MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
tegnapi 14:40-es vagyok, akinek nemrég volt vetélése.
Legyek akkor én M. :)
nekem is megvolt az ovu, bár nem hőmérőzök, de szoktam érezni. a kalkulátorok 30.-a, és 1.-re tették, szerintem 1.-én volt, bár ki tudja. Mi 29.-én és 1.-e este voltunk együtt, nagyon remélem, hogy sikerül.
Alig várom, hogy tesztelhessek, ráadásul az első leghalványabb pozinál rögtön szednem kell a gyógyit, hogy megmaradjon a baba, így duplán stresszelek, hogy időben el tudjam kezdeni szedni. az előző 2 terhességemnél a nemvárt előtt 3 nappal már pozi volt a teszt, úgyhogy 11.-e küröl ellővöm az elsőt. :)
megy a drukk csajok!
igen, nekem is Utrogestant kell szednem 3x2-t, már itt vár a szekrényben, csak egy pozi teszt kéne már....:)
mindenesetre 3-4 nappal előtte tesztelek egyet, aztán naponta, hátha. be is szereztem a netről 25 db tesztet, annyi csak elég lesz. :)
M.
erika
sziasztok! szóval utrogestant kell szednetek? én pco vagyok, de csak nemrég derült ki, állítólag itt is nagyobb a vetélés esélye. utrogestant a nőgyógyász ír fel, ha pecsétel valaki?
nálam úgy volt, hogy a szülésem óta 2,5 éve, úgy jön meg, hogy 4-5 nap barnázás és 2 nap rendes mensi. ennek semmi jelentőséget nem tulajdonítottam, főleg, hogy a tesó is első hónapban sikerült, de ugye 6 hetesen elment, és már jó ideje nem fejlődött, mert nagyon alacsony volt a hcg-m. aztán a dokim mondta, hogy ez a mensi+hogy a baba elment és nem is nőtt ez valószínüleg sárgatest elégtelenség, és mindenképp pótolni kell a progeszteront. Így mikor a mentem a vetélés után 1 hónappal kontrollra már fel is írta, és ha pozi a teszt szednem kell azonnal.
Érdekes, hogy a fiammal semmi gond nem volt.
M.
"
Én is május 11-re nem várom. Most tettem le a fog.gátlót, egyből próbálkoztunk és én úgy érzem sikerülni fog. Tavaly is ugyanilyen tájt tettem le a fog.gátlót és egyből teherbe estem, csak aztán a sors másképp akarta és nem maradt meg a babám :( "- aki ezt írta annak azt üzenem hogy egy kicsit várni kéne szerintem a fogamzásgátló után mert nem hiszem hogy az jót tesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!