Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
 91/146 anonim ***** válasza:
29/N Gratulálok, ez bizony baba! :)
2011. febr. 18. 11:20
 92/146 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :) El sem hiszem!!! Nagyon vágyunk erre a drágára az egész család! :) 29/N
2011. febr. 18. 11:24
 93/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

Hát igen ez bizony baba.

Most egyértelmüen mutatják a tesztek.

Megnéztema képeket. De már mióta mondom hogy, baba de mostmár biztos hiszel.

Hát én tegnap csináltam egy tesztet és az negatív.

Nagyon korai volt. A férjem eröltette dedig ha talán a beágyazódás történhetet meg ha van baba.

A teszt meg azt írja hogy, a beágyazódást követően mutatja a teszt a dolgokat 3-6 nappal.

Szóval az negatív lett. Nos a hasam szokott még fájni de nem egyfolytában mint az első héten.

Nem tudom. Ma úgy fáj a fejem hogy,borzalom. Ezzel fel is van fordulva a gyomrom. Szőrnyű de lehet hogy, valami melegfront jön.

Azt meg nem tudomjelent e valamit hogy, főleg a bal petefészek szurkálódik. Ha minden igaz a petefészek az.

Lehet tényleg csak arról van szó hogy, nem történt meg a tüszőrepedés és ezért vannak ezek a fájdalmak amik elvileg mensinél után majd elmúlnak.

Jaj nem tudom mik lehetnek ezek.

Az életben nem éltem hasonló dolgokat. A terhességeimnél sem.

A második babámnál szerettem volna őt. A mensi elsőnapjától elszámoltam 14napot. Együtt voltunk és éreztem valahogy hogy, sikerült a babba.

Az nap amikor meg kellett volna jönnie vettem egy tesztet és mutatta is.Nem fájt nekem semmim a tesztelést megelözően meg mit tudom én. Sokan azt írják hogy, nem én lennék az első akinek ez fáj.

Lám neked is szurkálások vannak stb.... és most pozitív is vagy.

Nem tudom tényleg mi van.

És a legrosszabb hogy, nem tehetek mást mint várok és várok. A mensimnek 24-én kellene nem megjönnie és addig egy csomó idő van de most valahogy, nem érzem azt hogy, nem vagyok egyedül.

Az első gyerekem meg amikor furán hányingerek kaptak el azonnal tudtam hogy, van a pocimban valaki és eztán a meddőségi centrumban megerősítették ezt egy ultrahangon.

Szóval valahogy, ekkor vagy akkor meg szoktam érezni hogy, van még velem valaki.

Most össze vagyok zavarodva. Sajnos.

Írj nekem valamit mi a véleményed.

Nagyon örülnék neki és addig is mindenkinek szépnapot kívánok. :-)

2011. febr. 18. 14:32
 94/146 A kérdező kommentje:

Kedves 29N!

Elvileg mostanra fejeződhetett ge a beágyazódási folyamat ha van baba. Megnéztem most este a méhszájat és el volt fordulva és mind e mellett allig értem.

Szerinted szerintetek ez mit jelenthet

2011. febr. 18. 20:42
 95/146 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ez nagyon jó jel... :D

bár nekem 3 napja teljesen lent volt, most meg középen, bár tegnap óta nem mertem megnézni... már valószínű nem is fogom. :) 29/N

2011. febr. 18. 20:53
 96/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

Nálad szerintem teljesen mindegy hogy, lent van hiszen 2 csík látható világosan a teszteden. :-)

Ezen talán már nem kell annyira idegeskednei illetve félni nem?

Meg ha jól olvastam valahol az a lényeg hogy, mensi elött egy-két nappal is fent legyen.

Mert ha le megy akkor lesz mensi belőle.

És a mensi elötti időszakban elvileg középpen vagy fent van mindenkinek nem???? és csak mensi elött megy le ha nem lennél terhes nem igaz:??????

Vagy te hogyan tudod ezt?

Mondom nekem elvileg befejeződhetett a beágyazódás ha baba lenne és most van az hogy, én is allig érem el.

Eddig mindíg elértem ugy ahogy, volt hogy, puha volt.

Vagyis puhább volt a legjellemző.

Szóval írj nekem mi lenne a véleményed.

Nagyon szépen megköszönöm.

2011. febr. 18. 22:23
 97/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29 és a többi kedves válaszolómna!

Elvileg 7én volt az ovum + - 2-3nap nem lehet pontosan tudni. A lényeg hogy, ma reggel csináltam egy tesztet de sajnos csak egy csík volt rajta.

Szerintem most jó időpontban csinálhattam és sajnos negatív is lett.

Szóval most se jött össze.

Szerintem hiába vártam volna még egy-két napot nem?

Szóval valószínűleg jó tanulópélda vagyok és ezen fura fájdalmakat az okozhatta hogy, nem történt meg a tüszőrepedés. Állítólag ez nensiig fog tartani mármint ez a fura fájdalom a hasam baloldalán lentebb.

Talán eme sok levélváltás másnak is segíte választ találnia a kérdéseire.

És mondjátok ti hogy, vagytok?

Írjátok meg. Nagyon kiváncsi volnék.

Szép vasárnapot mindenkinek.

2011. febr. 20. 09:53
 98/146 A kérdező kommentje:

Bocsássatok meg-

Még annyit tennék hozzá az elöző irományomhoz hogy rengeteg tojásfehérjés folyásom van.

Szerintetek mitől lehet ez?

2011. febr. 20. 10:05
 99/146 anonim ***** válasza:

gratula a 29/N-nek, ott baba lesz.

Kérdező te hogy vagy??

2 kisfiú anyuja.szorítok nektek!!

2011. febr. 20. 10:47
 100/146 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Éppen itt feljebb írtam le a szituációt.

Olvad el ha van kedved.

Ott van ahol te írtál.

Az utolsó két kommant.

És írd meg a véleményed. Nagyon kiváncsi vagyok mit szólsz :-)

2011. febr. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!