Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?
nem tudom. akkor teszteltem negát is, mert annyira megörültem a magasabb hőnek.
Lehet a beágyazódás vége volt, csak nem maradt meg (vagyis nem sikerült beágyazódnia), mivel másnap visszaesett, utána meg leesett és meg is jött.
Sziasztok! Nekem ma már nincs enyhe menzesz görcsöm, csak a hasam alja szurkál, de nem folyamatosan.
Már nem oldalt, inkább középen sokszor még az ágyékom környékén is érzem.
A méhszájam lent van és zárt... nem tudom amúgy ilyenkor hol kell lennie, azt tudom hogy a menzesz előtt egy két nappal nekem lemegy... de a menzeszt csak 21-re nem várom.
Az még messze van.
Ti méhszájat szoktatok nézni?
Én a hőmet eddig nem néztem, de ha ebben a hónapban nem sikerül a baba, akkor lehet én is nekiállok hőmérőzni.
Veletek mi újság? 29/N
Most olvastam a babatervezők honlapján, hogy a ciklus második felében lent van a méhszáj és zárt. A menzesz előtt ha lent marad akkor több mint valószínű hogy menzesz lesz, ha felmegy, kemény és zárt, akkor több mint valószínű hogy baba.
Kedves Levelezőtársam!
Most olvagatok olyanokat hogy, sokaknak megjött vagy 3-4 hónapig csak egyre kevesebb mennyiséggel a végén meg már csak barnás foltokkal. Szóval nem tudom.
Egyébként akkor aktuális ha azt mondom most hogy, várj a menses kezdetéig és ha nemjön meg akkor tesztelj. Sajnos szerintem én is kénytelen vagyok még várni addig.
Nekem is folyamatosan fáj a hasam.
Nemtudom tényleg miért és megesz a kiváncsiság.
Lehet neked s talán azért ugrott meg akkor a görbe mert megjönni kellett a havinak.
Erre is csak ez az egy ötletem támadt.
Ha így járnál a hőmérőzéssel és megint megjönne akkor szinte biztosak lehetünk ebben de ANNYIRA KÍVÁNOM HOGY, NE JÖJJÖN MEG ÉS A KIMARADÁS OKA A BABA.
kEDVES n29! éN SEM hőmérőzök meg méhszájat semnézek.
Igaziból ugy vagyok vele és a 2 gyermekem is úgy született hogy, a menses elsőnapjától számított 14-dik napon akcióztunk illetve +- 2-3 nap és lett is a baba.
Te hogyan állsz éppen. Ugy értem voltatok együtt ilyen időtályba ha kiszámolod magadnak.
És mi van most. Mármeg kellett volnajönnie vagy mi a helyzet pontosan. Tényleg érdekel és köszönöm a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!