Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MÁJUS 11 körülre nem várom,...

MÁJUS 11 körülre nem várom, hasonló cipőben esetleg valaki? Azért keresek "sorstársat", mert örjítő tud lenni ez a várakozás, hogy vajon sikerült-e végre!?

Figyelt kérdés

Ki hogy vészeli át a várakozás napjait?

Nekünk eddig nem sikerült (pár hónapja próbálkozunk),ebben a hónapban pedig csak PÉ előtt 3 nappal tudtunk együtt lenni,utána már nem,és előtte sem.

Elvileg ez is jó lehet,így ebben a hónapban is bizakodva várok.

2011. máj. 2. 11:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/236 anonim ***** válasza:

erika

mindenkinek gratulálok a pozi teszthez! nekem sajnos reggel mejött!

2011. máj. 12. 18:12
 132/236 anonim ***** válasza:

Kedves erika!

Sajnálom! :(

Szerintem nekem is meg fog jönni. Elég egyértelmű jelét adta már most délután...rámtört a mensi érzés és kicsit el is kezdtem vérezni nagy hirtelenjében...:( De ez még csak a kezdet, ez még nem az az igazi erős vérzés. Viszont azóta fáj a derekam, mensi érzetem van, szerintem hamarosan erősödni fog. :( Úgyhogy nekem is megjött, ez már az, sajnos. :(

Nekem sose fog már sikerülni, másfél éve nem jön a baba! :(

R.

2011. máj. 12. 18:35
 133/236 anonim ***** válasza:

Kedves R!

Ne keseredj el!Tudom,mondani könnyű..:(

Velem érdekes dolog történt ma...Múlthét hétfőn volt a 11.ciklusnapom és az nap reggel meg előtte este rózsaszínes nyák távozott,azt hittem korábban van valamiért ovu...Ma ugyanez történt,csak a tojásfehérjés nyák egy kicsit több de ugyanúgy halvány rózsaszín pöttyös..Én ezt nem nagyon értem..Ha az tényleg ovu volt akkor is kétlem hogy így ágyazódna be(22.nap)...Ja és nem értem hogy eddig mit számolgattam,de most utána néztem a naptáramba és az elöző terhességemnél a 22. ciklusnapon volt az ovu,és 35 napos volt a ciklusom..Szóval ezek az értékek vetélés után is mérvadóak?Mivel hogy azóta egyszer jött meg így csak tippelgetek és figyelem a jelzéseket...Ja és a ciklus.hu-n olvastam a méhszáj vizsgálatról steril kézzel,na én ezt a 11.ciklusnap óta nézem,akkor alacsonyan volt nagyon,rá 2 napra már fentebb volt,pár napig egy szintben majd mára már annyira fent hogy azt sem tudom megnézni hogy puha e...Szerintetek?

2011. máj. 12. 19:24
 134/236 anonim ***** válasza:
Ja,S.voltam...
2011. máj. 12. 19:25
 135/236 anonim ***** válasza:

Kedves R!

azért hidd el addig van remény, amíg nem jön meg, ugyanis pont ugyanúgy görcsöl és feszül a hasam, mint mensi előtt szokott, csak valahogy mégis más. persze én már könnyen beszélek, bár még csak most jön a neheze, hogy ez a baba megmaradjon.

M

2011. máj. 12. 21:04
 136/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még nem jött meg.

Viszont kiifolyt belőlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételőszerűvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig. Már tegnap azt hittem meg akar jönni...de csak pirosan pecsételek és teljesen el vagyok lazulva ott lent, nem görcsölök.

R.

2011. máj. 13. 09:28
 137/236 anonim ***** válasza:

A ma reggeli tesztről lecsúsztam, mert éjjel sokszor kint voltam pisilni. Mensi még mindig nincs, tegnap megint barnáztam, de csak kicsit. Hasfeszülés, puffadás, görcsök már kezdenek múlni. Csak nem értem, miért barnáztam megint két napig....

Ha valaki tesztelt ma , írjatok, szorítok mindenkinek!

tk.

2011. máj. 13. 10:53
 138/236 anonim ***** válasza:

Jelentem, szerintem nekem megjött mert már sötét piros a vér és néha pici mensi érzésem van, ez már biztos hogy mensi sajnos. Úgyhogy rólam ennyit. Másfél év után most sem sikerült. Kezdek hozzászokni.

Nektek sok sikert!

R.

2011. máj. 13. 12:16
 139/236 anonim ***** válasza:

Kedves R!

Lehet hogy van egy kis hormonzavarod,azért volt ez a pecsételgetés?..Nagyon sajnálom..:( Én 3 év után estem teherbe,és az is elment...El kéne ráncigálni az uradat vizsgálatra,ha ő is akar gyereket akkor bele kéne egyeznie..

Viszont én is pecsételgetek és tegnap este a petefészkeim és a méhem "lüktettek", úgy kb egy óra hosszan át folyamatosan..Meg amiket írtam is már..Olyan furcsa..Szerintetek mi történik velem?

Tk! Ha már sokadik napja késik akkor szerintem csinálhatsz délután is tesztet..:)

S.

2011. máj. 13. 14:10
 140/236 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még új vagyok itt köztetek, de már régóta kísérem figyelemmel az eseményeket. Első sorban is gratulálni szeretnék azoknak akik pozitívat teszteltek, és kitartást, erőt azoknak akiknek nem sikerült ebben a hónapban.

Nekem mára kellet/nem kellet volna megjönnie, de eddig még semmi, és jelét sem mutatja. Már kb. egy hete sűrűn járok wc-re pisilni, még hajnalban is fel kell kelnem miatta, étvágyam is feltűnően megnőtt, mellem érzékenyebbé vállt. Ma csináltam egy tesztet déli órákban Duchesse tesztel, amit a Müller-ből vettem, de csak egy csík jelent meg, így egyáltalán nem értem hogy most mi van. Óramű pontossággal szokott megjönni, sőt inkább hamarabb, előtte napokban már barna folyásaim szoktak jelentkezni, de most semmi. Holnap megint veszek tesztet, de gyógyszertárból valami ismertebbet és ha vasárnap reggelig sem jön meg akkor tesztelek újra.

Szerintetek ezekből a jelekből reménykedhetek?

-Melinda-

2011. máj. 13. 15:44
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!