Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?
KEDVES DINA!
Nagyon szépen hogy, ismét írtál.
Borzasztóan fogomvárni a leveled.
Reménykedek hogy, segítség lesz lehet az én számomra is.
Sokat fáj erősebben a hasamalja baloldalon és már arra gondoltam hogy, jan 24-én jött meg utolsára és most is elvileg 24-ére várnám csakhogy, ez 31napra jön ki ésnem 28-ra így lehet holnap jön meg ha tartom a 28napos ciklust.
Hát hallod teljesen ki vagyok már.
Mondom én azért eszteltem mert ovu óta fájdogálok ott ahol már mondtam és gondoltam a megtermékenyülés és a beágyazódás miatt. De één azt gondoltam hogy, ez a folyamat csak 10-12 nap és már tesztelhetek hiszen beleférek eme időbe.
De negatív a hcg teszt.
Szerinted esetleg az ovu teszt kimutatja ha van beágyazódás vagy bármi egyéb?????
A HCG teszt az már konkrét de ha ovutesztel nézném akkor lehetséges hogy, látnék valamit ha van?
Mostmár megkérdem mert a kedves N29 se konkrétan hcg teszteljött hanem talán ovu teszt volt azt is.
Na mindegy. Gondoltam ha neked van otthon ilyesmid akkor ki kellene próbálni hátha az majd jósol valamit.
Holnap nagyon fogom várni a leveled és addig is szépnapot kívánok.
Ildikó
Kedves Dina elöti hölgynek!
Ha lehet írj nekem valami nevet és akkor könyebben célzom neked a levelem. :-)
Na most ha jólértem akkor te ovu tesztet használsz jósnak.
Akkor ezt nem csak peteérésre lehet használni hanem erre is??????
Hát a kedves N29-is szerintem ovu tezst képet töltött fel is ehhez a kérdéshez. Azon is látható a két csík de ezt megelözően azt mondta hogy, van egy éppen hogy csak csíkja és mostmár konkrétan látható neki.
Figyelj... szerintem az nem szellem csík hanem baba.
Ezt a hcg-t meg talán 24-én kellene csinálni vagy ha az ovu teszten már egy épp normális csík van.
Nem??
Én is ugy vagyok ahogy, te. Egyszer azt hiszem hogy, baba de van mikor nem.
Főleg ahogy, elkenődtem reggel a HCG teszt láttán meg ahogy, itt lvagattam úgy fáj a pocakom hogy, csuda.
Lehet azt érzem amit eddig de már a mensire is gondoltam.
Végülis ha 28naposra gondolok mint ami a legutobb volt 21-én kellene jönni.
Most ha megint 24-én kellene jönnie akkor az meg már 31napra esik.
Ha nem jön meg holnap reggel akkor veszek ovu tesztet a patikában ha tényleg ki tudja mutatni adolgokat míg a HCG nem.
Gondolom lehet kapni patikában?
Mint ahogy, a levelemen islátszik eléggé összekuszálódtam.
A legtöbb minden a nem terhesség mellett szól.
Csak ezek a fájdalmak......
Az egyik válaszolóm Dina holnap konzultál az orvosával a fájdalamiról és majd megírja.
Majd olvasd el te is hátha okosodunk belőle.
Segít megérteni a dolgokat de az biztos hogy, ha két csíkot látsz még ha halvány is az baba.
A peteérést meg mindíg ugy számolomki hogy, a legutolsó menses első napjától a 14-dik nap az.
Akkor van peteérés + - 2-3 nap.
Az első gyerekem születésénél az orvostól kaptam egy táblázatot hogyan tudomkiszámolni pl a peteérés időpontját.
Remélem segíthettem.
Szép napot kívánok és a válaszodat előre is köszönöm.
Ildikó
Kedves kérdező!
Látom már teljesen össze vagy zavarodva. 29/N Hcg teszttel tesztelt pozitívat nem ovu teszttel. (a hcg kék, az ovu zöld színű) Az ovu tesztet jós tesztként szokták használni, de nem mindenkinél működik. Van akinél ha pozitív az ovuteszt pozitív pár nap múlva a hcg teszt is, de van olyan akinek az ovu teszt pozitív, viszont a hcg negatív, tehát nincs baba.
A hasfájásodra annyit szeretnék írni és bocsi, hogy negatív lesz amit írok. Múlt hónapban ugyanúgy voltam mint te, állandóan fájt a hasam, megjön érzésem volt és mégsem lett belőle baba. Ebben a hónapban semmi tünetem nem volt, mert próbáltam nem arra figyelni, hogy na talán terhes vagyok. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a testünk vagyis mi produkáljuk ezeket a tüneteket, mert annyira szeretnénk babát. Én most egy hónapot ki fogok hagyni, mert már annyira megtréfált a szervezetem, hogy most a napokban úgy volt meg, hogy enyhe, másnap közepes, harmadnap vérfolt típusba sorolhatnám. Ami már szerintem nem nagyon jó. Ma teszteltem is egyet, mivel ilyen kevés volt a vérzésem, természetesen negatív lett. :(
Tehát neked is azért fáj nagy valószínűleg a hasad, mert már nagyon rágörcsölsz, mindenhol tüneteket keresel, nagyon vágysz babára. Múlt hónapban én is így voltam, annyira biztos voltam, hogy terhes lettem, meg minden, aztán meg jött a mensi két nappal hamarabb és szomorkodtam. Tanácsolom, hogy kapcsolj ki, ne keresgélj magadon tüneteket, mert bele fogsz "őrülni" és egyre inkább csalódott leszel. Szerintem te is próbálj ki egy hónapot, amikor nem próbálkoztok, s nézd meg, hogy mikor tudod, hogy nem lehetsz terhes, mennyivel másabb a hónapod, nem produkál a szervezeted babás tüneteket. Tudom, hogy nagyon nehéz nem ezzel foglalkozni én most kihagyok egy hónapot utána megpróbáljuk megint (én főleg azért hagyom ki, hogy megnézzem a szervezetem mit produkál, megint rendes mennyiségű lesz-e a vérzésem, ilyesmi) és megpróbálok nem a babával foglalkozni, hanem csak ahogy mindenki írni szokta, csak szeretni egymást és kész.
A lány, akinek 18-án kellett volna megjönnie.
Én ne haragudj, hogy nem biztató a levelem.
Dehogy haragszok.
Lehet nekem is így jönne le ha elolvasnám ezeket a sorokat mnt kivűlálló.
Viszont Valahol nemértek egyet.
Tudod ez úgy indult hogy, elvileg 7-én vlt peteéérésem.
Már elötte való nap el kezdett fájni a hasam és ez is szokott lenni a normális.
Viszont eme esetben nem állt el a fájdalom.
Én nem mondom hogy, nem szeretném a 3-dik babát de nem ez járt a fejemben ovulációlór.
Aztán ahogy, nem múlt el eme fura fájdalom akkor gondoltam végig hogy, pont együtt voltunk, ezekszerint lehet sikerült a megtermékenyülés vagy valami ilyesmi? .
És emiatt a fura fájdalom miatt írtamki ezt a kérdést.
Azt biztos hogy, alaposan belemerültünk a témába.
Ez már kissé túlzás volt.
Ez igaz lehet.
Nos volt akiről kiderült hogy, babás volt akiről nem és van olyan akinek még nem derült ki a probléma vagy nem probléma.
A lényeg hogy, nincsen az hogy, most akarok egy babát hanem csak az hogy, szeretnék ha van de legfőképpen az miért lett ebben a hónapban életemben elöszőr ilyen furcsa ciklusom
Miért fáj, ovu óta a hasam alja főleg bal oldalt......
Kiváncsi voltam volt e már valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalat.
És kissé bele ereszkedtünk a témába.
De erről nem írok többet és biztos érted is mit szeretnék mondani:-)
A tesztet illetően csak arra voltam kiváncsi hogy, az ovu teszt (amit egyébként még az életben nem láttam hogy, néz ki) ebben a szakaszban ( beágyazódás után kb) is a HCG tesztet megelözően lehet használni jósnak?
Hogy az esetleg mutat valamit.
Vagyis nem valamit hanem konkrétan a mensi elött mutathatja e a lehetséges terhességet.
Nem csak ovukor használni hanem most ilyenkor is.
Ezt is sikerült bénán megfogalmazni.
Köszönöm hogy, írtál nekem megint és hidd el egyáltalán nem fogalmaztál durván vagy bántón :-)
Sziasztok!
Én azt olvastam, hogy az ovu tesztet lehet jósként használni, és a 8.-9. nap kell elkezdeni ovu után.
Én a 8. nap kezdtem, akkor nem mutatott semmit. A 9. napon nagyon nagyon halvány, a 10. napon elég jól látszott már, a 11. napon erős! Ekkor két napja már a HCG-n is láttam második csíkot, igaz még nagyon nagyon halványan... apa nem is látta.
A 12. nap lett erősebb a HCG tesztem.
Tehát nekem bevált az ovu jóstesztként!
A méhszájam nekem is nem várt napja előtt 5 nappal teljesen lent volt este, másnap reggelre középen, és ott is maradt. Mikor pozi lett a HCG teszt, utána már nem néztem.
Nekem nem várt előtt 5 nappal volt nagyon erős menzesz szerű görcsöm este, és másnap reggelre volt egy pici barnázásom csak a WC papíron láttam... Utána teljesen megszűnt a görcs is a barnázás is... azóta sincs.
De nekem az volt gyanús, hogy eddig menzesz előtt egy héttel kezdett el görcsölgetni a hasam, és nagyon fájni a cicim. Most 6.-án volt az utolsó pozitív ovu napom, és 8.-ától kezdve szinte folyamatos menzesz szerű görcseim voltak, a nem várt napja előtt egy héttel, pedig már sűrűn jártam pisilni az utóbbi 5 napban volt hogy fél óránként.
De mikor az erős görcs után nekem megjelent a kis barnázás már menzeszre készültem, ugyanis nekem úgy kezdődik... hogy előtte két nappal barnázom picit.
De mégsem jött azóta sem semmi, csak a tesztem erősödik.
Azért sem gondoltam babára, és nagyon meglepett hogy mégis, mert a kislányomnál egyáltalán nem volt semmi tünetem... még csak cici fájdalom sem. Sem barnázás vagy görcs... de ugye az 5,5 éve volt.
A szervezet is változik, és minden terhesség is más.
A jósteszthez visszatérve...
Én most próbáltam először, pont mikor a baba is jött, nekem bevált, bár hozzáteszem, hogy mikor már erősebb csík volt rajta, akkor már a HCG tesztemen is láttam a haloványka csíkot... igaz csak fénynél.
Na bocsi kicsit hosszú lettem! :) 29/N
Dehogy, voltál hosszú.
Ez a jó szerintem.
Ahogy, olvastam azt hittem más írja a történetét aztán hogy, lejebb értem láttam hogy, N29.
Szóval vettem ovu tesztet és ha megtennéd hogy, megmondod mikor vessem be örülnék neki.
Reggelente vagy hogy.
Hát nekem is ez a fájdalom ami eddig volt ami egyébként azért elviselhető volt társúlt ez a menzesz elötti görcsös fájás.
Azt hittem hogy, megjön.
Végülis ahogy, írtad te is ha a 28napos ciklust nézem akkor már holnap meg kellene jönnie.
Na mindegy is.
Kiváncsi vagyok már mi sűl ki ebből.
Még életemben nem volt ilyen hogy, ovu óta fájjon a hasam lent meg ilyesmi.
Ma meg rendesen azt hittem meg is jön. Úgy görcsölt-
A méh vizsgálatra sem tudok támaszkodni amit e kérdésnél ismertem meg.
Nagyon hasonlítok hozzás annyi különbséggel hogy, te 21-ei vagy én meg 24-ei és lehet pont ez az apró különbség választ el egy pozitívtól.
Hát nem tudom. De ezt az egészet megjegyzemmagamnak ha baba ha nem.
Köszi hogy, megint írtál.
A táblázatos levelem megkaptad amit emailon küldtem?
Ha jóstesztként használod az ovu tesztet, akkor mindenképpen első vizeletből kell csinálni reggel ugyanúgy mint a HCG-t.
De ez csak akkor értékelhető ha mindennap nézed nem várt napja előtt legalább 5-6 nappal és minden nap erősödnie kell.
Igen megkaptam a táblázatot! Köszönöm szépen!
Én írtam online egy orvosnak aki azt írta hogy minden esetben a menzesz első napjától visszafele kell számolni 14 napot és akkor volt a tüszőrepedés.
De én ebben a hónapban már nem tudom megállapítani mivel nincs menzeszem... (remélem nem is lesz most legalább 9 hónapig) 29/N
De gondolom olvasható volt a táblázaton hogy, ez a mensitől 14 nap számítás az ovuig az a 28 napos cilkusokra értendő.
Én ezért is küldtem mert te is ebben a cipőben vagy vagyis voltál mint én.
És dokitól kaptam szóval hiteles de maximálisan.
Na de mensiig már nincsen 5-6napom így nemtudom mire megyek a tesztel de kipróbálom ha nem jön meg elöbb.
Most is úgy görcsöl a hasam hogy, azt hittem megjött és mentem a wc-re de sehol.
Hát lehet holnap.
Majd megírom ugyis mi volt vagy mi nem.
Nem zavarlak tovább ugysem tudsz már gépnél lenni annyit pedig jól megértettük egymást.
:-) Szép éjszakát
kedves kérdező!
Igaz nekem már megjött, de továbbra is figyelemmel kísérem a történéseket, így kérlek majd írd már meg, hogy végül babás lettél, vagy megjött.
Aki 18-ra nem várta, de megjött
Kedves Kérdezó
Dina vagyok.Reggel teszteltem egyet, és két csík lett. Igaz elég haloványka a második csík, de szemmel jól láthatóan ott van, csak halvány!!! :) (Gábriel terhességi tesztet csináltam).
Délután felhívtam a dokimat: a hasfájásról azt mondta hogy nincs konkrétan összefüggésben a beágyazódással, ne foglalkozzak vele. De egyébként azóta is szurkál a hasam alja folyamatosan. Azt mondta pár nap múlva teszteljek ismét és akkor hívjam fel és megvizsgál. Arra számítottam egyébként, hogy ma megnéz, de hát még biztos korai lenne. Végülis 16 nappal ezelőtt repedt meg a tüsző, még korai lenne bármit is konkrétan kimondani, nem?. De nagyon örülök a két csíknak.
Szorítok neked, hogy neked is ebből a hasszurkálásból baba legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!