Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/236 anonim ***** válasza:
100%
ja M voltam :)
2011. máj. 7. 15:18
 62/236 anonim ***** válasza:
100%

Jó hogy nektek már van gyermeketek, így nem kell attól félnetek különösebben, hogy nem tudtok teherbeesni és van aki erőt ad! Nekem még nincs gyerekem és nagyon kiváncsi vagyok, milyen terhesnek lenni! Szeretném majd az összes tünetet megtapasztalni, mindet! :)

A melleim továbbra sem fájnak. Picit érzékeny az alhasam, néha fura, mintha lenne ott bent valami/valaki. :) De biztos csak a hormonok dolgoznak. Viszont a jó hír, hogy ma már egyáltalán nem pecsételek, mintha elvágták volna!!

A hőm még tartja magát emelkedett szinten, de lehetne magasabb...

Még 6 nap a nemvártig! Én nem fogok előtte tesztelni, csak ha késne...

Nektek pedig drukkolok, akik korábban teszteltek!!

R.

2011. máj. 7. 16:49
 63/236 anonim ***** válasza:
100%

M!Nekem is vetélésem volt..Sajnálom!

Én nekem jelenleg munkám sincs,és a párom csak délutántól van itthon(dolgozik) én meg ugye munkát keresek,de akkor is nehéz másra fókuszálnom,mert egyfolytában arra gondolok,azt álmodom majd minden éjjel, hogy anya akarok lenni!7 hétig tapasztaltam meg azt az érzést hogy igen,én is anya leszek!És nem tudom feledni mennyivel másabb lettem!Jó kedvű,nyugodt,kedves, mosolygós!Amúgy az ovulációs összekutyult jelek ellenére (most pontosan nem tudom hogy mikor volt)talán vasárnaptól lépem át azt a határt hogy a terméketlen ciklus időbe érkeztem,de azt tervezem hogy 22.ig amíg meg nem jön addig 2 naponta akciózunk, szerintetek ez segít?

S.

2011. máj. 7. 16:49
 64/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves S.!

Sajnálom, hogy 7 hetesen elment a babád! :( De remélhetőleg a következő már veled fog maradni! Igen, szerintem segít, ha még 2 naponta akcióztok. Én is így terveztem volna még egy jó darabig...csak hát a férjem...ő nem bírja ki sokáig azt, hogy szünet legyen. Így én csak reménykedni tudok hogy jókor időzítettük a szünetes együttléteinket.

R.

2011. máj. 7. 16:54
 65/236 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom se viseli mindig szívén hogy 2 naponta lehet csak...:D De hát muszáj..

Én is nagyon remélem hogy velünk marad!:)

S.

2011. máj. 7. 16:57
 66/236 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy elment tőletek egy baba :( ezt a veszteséget senkinek sem szabadna átélni.

M! A kívülállók mindig beletrafálnak! Reméljük igazuk lesz a babával kapcsolatban.

R! Nagyon jó, hogy így állsz a dolgokhoz, maradjon ez így majd akkor is, ha épp rossz napokat élsz át. Bennem is ez tartotta az erőt, mikor naponta 28-szor hánytam, néha már véreset is, felkelni az ágyból nem tudtam segítség nélkül, annyira legyengültem.

Bár én nem vesztettem babát, de az egészségemet tekintve az is csoda volt, hogy az első összejött, így tudom, milyen az szinte reménytelenül reménykedni.

Örülök, hogy nem pecsételsz már, ez reméljük, hogy jót jelent, és ez volt az utolsó a következő egy évben :) Nagyon szorítok neked is.

S, M! Biztos jó, hogy ha 2 naponta csináljátok, bár olvastam olyat is, akik minden nap szerették egymást, és így is összejött a baba. Nálunk pont fordított a dolog, alig vagyunk együtt, sajnos így még nehezebb eltalálni azokat a napokat. Akkor reménykedjünk tovább. :)

Tk.

2011. máj. 7. 22:24
 67/236 anonim ***** válasza:
100%

Köszi szépen!Én sem kívánom ezt a veszteséget még az ellenségemnek se..Most nagyon örülök!Hétfőn és kedden reggel mindkét napon a wc papír nyákos volt,rózsaszínes vérrel együtt,azt hittem hogy ovu de túl korai volt mint ahogy gondoltam is(11.napon)..Ma szinte egész nap görcsöltem!És minden pisilés után a papíron egyre több a nyák!Reggel együtt voltunk..És holnap is lesz egy próba(este),remélem így esélyes lesz a dolog!Bár most lábalok ki egy erős megfázásból,forróital-poroztam,remélem ez nem számít!!!Nagyon reménykedek hogy a mostani hétvége a pillanatunk!

S.

2011. máj. 8. 02:29
 68/236 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Micsoda "forgalom" lett it! :-))

Nekem folyamatosan negatívak a tesztjeim,úgyhogy nem is igazán reménykedek már.

Tegnap és előtte folyamatosan erős terhes tüneteim voltak,de ezeket vagy beképzelem magamnak,mert annyira babára vágyom,vagy pedig PMS tünetek.

Még hétfőn veszek másik fajta tesztet is (eddig xEpil-lel próbálkoztam),mert azt mondták az eddigi nem ér semmit,ha a hétfői is negatív lesz,akkor szerintem ez nem a mi hónapunk.

Most mennem kell,de majd elolvasok ám minden választ,örülök,hoyg ilyen sokan vagyunk. Mindenkinek sok sikert!

2011. máj. 8. 08:25
 69/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tk!

Lehet hogy pont így lesz a szerencsés, hogy ti csak ritkán tudtok együtt lenni! A párom húgának így sikerült be első próbálkozásra ráadásul! Csak ugye az azért tényleg számítana, hogy jókor legyetek együtt nagyjából!

Kedves kérdező!

Még bármi lehet, ne add fel. Lehet még túl koraiak voltak a teszteléseid, ráadásul azt hallottam, hogy az x-epil nem valami jó, mert nehezen akarja kimutatni a pozit...úgyhogy szerintem majd egy másik fajtát próbálj ki legközelebb! Még bármi lehet tényleg!

Én szerencsére azóta sem pecsételek, ahelyett nagyon bő vizes folyásom lett, kicsit érzékeny az alhasam, émelygek, fáradékonyabb vagyok, néha migrénem van és a legjobb az egészben, hogy ma 2 tizedett megugrott a hőm, így 36,9 lett!

Még 5 nap a nemvártig...

R.

2011. máj. 8. 10:00
 70/236 anonim ***** válasza:
100%

R: Örülök, hogy a pecsételés teljesen megszűnt. Még elég sok a nemvártig, de nagyon szorítok!

Kérdező: az még semmit nem jelent, hogy eddig nem volt pozi teszted, hiszen még 3 nap van hátra. Az x-epiles teszt ha jól tudom 20-as vagy 25-ös érzékenységű, és az nem valószínű hogy a nemvárt előtt ennyivel kimutatja, ne add fel!! Van akinek csak az elmaradt mensi másnapján, vagy harmadnapján válik pozitívvá.

Akinek elment a babájuk, azoknak kitartás, és sok sok erőt! Össze fog az jönni!!!

Rólam annyit, hogy én tegnap, szombaton is teszteltem reggel, és az is hasonlóan alakult, mint az előző napi. Egyértelmű negatív, majd időn túl megjelent a második csík. El is döntöttem, hogy a következő teszt (hacsak addig nem jön meg) kedden reggel lesz, mert akkor lesz az inszem utáni 14. napom. (a múlkori inszem után 14 napra jött meg)

"inszemes"

2011. máj. 8. 13:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!