Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/236 anonim ***** válasza:
100%

mikor elvetéltem, már a vérből végzett hcg is iszonyat alacsony volt, azt mondta a dokim, hogy valamiért nem tudott fejlődni a baba. mióta szültem, úgy mensizek, hogy 4-5 nappal előtte barna, aztán 1-2 nap rendes vér, és ennyi. ez is progeszteron hiányra utal. A vetélésem után a dokim azonnal felírta az utrogestant, azt mondta, hogy ha ez a baj, megmarad a baba, ha beteg vagy ilyesmi, így is úgy is elmegy, és a progeszteron pótlás semmilyen kárt nem okoz. ha viszont még nem volt vetélésed nem hiszem, hogy felírnák, max. tényleg egy alapos kivizsgálás után.

Miből gondolod egyébként, hogy alacsony a progi szinted?

M.

2011. máj. 10. 14:56
 102/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves M!

Ebből gondolom hogy valami nem stimmel mégsem és lehet hogy csak nem tud megmaradni a baba:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Olvasd végig, szerintem ez nem normális...és félek hogy sikerül a megtermékenyítés csak tovább nem folytatódik a terhességem...de lehet tévedek, viszont nagyon furcsa ez nekem.

R.

2011. máj. 10. 15:10
 103/236 anonim ***** válasza:
100%

Tk: sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze. Azért érdemes beszerezni a tesztet, hogy legyen otthon mikor kell ;)

Nekem is megjött ma reggel, csütörtökön megyek is a meddősségibe, hogy hogyan tovább.

R: ne add fel! dehogynem lesz gyereked! Át fogsz ezen esni, és holnap már majd másképp látod a dolgokat, újra bizakodni fogsz! Meg egyébként is van még 3 napod! Még semmi nem biztos!

K:neked is van még két napod, és tudod, a remény hal meg utoljára!

Erika: olvastam már itt, hogy onestep nem egy megbízható teszt, bízzunk benne, hogy nálatok is csal! :))

2011. máj. 10. 19:05
 104/236 anonim ***** válasza:
100%
megint lemaradt, hogy én voltam az inszemes
2011. máj. 10. 19:05
 105/236 anonim ***** válasza:
100%

kedves inszemes!

Nagyon sajnálom, hogy megjött a mensid! :(

Továbbra sem szabad feladni, reménykedni kell, hogy legközelebb sikerülni fog!

Jó, megpróbálok reménykedni, mert mi mást tehetnék...csak rossz, hogy már ilyen színessé vált a folyásom...:( Meg már néha mensis érzésem is van. Hát igen, még 3 nap van a nemvártig...de olyan érzésem van, hogy hamarabb akar megjönni. Néha úgy érzem, hogy már holnap reggel arra ébredek...megeshet persze, mert holnap már a 28. napomon leszek és átlagosan 29 naposak a ciklusaim. De reménykedem még amíg nem jön, persze...csak nehéz elhinni azt, hogy ebből baba lesz.

R.

2011. máj. 10. 19:14
 106/236 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért tesztelek ilyen hamar, hogy el tudjam kezdeni a gyógyszereimet szedni. 3 terhességemből sajnos csak egy élő gyermekem van. Egy kisfiú, aki 10 hónapos. Az első szülött kisfiam sajnos túl korán meg kellett, hogy szülessen. A 31. héten. Nagyon picike volt, és nem maradhatott közöttünk. A második terhességemnél a 6. héten veszítettem el a kisbabámat. A harmadik terhességig szerencsére kiderültek, hogy milyen betegségeim vannak, és így sikerült kihordanom a kisfiamat végig. Úgyhogy nekem a pozitív teszt még csak félsiker. A küzdelem utána következik. K..
2011. máj. 10. 20:00
 107/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves K!

Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen keresztül mentél, hát ez nem lehet könnyű neked. :(( Viszont azért az jó, hogy van egy kisfiad, gondolom nagyon nagy boldogság ő neked!! Erőt meríthetsz belőle.

Én meg attól félek, soha nem leszek terhes, soha nem lesz babám, és annyira rossz, hogy mindig csalódnom kell! :( Doki UH-n nálam mindent rendben talált, pém is van mindig. Nem értem, miért nem jön a baba, már több mint 1 éve. Jókor is vagyunk együtt meg minden. Kezdem azt érezni, hogy valami a férjemmel nem stimmel...ő meg nem hajlandó kivizsgálásra menni...pedig dokim mondta vele kéne kezdeni, velem nem kezdhetik el...nem értem miért nem? Én egyből kivizsgáltatnám magam, keresztül mennék mindenen a babáért, de doki mondta, hogy előbb a férjemet kéne...így most tovább próbálkozunk, pedig szerintem kivizsgálás kéne már több mint 1 év sikertelenség után! :( Még nincs gyerekem és már kezdek nagyon aggódni, hogy miért nincs. :(

R.

2011. máj. 10. 20:09
 108/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves R!

Igen, a férjeddel kell kezdeni a kivizsgálást. Az előző kapcsolatomban évekig próbálkoztunk. A nőgyógyász megírta az exemnek a beutalót a spermavizsgálatra. Hát ő is ki volt akadva, de nagynehezen rávettem, hogy menjünk el. És nem volt hiába. Kidrült, hogy SEMMILYEN spermája nincs!!! Sajnos ezt ő nem tudta feldolgozni, és tönkrement a kapcsolatunk. (valószínű amúgyis tönkrement volna, és mai ésszel örülök neki, hogy nem lett közös gyerekünk) Szóval, ha igazán akarja ő is azt a babát, akkor el kell mennie a vizsgálatokra! Mert így csak megy az idő. Aztán, látod, hogy mindezek ellenére nekem még így is nehéz a gyermekvállalás, (pedig a férjemnél minden rendben) mert kiderült, hogy én sem vagyok százas!

2011. máj. 10. 20:18
 109/236 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki

Örülök,hogy ilyen jó kis beszélgetés alakult ki,még akkor is ha én leginkább csak olvasója voltam ennek.

Mindenkinek sok örömöt kívánok a jövőre nézve.

Nekem már nagyon sok pozitív tesztem van,mint egy őrült teszteltem ha kellett ha nem.

Az utolsót ma csináltam délután,az is pozitív lett,így már elhiszem,hogy van baba a pocakomban.

Mensinek pedig semmi előjele.

Üdv

A

2011. máj. 10. 21:13
 110/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!Nagyon örülök hogy neked sikerült!Vigyázz nagyon magatokra!!:D

A többieknek meg kitartást,még van pár napotok!!Nekem még van kb 10 napom...Mindenesetre elég jó kedvem van,és remélem nekem is sikerült,és már úton van a petesejt a méhbe....:)

Ez nem pont ide tartozik,de:

Van egy eléggé zavaró problémám..A bal szemem úgy érzem lüktet,főleg mikor fény éri(szemüveges vgyok) és folyton pislognom kell..Remélem hogy javult a látásom..Most nincs pénz erre hogy szemészetre menjek,remélem kibírom júniusig..

S.

2011. máj. 11. 01:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!