Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/236 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy mind a kettőnknél a kezdődő beágyazódás volt. Az előző hsz-nál lemaradt: K..
2011. máj. 3. 13:17
 22/236 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok én is Mindkettőnknek, bár magam részéről nem sok esélyt látok rá, túl korainak tartom. Csak az teszi gyanússá az egészet, hogy nekem már csütörtökön 18 mm-es volt a tüszőm és furcsa hogy még csak ma repedt meg...de lehet pont ezért fájt most ennyire. :((
2011. máj. 3. 13:27
 23/236 anonim ***** válasza:
100%

tegnapi 14:40-es vagyok, akinek nemrég volt vetélése.

Legyek akkor én M. :)

nekem is megvolt az ovu, bár nem hőmérőzök, de szoktam érezni. a kalkulátorok 30.-a, és 1.-re tették, szerintem 1.-én volt, bár ki tudja. Mi 29.-én és 1.-e este voltunk együtt, nagyon remélem, hogy sikerül.

Alig várom, hogy tesztelhessek, ráadásul az első leghalványabb pozinál rögtön szednem kell a gyógyit, hogy megmaradjon a baba, így duplán stresszelek, hogy időben el tudjam kezdeni szedni. az előző 2 terhességemnél a nemvárt előtt 3 nappal már pozi volt a teszt, úgyhogy 11.-e küröl ellővöm az elsőt. :)

megy a drukk csajok!

2011. máj. 3. 14:22
 24/236 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is rögtön gyógyszereket kell szednem, amint pozitív a teszt. (Utrogestan, Clexan inj, és lehet, hogy a pajzsmirigyre is :s ) K..
2011. máj. 3. 15:37
 25/236 anonim ***** válasza:
100%

igen, nekem is Utrogestant kell szednem 3x2-t, már itt vár a szekrényben, csak egy pozi teszt kéne már....:)

mindenesetre 3-4 nappal előtte tesztelek egyet, aztán naponta, hátha. be is szereztem a netről 25 db tesztet, annyi csak elég lesz. :)

M.

2011. máj. 3. 18:54
 26/236 anonim ***** válasza:
100%

erika

sziasztok! szóval utrogestant kell szednetek? én pco vagyok, de csak nemrég derült ki, állítólag itt is nagyobb a vetélés esélye. utrogestant a nőgyógyász ír fel, ha pecsétel valaki?

2011. máj. 3. 19:13
 27/236 anonim ***** válasza:
100%

nálam úgy volt, hogy a szülésem óta 2,5 éve, úgy jön meg, hogy 4-5 nap barnázás és 2 nap rendes mensi. ennek semmi jelentőséget nem tulajdonítottam, főleg, hogy a tesó is első hónapban sikerült, de ugye 6 hetesen elment, és már jó ideje nem fejlődött, mert nagyon alacsony volt a hcg-m. aztán a dokim mondta, hogy ez a mensi+hogy a baba elment és nem is nőtt ez valószínüleg sárgatest elégtelenség, és mindenképp pótolni kell a progeszteront. Így mikor a mentem a vetélés után 1 hónappal kontrollra már fel is írta, és ha pozi a teszt szednem kell azonnal.

Érdekes, hogy a fiammal semmi gond nem volt.

M.

2011. máj. 3. 20:59
 28/236 anonim ***** válasza:
100%
Én az első terhességemnél az 5. héttől a 11.-ik véreztem egyfolytában. Akkor Duphastont írtak a szakrendelésen. A második terhességem vetéléssel végződött a 6. héten. A harmadik terhességemnél is rögtön a pozi teszt után elkezdtem szedni az utrogestant. Így itt már nem volt gond az elején sem. Van gyönyörű 10 hós kisfiam. Nekem más bajom is van, nem csak a sárgatest, így még vérhígítót is kellett és kell majd adnom magamnak. Az utrogestant a nőgyógyász írja fel, ha barnázol vagy vérezgetsz a terhesség elején, vagy ha valamiért pótolni kell a sárgatest hormont.
2011. máj. 3. 22:18
 29/236 anonim ***** válasza:
100%
K.. voltam :)
2011. máj. 3. 22:19
 30/236 anonim ***** válasza:
100%

"

Én is május 11-re nem várom. Most tettem le a fog.gátlót, egyből próbálkoztunk és én úgy érzem sikerülni fog. Tavaly is ugyanilyen tájt tettem le a fog.gátlót és egyből teherbe estem, csak aztán a sors másképp akarta és nem maradt meg a babám :( "- aki ezt írta annak azt üzenem hogy egy kicsit várni kéne szerintem a fogamzásgátló után mert nem hiszem hogy az jót tesz...

2011. máj. 4. 00:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!