Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/236 anonim ***** válasza:

Drukkolok mindenkinek!!Én 19 re nem várom,bár még ovum se volt rendes..a 11.ciklusnapomon reggel volt tojásfehérjés rózsaszínes nyák,azóta semmi,most a 13.napomon vagyok,kíváncsi vagyok hogy az volt e egyáltalán,mert ma többször is szurkált a petefészkemnél..Amúgy ez az első ciklusom a márciusi vetélésem óta,és nem tudok nyugodni hogy nem jön össze,ráadásul azt se tudom hogy mi volt a gond,mert teljesen kiürültem mire hajlandóak voltak megvizsgálni(kb 5 nap vérzés után.....).Amúgy 7 hetesen vetéltem el..:( Rettentően szeretnénk már babócát!

S.

2011. máj. 4. 00:39
 32/236 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap estére olyan hatalmas pattanásaim jöttek ki az államon és egy a fülem mögött is, hogy ilyenek csak tinédzser koromban voltak. Már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinál a szervezetem. :S K..
2011. máj. 4. 08:42
 33/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én vagyok az, aki 13-ára nem várja, akinek kedden, azaz tegnap erős 15 perces görcsölés + rózsaszínezése volt! Én leszek R. :)

Utána még este is volt ilyen furcsa erős görcsölésem és pont középen a méhemnél éreztem ezt, nagyon furcsa volt. Ha ez tüszőrepedés volt reggel, akkor miért térhetett még vissza este is?? Igaz már akkor nem tartott olyan sokáig és nem volt annyira fájdalmas, de eléggé megéreztem!

Ma reggel meg kis piros vér szivárog belőlem a hőm 36,7-re nőtt..tehát csak 1 tizedet emelkedett...nem értem mi történik most velem!

Én rákérdeztem a dokimnál pár hete, hogy mi van, ha sikerül a baba, csak nem tud megtapadni rendesen, hogy jó lenne ha adna valami babamegtartó gyógyszert vagy valami...mert így akkor nem is fogok tudni róla ha teherbeestem csak gyanakodom, mert nem marad meg soha a terhesség...ő meg mondta, hogy a természet tudja a dolgát, ki vagyunk mi találva, úgyhogy semmit nem írt fel. Remélem, nálam nem az van, hogy sikerül a megtermékenyítés csak nem marad meg...mert túl sok a furcsaság ebben a ciklusomban. A hőm is sokáig fent volt, sőt igazából végig magasabb mint, lenni szokott. Nem értem ezt a változást, de doki szerint minden rendben van, meg is vizsgált alaposan, na mindegy.

R.

2011. máj. 4. 10:44
 34/236 anonim ***** válasza:
100%

Az inszemes vagyok :D

R: bízzunk benne hogy beágyazódás!!!

Nálam még mindig semmi, bár ma reggel azt hittem péntek van, és csinálni akartam a tesztet, de nagyon hamar rájöttem, hogy még mindig csak szerda :(

2011. máj. 4. 11:01
 35/236 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok? Nálam semmi új. Ma vagyok a 22. cn.-on. Ti szedtek valami vitamint? Vagy valamit (tea, bogyó) a siker érdekében? Én Premenst kezdtem ebben a hónapban. Régen is segített. K..
2011. máj. 5. 11:59
 36/236 anonim ***** válasza:
100%

erika

sziasztok! én barátcserjét és fembiont szedek.ma vagyok a 10. dpo-n, és nagyon kísért egy holnapi 10-es teszt.

2011. máj. 5. 12:13
 37/236 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a bromot szedem este felet, azt a doki írta. Mást nem. De épp azon gondolkoztam, hogy elkezdem szedni az elevitet, és a magneB6-ot. Ártani nem árt, akkor sem, ha nem most jött össze, mert 2-3 hónapon belül úgy is baba lesz a pocakomban :D

Holnap tesztelek...

2011. máj. 5. 12:14
 38/236 anonim ***** válasza:
100%
ja, az "inszemes" voltam
2011. máj. 5. 12:14
 39/236 anonim ***** válasza:
100%
É is már nagyon tesztelnék, de még kb 1 hét van hátra... K..
2011. máj. 5. 12:38
 40/236 anonim ***** válasza:
100%

Nálam minta már kezdene elmúlni ez a pecsételés...legalábbis most úgy néz ki. 8 napom van még a nemvárt mensimig, kezdek izgulni! De én nem merek mensi előtt tesztelni! Én kivárom inkább, kb. 13-ára esedékes. Nagyon feszít az alhasam, elég érzékenynek érzem, most csak ennyi a tünet, meg hogy a pecsételés mintha múlóban lenne.

Még mindig nem tudom, hogy ovulációtol lehetett-e, mert nekem ilyenem még nem volt, legalábbis eddig nem tartott még és nem volt ilyen görcsölésem sem, amit átéltem most. De csak az lehetett biztos...

A hőm az mára szép magas már: 36,9. Csak maradjon is ilyen, akkor nincs baj.

R.

2011. máj. 5. 13:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!