Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?
Hát lányok azért nem írtam mert nem tudtam mit mondjak és hogy, hogyan.
Na mármost amit az elöző levelemből kihagytam az hogy, hétfőn elsőre barnázással aztán lassan kialakuló vérzéssel szerintemtulajdonképpen meg jött.
Nem mondtam mert nem tudtam hogyan írjam le meg ilyesmi.
Ezzel nem is lenne gond de
a hőmérsékletem reggel délután és este is folyamatosan 37.2-37-4 és ilyesmi.
Beteg nem vagyok. Se náthás se semmi.
Az ovulációs tesztet nektek is feltöltöttem.
Ha van havidolog akkor peteérésem nem lehet.
Szóval már nem tudom mit gondoljak.
A hasam baloldalt szurkálódik fáj de mostmár egyetlen pontba öszpontosúl. Tehát feltehetőleg ez a bal petefészek.
Terhes tesztet vettem. De egyszerüen nem tudommit látok rajta.
Amikor ezt az ovu tesztet megcsináltam akkor másnap reggel készült a terhes teszt is és olyan mintha lenne rajta valami meg mintha mégsem.
Nem bírtam lefényképezni.
Szóval nem írtam mert nem tudom mi van velem.
Az életben nem fordult elő velem még csak hasonló sem.
24-ére vártam. A ciklus.hu-is erre a napra josólta.
Na mindegy. Szóval ez megjött elöbb.
A hőm folyamatosan fent van.
Felhívtam a doktort egy időpont miatt és beszélgetett velem vagy negyed órát és mondta hogy, meg sem szeretne nyugtatni de a frászt sem szeretné rám hozni.
Voltakép érdemleges biztosat ugya nemtudtam vele megbeszélni így hiszen ahhoz látnia kell.
Holnap után jön haza és akkor találkozunk.
Vagyis pénteken jobban mondva.
Szóvalnem tudom.
Lehet hogy, vérzek meg sem tud nézni vagy ez hülye gondolat.?
Na de nem is merek többet mondani.
Magam nem tudom szavakba önteni mert még ilyen nem volt.
Hanektek lenne bármilyen hozzászólásotok akkor írjatok nekem.
Nagyon fogom várni!!!!!!!
Jó hogy, legalább itt ennyi mindent meg beszéltünk.
Nagyon sokat tanultam ebben a kérdésben és remélem ti is.
Remélemmost is tudtok mondani nekem valami okosat.
Mondom nagyon fogom várni.
Szépnapot mindenkinek
Szia Dina vagyok.
Én sem tudtam lefényképezni a HCG-tesztem hétfőn annyira halvány volt. Én is így voltam, hogy nem tudtam, hogy odaképzelem vagy tényleg ott van a második csík. Azóta csináltam még három tesztet és egyre erősebb a 2.csík.
Szóval szerintem még van remény neked is :)
Kíváncsian várom mit mond a dokid.
Üdv
Ha van havidolog akkor peteérésem nem lehet."-ezt honnan veszed? attól van peteérés hogy megjön........
Az ovuláció a 14.napon van, és ha nincs megtermékenyítés akkor leválik a méhnyálkahártya és megjön. ennyi. Neked megjött, tehát sajnos nincs baba....de majd a doki megmondja. Én ha meglenne rendesen a menszeszem nem mennék....majd ha elmúlik!
ne aggódj, majd a következő hónapban hátha nem jön meg!
2 kisfiú anyuja
szia!
most olvasom, hogy hétfőn megjött. Akkor nem jött korábban, ha 28 naposak általában a ciklusaid, hiszen 7-én volt peteérésed. A luteálisod akkor 14 nap, tehát jó a 21-i vérzés. Még mindig megvan egyébként? Tehát vérzel még, vagy meddig véreztél és milyen volt a mennyisége?
Nekem is megjött, nekem 2 nappal hamarabb, de valószínű hamarabb volt peteérésem is és nagyon kevés volt, mondhatni, hogy első nap enyhe, második nap közepes, harmadik nap megint enyhe és kész ennyi. Gondoltam, hátha mégis baba van a dologban, de természetesen negatív lett a teszt. Tehát csak a szervezetem viccelődik velem. Szerintem nálad is ez van, nincs baba csak szeretnél és a szervezeted "szívat", mint az enyém. :)
Kedves Dina! Két gyermekes nyuka és harmadik válaszolóm!
Igan tudom hogyv amensi titől van.
Köszönöm neked. Én úgy értettem hogy, nem lehetett azért pozitív az ovu tesztem és van fent a hőm mert most is lehetett egy spontán peteérés?
A Mai helyzet az hogy, a terhes teszt negatív.
Az ovu teszten már csak egy halvány csíkocska látszik.
A méh száj fent van és szerintem valamennyire nyitott így főképpen azt kérdezném hogy, lehet ez hogy, egy spontán peteérés van?.
Én szeretnék babát de nem úgy hogy, rá görcsöltem.
Mindössze próbálom probáltam megérteni miért van az hogy, ebben a hónapban annyira furcsán zajlottak le a dolgaim amik egyébként teljesen egyszerű és érthetőek.
A vérzésem úgy volt hogy, hétfőn nagyon kicsit jött meg.
Eztán kedden délután kb volt hogy, közepes. Mára meg azt mondom hogy, szinte elmúlt.
A hőm vissza esett 36,9-re.
Eddig tegnap is még 37,4- volt.
Ma van ez a vissza esés.
És a méhszáj fent van és nyitott ezért kérdezem hogy, lehet spontán peteérés ez a pozitív ovu teszt amit feltöltöttem nektek és az hogy, fent volt a hőm?
Bocsássatok meg a zavaros velért de rajtam csünkenek az apróságaim és nem bírok tőlük egy ép sort se leírni.
Köszönöm hogy, írtok nekem és ennyire velem vagytok.
Most is kiváncsian várom a véleményteteket.
Ildikó
Köszönöm szépen a válaszod.
Hát tényleg nemtudom mennyi lehet a hőm de szinte mindenki csinálja itt így hétfőn én is elkezdtem.
De hétfőn már 37 felett volt.
Elvileg kedden mutatta a csúcsot az ovu teszt.
Így gondolom ha peteérés törént akkor tegnaptól véve lehet azt mondani hogy, 24-36 órára történik a kilokődés.
Nem hittem volna hogy, mensinél is lehetséges ilyesmi.
Sajnos annyit tudok eredetileg hogy, nekem a mensi első napjától számított kb 14-dik napon van a peteérésem.
Vagyis 3 -. Mindíg el kezd fálni az éppen aktuális oldalon. És ez nagyon sokat segít hogy, eldönthessem a dolgokat. Meg hát a ciklus.hu-n is segítenek dönteni.
Legalábbis így születtek a babáim.
Ezt az ovulációs tesztet meg a hőmérőt csak most próbáltam ki elsőre hétfőn. De folyatom így legalább meg tudomfigyelni a jobban a szevezetem dolgait.
Köszönöm hogy, írtál.
Hamarosan jelentkezem.
Szép estét kívánok
Kedves Válaszolóim!
El is jutottam dokihoz de még tegnap este.
Elmondtam neki hogy, én szeretnék babát de azért amolyan normálisan mert nemszeretném ha a szevezetem bolondot csinálna belőlem.
Így elmondtam neki hogy, ovuláció elötti estétől fáj főleg a bal oldali petefészek.
Elvileg jan 24-én kezdötött a mensi és most 21-én megint jött így biztos hogy, 7-én volt peteérés persze + - 2-3 nap. Mondta hogy, igen valószínü.
De az hogy, miért van a fájdalom csak tippelt. Pl azt hogy, esetleg 2 pete löködött ki és avagyis csak egy tüszőrepedés volt és a másik nem.
Na ezt lehet hülén írtam bocsánat.
Megnézet uh-al és nemvolt semmi eltérés nagyobbodás seb vagy ciszta semmi.,
Mondtam neki hogy, én Hétfötől mérem a hőmet és ovulációs tesztet is vettem.
Hétfő óta a hőm 37,4 de este van hogy, nagyobb és megérzésem szerinte valami bujkál bennem így nem merek erre alapozni semmit.
Szerda este 38,4re ment fel.
Szóval azt súgja valami hogy, valami bujkál bennem.
Mondtam neki az ovu teszt keddi pozitívját ami szerdára vissza esett és csak halvány második csík van rajta ő meg azt mondja hogy, teszteljek minden nap 3hónapig és meg fogomlátni hogy, nem csak egyszer lehet 1 hó alatt peteérés.
És lehetséges hogy, most 2 hónapig megint 30-31 naposak lesznek a ciklusaim és a 3dik hóra meg megint 28napos és ez normális és ha mindenigaz a 3dik ciklusban lehet megint több peteérés lesz.
Az ultrahangon nem látott a méhben semmit. Sajnos.
A fala is csak 3mm-er szóval tuti nincsen baba.
Nem tudom mennyire voltam érthető.
Sajnos nem tudtam vele sokat beszélni mert már kint várta a barátnője és ment volna haza de sajnos csak este tudtam menni mert így vigyáztak a kicsikéimre de azért volt még fél óra mire záróra és kicsit szarul esett ez a sietség.
Lettek volna még kérdésim de hanem baj veletek megbeszélem és az is biztos hogy, a további dolgokat is meg fogom itt írni hátha tanulunk egymás történeteiből és tapasztalataiból.
Meg még annyit kérdeznék így hirtelen hogy, ha az ovu teszt telejesen pozitív akkor ezekszerint másnapra már gyenge csíkot mutat és az ovu teszt pozijától 24-36 óra mire ténylegesen együtt kellene lennünk?
Így olvastam sok helyen és gondoltam megkérdem.
Nekem kedden volt pozitív akkor pl ma és tegnap kellett hogy, összejöjjün.
Köszönöm hogy, írtok és én is nagyon kiváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra is és minden másra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!