MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
nekem az E vitamint javasolta a dokim, 400 mg/ nap, azt szedem, meg 2 naponta Elevitet meg folsavat...asszem kicsattanok az egészségtől....:D
én is a 10. Dpo-n fogok tesztelni először, a februári terhességemet akkor már kimutatta a teszt, meg hát szeretném idejében elkezdeni az Utrot szedni, nehogy megint baj legyen.
a cicm érzékeny, főleg amikor odabújik a kisfiam akkor érzem, meg 2x keltem rá éjjel, hogy fájt ráfeküdni. na ez nálam sokat nem jelent, talán egy picit jobban fáj, mint mensi előtt, de nem élem bele magam...meg a hasim fájdogálgat, de ennyi.
M.
Ma reggel teszteltem, 10-es érzékenységűvel, Igaz, még korán van, de párom, nem hagyott békén. Természetesen negatív. Nem is vártam még mást. Az előbb mikor ránéztem, ott van a nagyon halvány második csík is, de az szerintem csak száradási, hiszen azóta eltelt már több mint 3 óra. (mikor megcsináltam, akkor 5-8 percig nézegettem, addig semmi nem jelent meg, azóta csak most néztem rá)
"inszemes"
inszemesnek:
Hát ezért nem jó túl korán tesztelni, mert még nem adhat biztos eredményt! Drukkolok, hogy erős csíkod legyen mielőbb és időn belül megjelenjen! Addig semmi esetre se reménykedj, mert én már megjártam a halvány csíkokkal sajnos. :(
Néha még pecsételgetek a hőm meg ma sajnos 2 tizedet csökkent, tehát 36,7 lett. Az alaphőm amúgy 36,5. Remélem holnap visszaugrik magasabb szintre, mert még azért 1 hetem lenne a nemvárt mensimig...attól félek, hogy korábban meg akar jönni. :(
Furcsa, de ez az első olyan ciklusom, hogy abszolút nem feszül, nem fáj a mellem se, sőt! Olyan mintha még jobban összementek volna...:( Eléggé elszomorít ez engem.
R.
attól is függ milyen a csík, ami megjelent. Nekem eddig 2x jelent meg csík időn túl, mind a 2 végül baba volt. 2 nap múlva már erősebb, megint 2 nap múlva már időn belül volt.
olvastam, hogy vannak becsapós tesztek, de nekem eddig a negatív 2 nap múlva is totál 1 csíkos maradt.
nagyon drukkolok neked, meg persze mindenkinek!!
nekem azt írja a kalkulátor, hogy tesztelés leghamarabb 10.-e....de olyan nehéz várni, már most csinálnám, főleg, hogy ott a szekrényben 25 db. :D
semmi új tünetem nincs, a cicim meg a hasam fájdogálgat, de nem vészes, ill. még annyi, hogy a kisfiam 3 napja folyamatosan bújik, mindig is anyás volt, de most valami iszonyatosan. na ha kiderül, hogy baba van, akkor felírhatjuk ezt is a tünetekhez.:)
M.
A túl korai tesztelés tényleg nem jó..
Engem is szomorított már el..akiknek ultrot kell szedni miután kiderült hogy baba van és volt egy vetélésük(amit ha akkor szedtek volna ultro ki lehetett volna talán védeni)hány hetesen volt?Én külföldön vagyok,volt vetélésem,itt nem adnak gyógyszert,sőt,csak 12.héttől néznek meg uh-n hogy minden rendben van,ha meg vérzel előbb a mezei orvosi rendelőben kell kérned kórházi beutalót hogy megvizsgálhassanak(itt nincs külön nőgyógyászat...)..Remélem ha sikerül nekem is ebben a hónapban,nem lesz semmi gond...És otthon majd a nyaraláson meg tudnak nézni az sztkban!
S.
M.
Melyik kalkulátor szerint kell 10.én tesztelned? Énis megnézném ezt a kalkulátort :)
feltöltöttem a képet:
Egyenlőre reménykedek, de nem jobban mintha csak negatív lett volna (hiszen az lett)
"inszemes"
Jó lenne nagyon! :)
De nem szabad elfelejteni, hogy időn túl lett... majd a holnap, holnaputáni, megmondja...
"inszemes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!