Az apukámnak minden este ömlik a vér az orrából. Mikor alszik akkor. Nagyon féltem, és nagyon szeretem. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Ne irjátok hogy menjn orvoshoz mert 100 hogy nem megy. Lécci mondjátok m eg mi a baj és hogy hogy lehet megelőzni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 18:51
1/3 anonim válasza:
hát pedig jobban tenné, ha elmenne vele orvoshoz! rágjátok minél többen a fülét, egy idő után remélhetőleg megunja és elmegy! ( mi is ezt csináljuk az én apukámmal, addig piszkáljuk míg elege nem lesz).
laikusként az én tippem a nagyon magas vérnyomás, ezért el-el pattannak az erei. ez nagyon veszélyes lehet: trombózis, agyvérzés, embólia is bekövetkezhet.. ez nem játék!
2/3 anonim válasza:
Pedig ezzel nem szabad játszani. Én is azt mondom, hogy mondogassátok neki, hogy menjen el orvoshoz. Előbb-utóbb beadja a derekát. Ismerős helyzet ez, mert nálunk is mindig könyörögni kell apukámnak és a bátyámnak is, hogy menjenek el orvoshoz. Egyébként az orrvérzést sokszor valóban a magas vérnyomás okozza. De egy unokatestvéremnek is rendszeresen vérzett az orra, a vérnyomása rendben volt. Neki túl gyengék voltak az erek, vagy valami ilyesmi volt, és kapott rá gyógyszert. Azt javaslom, hogy tényleg beszéljétek rá apukádat, hogy menjen el orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Már nem vérzik az orra.csak 1 hajszálér attant el az orrában!
2009. ápr. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!