Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/146 anonim ***** válasza:
100%

nem értem pontosan mi mikor volt és mi a bajod.

ha fáj a hasad menj orvoshoz. 4 napos terhességtől tuti nem fáj a hasad

2011. febr. 12. 00:44
 2/146 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is 5.-én és 6.-án volt pozi az ovu tesztem. Negyedikén és hatodikán tudtunk csak együtt lenni, mert apa beteg lett.

Tehát első negatív nap nem...

A lényeg, nekem is szurkálnak a petefészkeim, illetve enyhe menzesz szerű görcsöm van (nem egyfolytában).

Szokott lenni máskor is, de max a menzesz előtt 5 nappal.

Azt meg csak 21-re nem várom. 29/N

2011. febr. 12. 00:56
 3/146 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszolóm!

Pontosabban fogalmazva a helyzet a következő. 24-én jön meg napra pontosan a mensesem.

Tudomásom szerint az ovulációm a menses első napjátólszámítva a 14-dik napon van. Vagyis ezesetben 7-én volt. Már elötte valónap elkezdet fájni a hasam annak rendje és módja szerint. Mindíg így van. Vizsont ahogy, lezajlanak a dolgok el is múlik. Most viszont nem. Tulajdonképpen 6-a este óta folyamatosan fáj a hasam. Nem értem miért. Voltnk is együtt hogy, meglegyen a harmadik baba. Arra gondoltam hogy, esetleg sikerült megtermékenyítés és ezt érzem azzal hogy, fáj a hasam. Hiszen sokat olvasni itt is olyanról hogy, van aki ezt ilyen formánmegérzi. Lehet ennek kicsi a lehetősége de ilyen alapon annak is hogy, pont ovunál kapok el valami betegséget. Pont akkor. Szóval szeretem volna tudni másoknál hogyan mentek a dolgok. Hátha van hasonló tapasztalat ötlet vagy bármi. De mostmár biztos értessz engem ésnagyonszépen megköszönöm hogy, írtál nekem. Bocsánat ha hülén fogalmaztam:-)

2011. febr. 12. 01:16
 4/146 A kérdező kommentje:

A Második válaszolómnak!

Köszönöm hogy, írtál és megosztod velem hogy, milyen cipőben jársz. Neked is az ovu ota tart ez a szurkálás meg görcsszerüség. Tulajdonképpen az időpont és az együttlét szuperúl megfelelne a babának.

Hiszen a pete is él kb 24 órát. Ha 4-én voltatok együtt akkor a spermiumok 48 órájukkal simán elkaphattak egy petét.Egyenlőre magamnak is meg neked is azt mondanám hogy, kénytelenek vagyunk várni egy 10-12 napot és venni egy tesztet. Nincs tudomásom arról hogy, kapható e olyan teszt ami ilyen állapotot kimutatna. Így várni vagyunk kénytelenek. Vagy esetleg neked van ötleted vagy egyéb más. Abból hogy, írtál nekem legalább kiderül hogy, nem vagyok egyedúl. És most nem is azt mondom hogy, a terhességtől van ez a fájós érzés hanem miért ne érezhetnénk meg hogy, megtermékenyültünk. Van egy internetes oldal a webbeteg és ott is olvastam pl hasonlókról. Szóval az tuti hogy, nem vagyunk egyedül. Persze lehet dokihoz kellene menni. Nem tudomvan e olyan ultrahang ami képes látni ilyen dolgokat. Olvasni olvastam ilyenről. Ezen a weboldalon sokmindent meg lehet tudni. Írtamkérdést egy dokinak és elmondom mit írt nekem ha érdekel persze. Nem szerettelek volna utatni vagy zavarni.

De ha megtennéd te is írd meg nekem hogy, vagy és minden mást.

Köszönöm hogy, írtál és szép hétévégét kívánok

2011. febr. 12. 01:24
 5/146 anonim ***** válasza:

szia!

nekem elvileg 4-én volt ovum. De szerintem hamarabb, s azóta nekem is fáj a hasam, persze most lehet azt írni, hogy bebeszélem magamnak. Bár nekem múlthónapban is fájt a hasam, viszont ahogy írtátok a legtöbbet akkor tudunk ha a mensi napján nem jelentkezik a mensi és akkor tesztelünk (persze az sem 100% még)

Engem érdekelne mit írt vissza a doki.

A.

2011. febr. 12. 10:32
 6/146 A kérdező kommentje:

Jól van megírom. Két honlapon is kérdeztem és hát valaki csak válaszol. Egyébként mikor jött meg a mensed ha meg mondod akkor tudok segíteni az ovu megállapításába. Persze lehet te is tudod de gondoltam ketten talán könyebben kitaláljuk vagy okosabbak vagyunk.

Majd írd meg nekem ha lesz egy kis időd.

2011. febr. 12. 12:17
 7/146 anonim ***** válasza:

szia!

Azért írtam, hogy elvileg, mert a ciklus.hu akkorra jelezte előre, de hő alapján nem biztos, hogy akkor volt.

[link]

itt a görbém, most kicsit furcsa lett a múlthavihoz képest

ezért írtam, hogy elvileg

2011. febr. 12. 14:09
 8/146 anonim ***** válasza:

jan. 21-én jött meg amúgy,

A. voltam, az előző is

2011. febr. 12. 14:10
 9/146 A kérdező kommentje:

Néztem a diagrammot. És számoltam is. Ha 21-én jött meg ráadásúl a múlt hóban is ha jölértem akkor 4-én kellett hogy, legyen az ovuláció. De ez nem tökre tökéletesen így van. Lehetett az 3-án illetve 5-6-án is. Szóval jókor voltatok együtt. Egyenlőre egy valaki válaszolt a kérdésemre és azt mondta (Nem doki volt ez hanem egy hasonló szituban járó aki már kapott választ és ezt amit most ide írok neked.) hogy, lehet ez egy + kilöködött pete miatt pl ami egy "világrengető" szex is kiválthatott és vannak aki ezt így érzik meg. De lehet hogy, csak annak az egynek a megtermékenytését érzi meg az anyuka. + az volt hogy, pl vedd alapul a te esetedben a 6-át és erre számíts 10napot minimum és vegyél egy tesztet. De ez még nem 100%. Jobb a 12 nap illetve ha elmarad a mensen akárcsak egy napot.

Én még konkrétan nem kaptam választ dokitól de ha megkapom akkor megírom tutira. De ha te tudsz valamit te oszd meg velem mert kiváncsi vagyok mi lehet veled.

2011. febr. 12. 14:41
 10/146 anonim ***** válasza:

mindjárt becsatolom neked az előző görbémet is. Azon legalább el lehetett igazodni, ami a mostanira nem igazán mondható (legalábbis az előzőhöz képest)

[link]

itt jan. 9-re írta a peteérést (behúzni jól húzta be)

2011. febr. 12. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!