Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/146 anonim ***** válasza:
100%
és menzesz lett belőle?
2011. febr. 13. 18:57
 52/146 anonim ***** válasza:
100%
azért írtad hogy most más, mert most fent van neked is, és ezért is reménykedsz hogy most baba van?
2011. febr. 13. 18:58
 53/146 anonim ***** válasza:
100%

igen, menses lett belőle. :(

most még nem néztem, de ma megfogom és holnap megírom

2011. febr. 13. 19:52
 54/146 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most nagyon fent van, éppen hogy elérem, most néztem... továbbra is el van fordulva, és egy picit fel van puhulva.

Én eddig nem néztem hogy ilyenkor hol kellene lennie, csak menzesz előtt két nappal szoktam. Akkor teljesen lent volt nekem. De lehet akkor is fent volt először, csak akkor ment le... hát nem tudom... majd kiderül...

Majd írd meg hogy veled mi újság :)

2011. febr. 13. 21:45
 55/146 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolóim!

Én is nagyon szeretném tudni mi van most pontosan.

Ha ovu után felmegy akkor terhes az ember vagy ez nem jelent semmit mert felmegy de mensikor vagyis elött 1-2nappal meg lejön? Volt aki azt írta hogy, neki szinte lent volt ésnem is törödött tovább hogy, terhes e vagy sem.

Eljött a mensi akkor is lent volt így tényleg le tett róla. Viszont a mensi késett. ! napután elment a dokihoz és betegség helyett a babátállapította meg.

Hát szóval ennyire mások vagyunk.

Az ami biztos hogy, ha nincs baba elvileg lemegy mensi elött. Vagyis sok helyen ezt olvastam. De mi a helyzet az ovu és amensi közötti időszakkal.

Nekem egy 3-nappal ezelött kemény volt és el volt fordulva mintha az óra 15 órát mutatna vagy hogyis mondjam. Ma este pedig aránylag könyen elérhető volt. Puhább tapintásu és amolyan tojásfehérjés folyadék volt az ujjamon amikor kihúztam.

Bocsánat a gusztustalankodás miatt de nem tudtam másként megfogalmazni. Meg köszönöm ha írtok nekem.

És szépnapot kívánok mindenkinek :-)

2011. febr. 14. 01:09
 56/146 anonim ***** válasza:
kedves kérdező te azért érezted ezt, mert a szervezet most jár a nyálka újratermelődésében, ami ugyan egybe esik a beágyazódással, de a kettő között nincs összefüggés. Az én méhszájam, tegnap este fent volt, egyenesen állt, de elérhető volt. Mára esett a hőm, úgyhogy tuti mensi lesz belőle.
2011. febr. 14. 07:21
 57/146 anonim ***** válasza:
Már csak 7 nap a nem vártig! Nekem továbbra is teljesen fent van a méhszáj és el van fordulva. Volt egy kis ragadós folyásom. Petefészkem továbbra is szurkál, de most már sokkal ritkábban. Erre én is kivi lennék hogy az ovu és a menzesz között milyen a méhszáj, erről sehol sem találtam infót. Csak az ovu és a menzesz körüli időről. 29/N
2011. febr. 14. 10:39
 58/146 anonim ***** válasza:
Ovu és mensi között elvileg fent van, és mensikor száll csak le. De barátnőmnek pl. nem is az első napján, hanem utána. Tehát ebből azért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni!
2011. febr. 14. 13:05
 59/146 anonim ***** válasza:
érdekes, akkor szerintem ez is egyénenként változó, mert nekem meg nincs fent, max. középen és mindig mensi is lesz belőle.
2011. febr. 14. 13:32
 60/146 anonim ***** válasza:

Most utána olvastam, mert azt írják az egyik oldalon, hogy reggel is lejjebb van, és puhább, estére feljebb megy és keményebb...

Gondoltam megnézem nálam mi újság...

Este teljesen fent volt alig értem el, és kemény... most délben pedig középen van és puhább...

Majd kivi leszek este hogy alakul...

De lehet hogy este is középen marad, és már jelzi a menzeszt... még 7 nap...

2011. febr. 14. 13:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!