Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?
Hát elérem viszonyalag könyen.
Viszont a héhszáj el van fordulva ahogy, az óra a 15órát mutatja de elérem. És nem is tudom mit jelent ez
Na most megjött a válasz.
Írt egy doktornő. Azt mondta hogy, nagyon kevesen érzik meg a megtermékenyítést. Amit írtam neki helytálló lehet de ő mint orvos nem hisz ebben.
Hamis reményeket sem szeretne megerősíteni.
De volt már példa arra hogy, a 10-14 napot amikor tesztelni kellene már valaki a megérzéseivel tüneteivel megelőzte és szinte biztos volt a terhességben a teszt meg rákontrázott.
Szóval nem tudom. Lehet a sogórnőd is ezen ritka hölgyek közé értendő.
Valaki hasonlót kérdezett a méhszájal kapcsolatban.
Így arról nem kérdeztem. Megnézemmajd neki mit írtak mert ezek publikusak.
Én sose néztem ilyesmit. Ahogy, írták itt a hölgyek kezdtem azt érezni hogy, elég tudatlan vagyok de mondom az elöző terhességeimnél nem figyeltem semmi ilyesmit. Eszembe se jutott volna.
A második babámnál volt az hogy, szinte tudtam hogy, sikerült a megtermékenyítés. Alig vártam hogy, elérjem a teszt időszakot és a teszt nekem rögtön be is bizonyította hogy, jól éreztem amit érzek de hogy, milyen volt a méhszáj vagy egyéb arról semmit se tudtam.
De ilyen hasfájós vagyis ez nem hasfájás hanem amolyan lenti szurkálás sosem volt.
Annyira nem tudom hogy,nemigaz.
Valakitől hallom ezt aztán máshol az ellenkezőjét.
Dehát nem is egyformák az emberek.
Egyébként mondom én elérem a méhszájat.
Elég nagy kezem van de gondolom ez nem számít.
Nem tudom.
Az igaz amit azon a babás oldalon lehet olvasni hogy, csak este érdemes nézni ha nézik mert reggel puha és jól elérhető sb....
És ez így is van.
Legalábbis nálam.
Na de az ajellemző hogy, azért elérem az újjam percével és körűl keményebb a méhszájnál puhább és mintha valamennyire nyitott lenne.
Meg mntha a méhszáj el lenne valamennyire fordulva ahogy, az óra mútatója a 15órán áll.
Te pedig alig éred el ha jólértem.
És egyébként hasonlón áll neked? és atapintása milyen mármint puha vagy kemény stb?
Nekem nagyon fent van most, alig érem el, és kemény, de el van fordulva nekem is kb egy negyed fordulatot, és teljesen zárt.
Nekem is amúgy azért fura ez, mert a kislányomnál egyáltalán nem volt semmi tünetem, sem hasszurka, sem enyhe görcs, sem puffadás, semmi. Még a nem várt napján sem éreztem semmit.
De akkor a menzeszem is teljesen másképp jött meg mint most.
Lehet hogy ha terhes lennék, most megérezném... nem tudom... a kislányommal mikor kismama lettem, én sem néztem a méhszájam... pedig akkor most tudnám hogy kellene állnia :D 29/N
Hát igen én sem néztem pedig most lenne viszonyítási alap.
De meglátjuk mit ír erről egy doki. Azt is meg fogom neked írni.
Aztán hátha.
Majd este megnézem hogysmint áll hátha okosabb leszek de igazból csak egy hete volt ovu.
Bár mindenütt azt olvasom hogy, szinte rögtön alakúlnia is kell a méhszájnak. De ezt lehet úgy is lehet értelmezni hogy, azért az a rögtön kifejezés egy hét vagy tán 8-9 nap.
Meg kérdeznék egy olyat ha megtennéd megnéznéd nekem hogy, hány &-ban adok jó válaszokat?
Lehet csupa butaságot hordok össze.
Nem tudom. Nekem ez az opció nem látható. Megírnád nekem.
És örülök neki hogy, nem egyedűl vagyok ebben a helyzetben és minden kutyafülét meg tudunk beszélni :-)
Mivel te vagy a kérdést kiíró, én sem tudom megnézni hogy hány %-ban adsz hasznos választ :)
Lehet már nekünk priviben kellene nyomatni :D 29/N
Kedves Utolsó! De az ovu után nem felmegy aztán ha menzesz lesz akkor előtte lemegy? Vagy egyből ovu után ha sikerül a teherbeesés, felmegy, és ott is marad végig?
Bocsi csak ezt tényleg nem tudom...
Mert nekem most teljesen fent van, alig érem el, zárt, és el van fordulva is... viszont azt olvastam hogy a menzesz előtt 1-2 nappal lemegy. (persze csak akkor ha nincs baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!