MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?
Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?
Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.
Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.
Sziasztok!
Én kb. május 13-ra nem várom a mensim! 3 napja megvolt az ovulációm. Nekem sajnos még nincs gyerekem. 27 éves vagyok, a férjem 28. Már több mint 1 éve nem sikerül a baba, de már nagyon szeretnénk! Most már a férjem is egyre csalódottabb, amikor kiderül, megjön a mensi...:(
Múlt hónapban azt hittük sikerült, mert volt több halvány pozi kissé időntúli tesztem. Voltam dokinál, aki viszont nem látott babát sajnos. Pedig tüneteim is voltak és most voltak először 2 csíkos tesztjeim, így kezdtem reménykedni, de hiába...:(
Reménykedem, hogy hátha most szerencsénk lesz, mert UH-n látták azt is, hogy van pém és hogy kb. mikor reped meg. :) Az időzítéssel nem volt gond, az biztos, a többi a szerencsén múlik...
Drukkolok mindenkinek!!
Szia
Én is május 11-re nem várom. Most tettem le a fog.gátlót, egyből próbálkoztunk és én úgy érzem sikerülni fog. Tavaly is ugyanilyen tájt tettem le a fog.gátlót és egyből teherbe estem, csak aztán a sors másképp akarta és nem maradt meg a babám :(
szia! én május 10-re nem várom! pco vagyok, december óta ez volt a második peteérésem.
itt a görbém: (jó hosszú, tudom :) )
izguljunk együtt!!
erika
Köszönöm,hogy írtatok.
Én minden hónapban elhatározom,hogy most nem fogok ennyire ezzel foglalkozni,aztán mégis mindig itt kötök ki,és más egyéb babás-mamás oldalon.
Ez van,ez foglalkoztat.
Várok mindenkit vissza,akinek van kedve jelentkezni.
Sok sikert nektek!
15:20-as vagyok.
Lehet, hogy nekem még csak ma volt az ovulációm és tévedtem...:(
Bővebben itt olvashattok mi történt most velem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
09:02-es vagyok.
Én már amúgy nem reménykedek, mert ugye én azt hittem hogy a 16. napon van ovum aszerint is voltunk együtt, erre ma reggel (20. nap) iszonyatosan begörcsöltem, tartott vagy 15 percig és rózsaszín lett a wc papír is. Most meg túl sűrűk voltak az együttléteink, de tegnap este meg ráadásul nem belém ment az "anyag"...:( Úgyhogy szerintem nálunk nem jön össze ebbe a hónapban. Csoda lenne ha most jött volna össze az biztos.
Beágyazódásnak meg szerintem korai lenne, még akkor is, ha a 15. napon volt ovum...azóta 5 nap telt el...szerintem az még kevés a beágyazódás kezdetéhez...
Egy biztos, nekem életemben először volt ilyen erős ovulációs fájdalmam, mint ami ma reggel történt, nagyon durva volt most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!