Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 anonim ***** válasza:

szia!

igen úgy van ahogy értelmezed. a pozitív ovu teszt után 24-36 óra múlva szabadul a pete, ami 24 órán át termékenyíthető meg. Tehát ha a pozi teszted kedden volt, akkor kedd-szerda-csütörtök amíg megtermékenyíthető a pete, a legjobb a szerdai nap együtt lenni.

2011. febr. 26. 08:57
 142/146 anonim ***** válasza:
kedves kérdező mi újság?
2011. márc. 7. 11:20
 143/146 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bár nagyon régi kérdésem ez de olyan sokan jöttünk össze hogy, vissza kellett jönnöm feltenni egy további kérdésemet.

Sajnos a levélcsatánk óta minden úgy zajlott a hónapokban ahogy, annak lennie kellett. Mostanáig.

21-én vagy 24-én kellett volna megjönnie.

Eddig nem jött. Na nem mintha hiányozna :-)

Félretéve az a helyzet hogy, elkezdett fájni-illetve fájdogálni a hasam alja azon időben hogy, meg kellett volna jönnie. Le is tettem a gondolatról hogy, lehet e valami. Tudomásúl vettem és kész.

Na de csak nem jött meg. A patikában vettem tesztet és mondta a nő hogy, annak elenére hogy rá van írva a dobozra hogy, bármely napszakban én azért csak reggel használjam.

De én sajnos nem bírtam reggelig várni.

Ahogy, csücsültem a félhomályban várva az eredmnyt csak nem láttam azt amit kellett volna.

Már ki akartam dobni a tesztcsíkot amikor megláttam egy fura iszonyat halovány második csíkot.

Készítettem pár képet hogy, megmutathassam nektek de nagyon pocsékra sikeredtek. Éppen hogy, szinte kimondhatatlanúl alig látszik ott valami de ennek ellenére kérném a véleményeteket ha megkapjátok eme levélkémet.

Bocsássatok meg hogy, zavarkodtam és ha van egy kis időtök írjatok nekem hogy, menjek e dokihoz vagy még korai vagy hagyjuk mert ez egy negatív teszt és csak én szeretném ott látni ama második csíkot.

2011. jún. 27. 18:13
 144/146 A kérdező kommentje:

Lemaradtak a linkek.

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 27. 18:15
 145/146 anonim ***** válasza:

mi újság azóta???

ezek negatív tesztek. mert fehérek a csíkok

2011. júl. 3. 14:03
 146/146 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm hogy, írtál.

A héten voltam dokinál. UH-gon újfent megnézett és mondta hogy, sajnos elment a baba. Próbált vígasztalni hogy, lehet valami baja volt vagy valami nem volt megfelelő ahhoz hogy, egy terhesség kialakuljon és elkezdjen normális kerékvágásban ketyegni a 9 hónap. Nem lehet tudni mi a baj.

Mondta ha nem jönne meg 2héten belül a havi dolog akkor menjek vissza de erre nem lesz szükség szerencsére mert tegnap elkezdődött. Na mindegy is. El is keseredtem.

Köszönöm hogy, írtál. Már nem is reméltem hogy, eme régi kérdésemnél írni fog valaki.

Szóval köszönöm szépen.

Vigyázz magadra. Ildikó

2011. júl. 8. 11:59
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!