Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/146 A kérdező kommentje:
Igen igen ezen jobb az eligazodás. De most lehet hogy, hülyeséget kérdezek de mi az az ugrás 18-án
2011. febr. 12. 15:29
 12/146 anonim ***** válasza:

nem tudom. akkor teszteltem negát is, mert annyira megörültem a magasabb hőnek.

Lehet a beágyazódás vége volt, csak nem maradt meg (vagyis nem sikerült beágyazódnia), mivel másnap visszaesett, utána meg leesett és meg is jött.

2011. febr. 12. 15:56
 13/146 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem ma már nincs enyhe menzesz görcsöm, csak a hasam alja szurkál, de nem folyamatosan.

Már nem oldalt, inkább középen sokszor még az ágyékom környékén is érzem.

A méhszájam lent van és zárt... nem tudom amúgy ilyenkor hol kell lennie, azt tudom hogy a menzesz előtt egy két nappal nekem lemegy... de a menzeszt csak 21-re nem várom.

Az még messze van.

Ti méhszájat szoktatok nézni?

Én a hőmet eddig nem néztem, de ha ebben a hónapban nem sikerül a baba, akkor lehet én is nekiállok hőmérőzni.

Veletek mi újság? 29/N

2011. febr. 12. 16:06
 14/146 anonim ***** válasza:
hát én úgy tudom, ha lent van a méhszáj az nem sok jót jelent. Eddig (most nem néztem) mindig középen volt és "kifordulva". Amúgy nem mindig nézegetem. Inkább akkor kap el a "láz", amikor nagyon szeretnék babát, akkor már beágyazódás időszakában megnézem, hogy hol van. Persze attól még lehet, hogy neked még lent van, mert nemrég volt peteérésed és még lehet nem húzódott fel.
2011. febr. 12. 16:10
 15/146 anonim ***** válasza:

Most olvastam a babatervezők honlapján, hogy a ciklus második felében lent van a méhszáj és zárt. A menzesz előtt ha lent marad akkor több mint valószínű hogy menzesz lesz, ha felmegy, kemény és zárt, akkor több mint valószínű hogy baba.

[link]

2011. febr. 12. 16:13
 16/146 anonim ***** válasza:
igen, ezt én is olvastam, de valahol olvastam, hogy ez az állapot már a beágyazódás környékén kialakul, hát nem tudom, mindenesetre nemsokára (jövőhéten) kiderül :) A
2011. febr. 12. 16:17
 17/146 A kérdező kommentje:

Kedves Levelezőtársam!

Most olvagatok olyanokat hogy, sokaknak megjött vagy 3-4 hónapig csak egyre kevesebb mennyiséggel a végén meg már csak barnás foltokkal. Szóval nem tudom.

Egyébként akkor aktuális ha azt mondom most hogy, várj a menses kezdetéig és ha nemjön meg akkor tesztelj. Sajnos szerintem én is kénytelen vagyok még várni addig.

Nekem is folyamatosan fáj a hasam.

Nemtudom tényleg miért és megesz a kiváncsiság.

Lehet neked s talán azért ugrott meg akkor a görbe mert megjönni kellett a havinak.

Erre is csak ez az egy ötletem támadt.

Ha így járnál a hőmérőzéssel és megint megjönne akkor szinte biztosak lehetünk ebben de ANNYIRA KÍVÁNOM HOGY, NE JÖJJÖN MEG ÉS A KIMARADÁS OKA A BABA.

2011. febr. 12. 16:17
 18/146 anonim ***** válasza:
Lehetséges :) Anno a kislányom olyan hamar összejött, hogy nem volt időm ilyeneket figyelgetni... pedig most akkor tudnám :D
2011. febr. 12. 16:20
 19/146 anonim ***** válasza:
Amúgy valahogy most nem reménykedem, de inkább érjen kellemes meglepetés mint hogy beleéljem magam és megint csalódjak... mostanában szeretek ovu tesztelni mert azon legalább két csíkot látok :D Jó lenne a HCG-n is azt látni...
2011. febr. 12. 16:21
 20/146 A kérdező kommentje:

kEDVES n29! éN SEM hőmérőzök meg méhszájat semnézek.

Igaziból ugy vagyok vele és a 2 gyermekem is úgy született hogy, a menses elsőnapjától számított 14-dik napon akcióztunk illetve +- 2-3 nap és lett is a baba.

Te hogyan állsz éppen. Ugy értem voltatok együtt ilyen időtályba ha kiszámolod magadnak.

És mi van most. Mármeg kellett volnajönnie vagy mi a helyzet pontosan. Tényleg érdekel és köszönöm a válaszod

2011. febr. 12. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!