Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?
sziasztok!
nekem ma is esett a hőm, úgyhogy valószínű holnap vagy holnapután megjön, pedig magasan van a méhszájam, amit eddig nem így tapasztaltam (előző ciklusaimnál). Tegnap este is megnéztem és magasan volt, éppenhogy elértem, a hőm mégis napról-napra esik, úgyhogy kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Csajok a mai tesztjeim a 27. nap. Szerintetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
10:37-es vagyok!
Mi még csak most kezdünk el próbálkozni. Nem bántani akartalak, mert tényleg szurkolok, csak én láttam,hogy pl. a barátnőm is,hogy bele tudott ebbe a vizsgálódásba "bolondulni"! Már együttlét után három nappal felnyúlkált, nézegette magát, utánanézett mindennek, de hónapokig nem lett terhes. Aztán egyszer amikor leállítottam és mondtam,hogy max. ovutesztet használjon és felejtse el a tünetkeresgetést, mert ha van baba, akkor így is - úgy is van, na akkor éppen babás maradt!
Kedves N29!
Most sajnos nem tudok hozzászólni a tesztjeidhez.
Sajnos ezekhez nem értek.
Életem folyamán mindíg csak terhes tesztet vettem vagyis olyat amin van egy kis ablak és lehetőleg két csíkot lehet rajta látni.
Remélemmond itt valami okosat.
:) Hát ezen is a két csíkot kellene látni... :D
A második teszt a képen (az alsó) az terhességi teszt! 29/N
Na most a harmasik feltöltött képet azt nem tudom megnézni mert azt írja ki hogy,a kép nemtalálható.
És egyébként bocsi ha butaságot kérdezek de a színes végén kellene látni a csíkot vagy a színes elött van egy kékszinö csik és az elött kellene látni.
Egyébként mit jelentenek a színes sávok a végén?
Kedves 10:37-es!
Totálisan megértem. Dehogy,bántottál meg.
Igazad van.
Én is kicsit vagyis alaposan belementem e témába.
De sajnos nem csak a teherbeesésnél van ez.
Az első gyermekem szoptatásávan is pont így jártam pórúl.
Nagyonsokmindent tudtam meg ezen az oldalonamikre soha azelött nem gondoltam és hát nekem is végig kellett próbálgassam a dolgokat.
Sokmindent meg is tudtam de tény hogy,nem szabana ennyire dolgokat túlnásba vinni.
Tudod most léptem abba az időszakba hogy, kiderül van e vagy nincs és eléggé csillapíthatatlan a kiváncsiságom.
De azért természetesen probálok uralkodni magamon vagy hogyis mondjam.
Tudud sok sorstársra leltem itt és rájuk is nagyon kiváncsi vagyok. Kinél hogyan és minden.
A tapasztalatok és mindn más.
A színes előtti részt kell nézni a vastag lila csík mellett balra.
A színes rész csak a "fogantyú" :D 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!