Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én kb. május 13-ra nem várom a mensim! 3 napja megvolt az ovulációm. Nekem sajnos még nincs gyerekem. 27 éves vagyok, a férjem 28. Már több mint 1 éve nem sikerül a baba, de már nagyon szeretnénk! Most már a férjem is egyre csalódottabb, amikor kiderül, megjön a mensi...:(

Múlt hónapban azt hittük sikerült, mert volt több halvány pozi kissé időntúli tesztem. Voltam dokinál, aki viszont nem látott babát sajnos. Pedig tüneteim is voltak és most voltak először 2 csíkos tesztjeim, így kezdtem reménykedni, de hiába...:(

Reménykedem, hogy hátha most szerencsénk lesz, mert UH-n látták azt is, hogy van pém és hogy kb. mikor reped meg. :) Az időzítéssel nem volt gond, az biztos, a többi a szerencsén múlik...

Drukkolok mindenkinek!!

2011. máj. 2. 15:20
 12/236 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is május 11-re nem várom. Most tettem le a fog.gátlót, egyből próbálkoztunk és én úgy érzem sikerülni fog. Tavaly is ugyanilyen tájt tettem le a fog.gátlót és egyből teherbe estem, csak aztán a sors másképp akarta és nem maradt meg a babám :(

2011. máj. 2. 15:52
 13/236 anonim ***** válasza:
100%

szia! én május 10-re nem várom! pco vagyok, december óta ez volt a második peteérésem.

itt a görbém: (jó hosszú, tudom :) )

izguljunk együtt!!

[link]

erika

2011. máj. 2. 19:14
 14/236 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok.

Én minden hónapban elhatározom,hogy most nem fogok ennyire ezzel foglalkozni,aztán mégis mindig itt kötök ki,és más egyéb babás-mamás oldalon.

Ez van,ez foglalkoztat.

Várok mindenkit vissza,akinek van kedve jelentkezni.

Sok sikert nektek!

2011. máj. 2. 20:14
 15/236 anonim ***** válasza:
100%

15:20-as vagyok.

Lehet, hogy nekem még csak ma volt az ovulációm és tévedtem...:(

Bővebben itt olvashattok mi történt most velem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. máj. 3. 09:02
 16/236 anonim ***** válasza:
100%
hahó, én pedig az erika hozzászólás. alig várom, hogy tesztelhessek , nem tudom, kibírom -e hétfőig..
2011. máj. 3. 11:05
 17/236 anonim ***** válasza:
100%
Legelső vagyok, az inszemes. Én is alig várom, hogy tesztelhessek, bár megint úgy érzem, hogy nem sikerült. Én úgy terveztem, hogy még 1 hetet várok, és akkor lesz az első teszt, hiszen még úgy sem mutatna ki semmit. De lhet, hogy nem bírom ki addig...
2011. máj. 3. 11:26
 18/236 anonim ***** válasza:
100%
Hát már én is alig tudok másra gondolni. Tegnap nekem is fájt a hasam. Ma vagyok a 20. cn-en. Lehet, hogy nekem is csak most volt az ovum? Én úgy gondoltam, hogy a 15.-16. napon lehetett. Akkor volt olyan a nyákom másodszor a hónapban. Nekem általában a 10-11. napon és a 16. nap környékén is szokott tojásfehérjés nyákom lenni. A 2. alkalommal bővebb és hígabb volt 2 napig. Ezért gondoltam, hogy a 16. napon lehetett ovum. De akkor tegnap miért fájt a hasam? És ráadásul tegnap nem is voltunk együtt, mert van 3 napja nagyon fáradt vagyok, és mire a férjem bejön a fürdőből, addig én már húzom a lóbőrt. A hőmet a kisfiam miatt nem tudom mérni, meg most meg is vagyok fázva, és így nem is lenne értelme. Nem tudom mi lehetett...
2011. máj. 3. 11:52
 19/236 anonim ***** válasza:
100%
beágyazódás?
2011. máj. 3. 11:55
 20/236 anonim ***** válasza:
100%

09:02-es vagyok.

Én már amúgy nem reménykedek, mert ugye én azt hittem hogy a 16. napon van ovum aszerint is voltunk együtt, erre ma reggel (20. nap) iszonyatosan begörcsöltem, tartott vagy 15 percig és rózsaszín lett a wc papír is. Most meg túl sűrűk voltak az együttléteink, de tegnap este meg ráadásul nem belém ment az "anyag"...:( Úgyhogy szerintem nálunk nem jön össze ebbe a hónapban. Csoda lenne ha most jött volna össze az biztos.

Beágyazódásnak meg szerintem korai lenne, még akkor is, ha a 15. napon volt ovum...azóta 5 nap telt el...szerintem az még kevés a beágyazódás kezdetéhez...

Egy biztos, nekem életemben először volt ilyen erős ovulációs fájdalmam, mint ami ma reggel történt, nagyon durva volt most!

2011. máj. 3. 12:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!