Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
 101/146 anonim ***** válasza:

Mára már erős második csíkom van :) Mint kiszámoltam tegnap előtt kellett volna megjönni a menzeszemnek ami teljesen elmaradt, és enyhe fehér folyásom van csak.

A görcseim is teljesen megszűntek.

Kedves Kérdező!

Én nem tudom mit mondjak, mert az én elméleteim is teljesen megdőltek.

Viszont az biztos hogy a legbiztosabb a teszt!

Annyi féle fajta terhesség van, mindenkinél más tünettel, egy valami közös: a két csík a HCG teszten!

Úgyhogy megint előjön hogy fő a türelem... (bár könnyű ezt mondani ugye bár... )

Én nagyon drukkolok neked továbbra is, remélem hogy minden rendben lesz! :) 29/N

2011. febr. 20. 11:23
 102/146 A kérdező kommentje:

Nos hát igen. Fő lenne a türelem.

De ez a legrosszabb.

Miníg várni ráadásúl nem is akármennyit.

Ezt nagyon nem szeretem.

És hát amásik amiközös a két csík.

Ebben is egyet értek.

Sajnos én csak egyet láttam és ezt nem is hiném hogy, változhat.

7-e óta vagy hát + - három nap mondjuk szóval szerintem jó időben teszteltem és sajnos negatív.

Én örülök hogy, neked pozitív lett és már aggódtam mert nagyon eltüntél. Nem kaptam választ a levelezőmön sem ugyhogy, aggódtam.

Örülök hogy, megvagy.

Mondtad a párodnak? Mit szólt?

Remélem boldogvolt ő is.

Szép vasárnapot kívánok és nagyon vigyázz magadra:-)

2011. febr. 20. 11:54
 103/146 A kérdező kommentje:

Ja és kedves N29!

Még annyit szeretnék elmondani hogy, (bár lehet nem jelent semmit)neked ugye 21-én jött meg utoljára.

Erre a 28napon küldtélképeket a tesztjeidről amin én még semmit se láttam aztán ezt követően a 30-dik napodon amikor megjönnie is kellett volna akkor már tiszta-erős két csíkod volt.

Nekem a ciklusom most elvileg a 31-dik napra esik.

Elvileg 24-én kellene megjönnie.

Nekema 28-dik napom 21-ére esik vagyis talán ekkor kellett volna teszteljek? Tulajdonképen hétfőn vagy keddne? Én nekemkon krétan nem olyan tesztem volt mint neked amin ha alakul valami akkoréppen hogy, csak látsz egy csíkot. Ez a teszt amit vettem arra képes állítólag hogy, a beágyzódást követően 3nappal kimutassa a babát.

Szerinted????? És a feljebb írtakról mi a véleményed????????

A második gyerekemnél valahogy, tudtam hogy. van.

Megvártam a mensi napját és az nap teszteltem és ugye pozitív lett.

Mostmár olyan sokat beszélgettünk itt mi ketten és a kedves többiek hogy, nem tudok amegérzéseimre hagyatkozni.

Na mindegy is. Gondold végig a feljebb írtakat és mondj valami okosat.

Csak találok valami magyarázatot a fájdalmakra-tünetekre

vagy tényleg csak annyiról van sz hogy, nem volt tüszőrepedés?:-(

2011. febr. 20. 13:06
 104/146 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél más... sokat olvastam róla, hogy van akinek még a nem várt utáni héten sem lett pozi, csak a második héten.

Nekem a kislányomnál nem tudom mikor lett volna először pozitív, mert én csak az elmaradt menzesz után 3 nappal csináltam, és még akkor is csak halvány volt...

most meg nem igazán tudom... az biztos hogy a nem várt előtt már pozi lett.

Ugyanis az előző hónapban 28 napos volt a ciklusom, de előtte mindig 30... tehát most nem tudom hogy mivel számoljak konkrétan. Ha 28 nappal számolok, akkor tegnap előtt volt a nem várt napja, ha 30-al számolok, akkor meg ma.

Tehát szerintem te még nagyon korán teszteltél. Próbált meg ha nem jön meg szerintem még jövő héten is.

Nekem a lányomnál semmi tünet nem volt... se barnázás, se görcs, se hasszurka ... semmi.

Most meg nagyon görcsöltem, másnap reggelre egy kis barnázás, és már akkor 1 hete hányingerem volt, és folyamatosan pisilni jártam... szóval ennél a terhességnél én megéreztem.

De ez mindenkinél más! Szerintem ne aggódj ez miatt...

29/N

2011. febr. 20. 13:25
 105/146 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem még ne keseredj el. Tesztelj pár nap múlva.

Én ugyan így vagyok mint,Te. A tüszőérés óta minden nap fáj-szurkál a hasam alj, főleg a bal petefészkem.

(Ma pont két hete). Tuti nem az van amire gondolsz, hogy nem repedt meg a tüsző, mert nekem az orvosom végig kísérte a ciklusom ultrahanggal és mondta, hogy megrepedt a tüsző 5.-én. És azóta minden nap fáj a hasam alja, meg már a mellem is pár napja.Én holnap akarok tesztelni, remélem nem lesz még korai...

Üdv:Dina

2011. febr. 20. 13:25
 106/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

Nekem is a múlt hónapban 28napos volt a ciklusom most meg ha a 24-ét nézem akkor 31napra jön ki.

Szerinted???? Mit szólnál ehhez????????

2011. febr. 20. 14:02
 107/146 A kérdező kommentje:

Kedves Utlsó!

Hát tényleg egyforma cipőben járunk.

De hanem arról van szó hogy, nem repedt meg a tüsző és ezért vannak a fájdalmak (ezek szerint ugy fájok mint te)akkor meg miért.

Mit szól az orvosod??????

Én azért teszteltem ma mert ugy gondoltam hogy, ha 7-én kellene hogy, legyen a tüszőrepedésem ami persze lehet + - is akkor mostanra elvileg meg kellett hogy, legyen a beágyazódás. Vagy nem így van??? Én azt hittem az olyan 10-12 nap vagy esetleg lehet ez több is????

Bocsáss meg bocsássatok meg a sok kérdésért de abszolut tanácstalan vagyok. A fájdalmak meg hol enyhébben hol erősebben vannak. Meg köszönöm a válaszodat.

Nagyon fogom várni és köszönöm hogy, megosztottad velem a dolgaid:-)

2011. febr. 20. 14:07
 108/146 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kedves 29N neked gratulálok nagyon! Kedves kérdező! Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen. Szerintem korán teszteltél... Én is 24-re vagy 25-re nem várom, és nekem sem az első bébi lenne. Hanem a második. Az első hirtelen első hónapban összejött, nem görcsöltem rá, hanem egyszer csak a nem várt napján este produkáltam egy pozitív tesztet. Most nagyon tervezzük a tesót, ez az első hónapunk. Lövésem nincs, hogy pontosan mikor van peteérésem... Nem hőmérőzök, nem ovuteszteltem... Jan. 31-én menstruáltam utoljára, 24-25 naposak a ciklusaim. Sajna nem tudunk úgy együtt lenni a férjemmel, ahogy szerettük volna, csak 8-án és 13-án, 18-án.... SZóval nagyon minmálisan... Viszont tegnap óta hányingerem van, szúrkál a hasam a bal oldalon (a fiamnál jobb oldali volt...), és most mértem hőt egy órás pihenés után: 37,1. Na már most, nekem ennyi sosem szokott lenni... Ez talán bíztató, mert azt olvastam, hogy felmegy terhesség esetén. 24-re nem várom én sem. Ilyenkor, pár nappal menzi előtt már ingerült vagyok, most szimplán türelmetlen, de nem az az érzés, mint szokott lenni... Viszont ami negatívum: a méhszájam középen van, befele fordulva.... Három napja cinálok rggelente ovu tesztet jóstesztnek (itt olvastam róla valahol), az nagyon nagy jó indulattal halvány pozitív, de én inkább szellemcsíknak vélem. Ma reggel csináltam HCG tesztet, mert hát én is a türelmetlen fajtából vagyok, de az negatív lett, de 10-es érzékenységű.... Szóval nem tudom. Sok szól a terhesség mellett, de sok szól amellett is, hogy senki nem lakik a pocakomban.... Én legközelebb hétfőn reggel tesztelek HCG-t. Bár egyik pillanatban úgy vagyok vele, hogy sikerült a baba, másik pillanatban meg, hogy nem...
2011. febr. 20. 14:12
 109/146 anonim ***** válasza:
A türelmetlent úgy értettem, hogy most nem a szokásos ingerültség menzi előtt van rajtam, hanem türelmetlenül várom a 24-ét... :)
2011. febr. 20. 14:14
 110/146 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Dina vagyok megint. Én holnap hívom fel majd az orvosom, megkérdezni a folyamatos erősebb gyengébb fájásról. Én úgy gondolom ez még mindíg a beágyazódás lehet, de inkább megkérdezem holnap a dokit. Ja és reggel tesztelek azért majd, hátha lesz eredmény.Mondom a tüsző tuti megrepedt , mert kísérte UH-val végig a ciklusom. Szóval tuti nem azért szurkálunk.Na majd holnap este megírom mit mondott a dokim, és mi lett a tesztem eredménye. Addig is szép napot.

2011. febr. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!