokra! Mert így csak megy az idő. Aztán, látod, hogy mindezek ellenére nekem még így is nehéz a gyermekvállalás, (pedig a férjemnél minden rendben) mert kiderült, hogy én sem vagyok százas!
Kedves Mindenki
Örülök,hogy ilyen jó kis beszélgetés alakult ki,még akkor is ha én leginkább csak olvasója voltam ennek.
Mindenkinek sok örömöt kívánok a jövőre nézve.
Nekem már nagyon sok pozitív tesztem van,mint egy őrült teszteltem ha kellett ha nem.
Az utolsót ma csináltam délután,az is pozitív lett,így már elhiszem,hogy van baba a pocakomban.
Mensinek pedig semmi előjele.
Üdv
A
Kedves kérdező!Nagyon örülök hogy neked sikerült!Vigyázz nagyon magatokra!!:D
A többieknek meg kitartást,még van pár napotok!!Nekem még van kb 10 napom...Mindenesetre elég jó kedvem van,és remélem nekem is sikerült,és már úton van a petesejt a méhbe....:)
Ez nem pont ide tartozik,de:
Van egy eléggé zavaró problémám..A bal szemem úgy érzem lüktet,főleg mikor fény éri(szemüveges vgyok) és folyton pislognom kell..Remélem hogy javult a látásom..Most nincs pénz erre hogy szemészetre menjek,remélem kibírom júniusig..
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!