Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/146 anonim ***** válasza:

sziasztok!

nekem ma is esett a hőm, úgyhogy valószínű holnap vagy holnapután megjön, pedig magasan van a méhszájam, amit eddig nem így tapasztaltam (előző ciklusaimnál). Tegnap este is megnéztem és magasan volt, éppenhogy elértem, a hőm mégis napról-napra esik, úgyhogy kíváncsi leszek mi lesz belőle.

2011. febr. 16. 10:54
 72/146 anonim ***** válasza:

Csajok a mai tesztjeim a 27. nap. Szerintetek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. febr. 16. 11:01
 73/146 anonim ***** válasza:
Bocsi... előző 29/N voltam
2011. febr. 16. 11:03
 74/146 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy ma reggelre, úgy lement a méhszájam hogy jóformán fel sem kell "nyúlnom" ... teljesen lent van... úgyhogy most nem tudom mi van... 29/N
2011. febr. 16. 11:04
 75/146 anonim ***** válasza:

10:37-es vagyok!

Mi még csak most kezdünk el próbálkozni. Nem bántani akartalak, mert tényleg szurkolok, csak én láttam,hogy pl. a barátnőm is,hogy bele tudott ebbe a vizsgálódásba "bolondulni"! Már együttlét után három nappal felnyúlkált, nézegette magát, utánanézett mindennek, de hónapokig nem lett terhes. Aztán egyszer amikor leállítottam és mondtam,hogy max. ovutesztet használjon és felejtse el a tünetkeresgetést, mert ha van baba, akkor így is - úgy is van, na akkor éppen babás maradt!

2011. febr. 16. 11:10
 76/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

Most sajnos nem tudok hozzászólni a tesztjeidhez.

Sajnos ezekhez nem értek.

Életem folyamán mindíg csak terhes tesztet vettem vagyis olyat amin van egy kis ablak és lehetőleg két csíkot lehet rajta látni.

Remélemmond itt valami okosat.

2011. febr. 16. 11:14
 77/146 anonim ***** válasza:

:) Hát ezen is a két csíkot kellene látni... :D

A második teszt a képen (az alsó) az terhességi teszt! 29/N

2011. febr. 16. 11:19
 78/146 A kérdező kommentje:

Na most a harmasik feltöltött képet azt nem tudom megnézni mert azt írja ki hogy,a kép nemtalálható.

És egyébként bocsi ha butaságot kérdezek de a színes végén kellene látni a csíkot vagy a színes elött van egy kékszinö csik és az elött kellene látni.

Egyébként mit jelentenek a színes sávok a végén?

2011. febr. 16. 11:30
 79/146 A kérdező kommentje:

Kedves 10:37-es!

Totálisan megértem. Dehogy,bántottál meg.

Igazad van.

Én is kicsit vagyis alaposan belementem e témába.

De sajnos nem csak a teherbeesésnél van ez.

Az első gyermekem szoptatásávan is pont így jártam pórúl.

Nagyonsokmindent tudtam meg ezen az oldalonamikre soha azelött nem gondoltam és hát nekem is végig kellett próbálgassam a dolgokat.

Sokmindent meg is tudtam de tény hogy,nem szabana ennyire dolgokat túlnásba vinni.

Tudod most léptem abba az időszakba hogy, kiderül van e vagy nincs és eléggé csillapíthatatlan a kiváncsiságom.

De azért természetesen probálok uralkodni magamon vagy hogyis mondjam.

Tudud sok sorstársra leltem itt és rájuk is nagyon kiváncsi vagyok. Kinél hogyan és minden.

A tapasztalatok és mindn más.

2011. febr. 16. 11:43
 80/146 anonim ***** válasza:

A színes előtti részt kell nézni a vastag lila csík mellett balra.

A színes rész csak a "fogantyú" :D 29/N

2011. febr. 16. 11:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!