Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/146 A kérdező kommentje:

Kedves 29/N!

Hát én nem tudom de tényleg hogy, mit mondjak.

A 3-dik képet meg nem LEHET MEGJELENÍTENI.

Lehet azon kellene lennie valaminek.

Látni kellene.

Na de én ezen a kettőn csak annyi különbséget látok hogy, az a lila csík vastagabb mint a másikon de gondolom ez a lila csík azt jelenti hogy, múködik a teszt.

Ugye?

Hát halod én is vettem 2db tesztet és holnap reggel megcsinálom az egyiket és aztán mensi elött a másikat.

Ahogy, írta nekem egy hölgybár ő hármat mondott.

Na mindegy.Ennyi lett. DE az ittt olvasottak szerint nem hiszem hogy,baba lenne.

De ki tudja--

Meg nézem

2011. febr. 16. 20:49
 82/146 anonim ***** válasza:

2 csík van rajta, de nagyon nagyon halvány... holnap remélem már erősebb lesz... óránként fél óránként pisilni járok... viszont a méhszáj középen van...

Hát majd elválik...

Neked még vannak tünetek? 29/N

2011. febr. 16. 21:21
 83/146 A kérdező kommentje:

Kedves 29/N!

Hát annyi hogy,továbbra is fájdogál a hasam lent vagy hogyis írjam. KIsebb nagyobb megszakításokkal.

De azértestére allig várom hogy, lefeküdjek mert állandóan álmos vagyok és azért estére már csak jobban fáj. Vettem két tesztet aztán megkátjuk mi lesz.

Szerintem nincsen baba de csak motoszkál a fejemben a gondolat. A méhszáj is tán középpen van és kissé elfordulva. Hátnem tudom mi van most.

Majd írd meg ám ha teszteltél. Jó feltétlen.

Nagyon kiváncsi vagyok :-) és a többiek is írhatnának nekem hogy smint vannak

2011. febr. 16. 23:42
 84/146 anonim ***** válasza:

sziasztok lányok!

nekem tegnap délután bejelentkezett és ma folytatja is, úgyhogy megjött. Nembaj majd következő hónapba. Amúgy péntekre nem vártam.

2011. febr. 17. 07:30
 85/146 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom kedves utolsó.

Nem is tudokmit szólni hozzá.

Viszont a következő hónapban vagyis szerintem ha ma megjött erre rá a 14-dik napot kellen alapul venni. És a + - 3 napot de úgy hogy, ne a baba legyen a fejedben akkor amikor együttt vagytok.

Hanem csak legyetek együtt és az jó legyen.

Utánna meg aludj egy jó nagyot.

Én ezt tudom javasolni.

Így lett a második babám is.

Bár valaki azt mondja hogy, visszafelé kell számolni a mensitől és ezt is alapul veheted bár én az első variációban hiszek.

ÉS AMI NAGON FONTOS HA MEGTEHETED MENJETEK EL EGY MOTELBE VALAHOVÁ EGY SZÉP HELYRE.

CSAK ERRE A 3-4 NAPRA.

MONDOM HA KI TUDJÁTOK FIZETNI EZ IS MEGTEHETI A HATÁSÁST.

EGY BARÁTNŐM AKI HASONLÓ CÍPŐBEN JÁRT MINT ITT MI IS NAGYON SOKAN EZT TETTÉK. ELMENTEK EGY SZÉP HELYRE AHOL FÜREDENI SI LEHETETT STB......

ÉS MEG IS LETT A BABA. RÁADÁSÚL KÉT BABA.

Nem tudom segíthettem e a válaszommal.

Én remélem igen és ítt írhatsz nekem bármikor. Komolyan mondom. Bármikor.

2011. febr. 17. 10:27
 86/146 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Hát én nem tudom mit gondoljak már magamról...

Tegnap félóránként pisilni jártam, lett egy iszonyat halvány HCG tesztem.

Ma újra csináltam egy tesztet, ami szintén nagyon halvány, de jobban látszik mint tegnap...

Tegnap középen volt a méhszáj.

Viszont ma reggelre, tojásfehérje szerű barna folyásom jelentkezett a WC papíron láttam...

A méhszájam viszont annyira fent van hogy el sem érem...

Az ovu tesztet szokták használni jósként is, így azt tegnap előtt óta csinálom minden nap reggel...

tegnap előtt egyáltalán nem látszott a második csík, tegnap nagyon nagyon halványan, ma meg erősen látszik a második vonal is...

Szóval a lényeg hogy teljesen össze vagyok most keveredve... nem tudom mi van... 29/N

2011. febr. 17. 10:27
 87/146 anonim ***** válasza:

kedves 29/N halkan gratulálok neked, szerintem nálatok jön a gólya :)

Kedves kérdező köszönöm a kedves válaszodat. Annyira nem görcsöltünk még rá, szerencsére. Második baba lenne, de majd jön, ha jönni akar. Viszont most a következő hónapot biztos, hogy kihagyjuk (ha minden igaz, kapok állást, s meg kell várnom a próbaidőt) Igen amit írtál nagyon jól hangzik, de sajnos nem tehetjük meg, egy fizetésből. Talán majd később. Remélem hamarosan én is azt írhatom ide ki mindenkinek, hogy babát várok! :)

Mindenkinek sok sikert kívánok hozzá.

A lány akinek tegnap megjött.

2011. febr. 17. 17:29
 88/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

Én is az elöttem szólóhoz írok aki olyan kedves levelecskét írt.

Én szerintem is a két csík az két csík.

Annak babának kellene lennie.

Nem?

Dehogy,mit jelent az a "barnás tojásfehérjés nyálka" azt nem tudom.

Én csináltam egy tesztet de ez a nagyon korai elötti kategória.

Persze negatív lett.

A férjemmondta csináljam meg aztán olvasom a paprján a tesztnek hogy, a beágyazódás után 3 nappal vagyis a mensi elött 3-6 nappal lehet csinálni.

Nekem meg 24-én kellene megjönnie.

Na mindegy is. Van még egy teszt eltettem a jobb időpontra és csak remélem hogy, baba.

Ovulációs tesztet még nem használtam se amikor kéne sem pedig "jósnak" szóval csak várni tudok.

Ha csinálnál holnap reggel is egy tesztet és ott van az a bizonyos második szerintem a jövőhéten elmennél a dokihoz talán már látná vagyis meg tudná erősíteni a dolgot.

rd meg holnap hogy, mit teszteltél jó.

Feltétlen de szerintem baba kell hogy, legyen.

2011. febr. 17. 20:15
 89/146 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt vannak a mai tesztjeim! 28. nap (3 napom van a nem vártig) barnázásom már tegnap este nem volt. A görcseim is elmúltak, hányinger enyhén de van.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 18. 10:22
 90/146 anonim ***** válasza:

Ti hogy vagytok?

Kérdező tüneteid vannak még? 29/N

Bocsi én voltam az előző is!

2011. febr. 18. 10:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!