Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok, terhes vagyok vagy...

Mondjátok, terhes vagyok vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7-én volt peteérésem hogyha úgy számolom hogy, 24-én kezdödött el vérzésem és annak első napjától. Már elötte való délután elkezdett fájni a hasam és ez így is szokott lenni de amikor lezajlik a folyamat akkor el is múlik. A férjemmel együtt voltunk már valahogy 6-án 7és 8-án is. A problémám az lenne hogy, a hasam aljában érzett fájdalom nem múlik el. Van mikor alul- bal oldalt ugyanugy fáj mint amikor meg akar jönni. Lehetséges hogy, teherbe estem. Köszönöma véleményeket,ötleteket és a tapasztalatokat :-)
2011. febr. 12. 00:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 A kérdező kommentje:

Hát nekem meg mindenki azt mondja hogy, a hormonokat nem érezheti senki mert azok csaka beágyazódsákor indulnak be.

Jelenleg mi nem érezhetünk semmit a terhességből csak ha majd beágyazódik a pete.

Hát tudod én is azt mondom pedig hogy, miért ne érezé meg az ember azt hogy, megtermékenyűlt és haladunk a méh felé vagy valami ilyesmi. Hát mostmár nagyon kiváncsi vagyok.

Valaki olyat is írt hogy, ez a fájdalom addig fog tartani amíg meg nem jön a havidolog. és azért van mert nem repedt meg a tüsző.Ezért van a fájdalom.

Neked mi erről a véleményed illetve másnak

2011. febr. 12. 18:07
 32/146 anonim ***** válasza:
Hát lehetséges, viszont elvileg akkor nincs annyi nyúlós folyás... vagy akkor is van...? látod ezt nem tudom. De azt olvastam már több helyen, hogyha nem tud megrepedni a tüsző, akkor a szervezet próbálkozik vele többször is, viszont ilyenkor az LH teszt újra pozitív. 29/N
2011. febr. 12. 18:40
 33/146 A kérdező kommentje:

Kedves 29N és mindenki más!

Az jutott eszembe ahogy, itt olvastam a mészályról hogy, hogyan kellene annak állni az ovuláció után.

Illetve ha megterményítették a petesejtet akkor másképpen kellene állnia vagy ez mindegy.

Nem tudom. Ezt még az éeletemben nem néztem a ma estéig.

Olyan volt hogy, keménynek éreztem, természetesen nyákosnak és mintha nyitva lett volna valamennyire.

Ehhez tudnál/tudnátok szólni valait :-)

2011. febr. 12. 21:14
 34/146 anonim ***** válasza:

Peteéréskor, ovulációkor elvileg nyitott, utána rögtön ahogy megtörtént az ovu, záródik. Itt elég pontosan le van írva... nekem most középen van, vagy inkább lent, és zárt.

Lehet ilyenkor már fel kellene mennie... bár valahol azt olvastam hogy a beágyazódás környékén is lent van, és ha az megtörtént akkor megy fel... ha nincs beágyazódás, akkor lent van és menzesz lesz belőle. Ez igaz is mert nekem menzesz előtt két nappal már lent van és zárt. 29/N

[link]

2011. febr. 12. 21:49
 35/146 A kérdező kommentje:

Igen olvastam.

De erre még nem találtam magyarázatot.

Szóval nem teljesen lefelé áll.

Hanemolyan mintha felfelé akarna fordulni mint pl az óra mutatója 15óránál.

Ne haragudj ha hülyén mondom.

És mintha kicsit nyitva lenne de amolyan keményebb körűl.

Kivéve ott ahol a "száj"van.

Ott puhább.

Szerinted mi lehet ez.

És ne haragudj hogy, ha tényleg hülén íromle de komolyan ezt érzem és nem tudom mi ez mert ilyet még tényleg nem néztem soha.

2011. febr. 12. 22:19
 36/146 anonim ***** válasza:

Igen nekem is el van fordulva úgy. És simán elérem.

Nem tudom mikor kellene hogy felmenjen. 29/N

2011. febr. 12. 22:28
 37/146 A kérdező kommentje:

Kedves N29!

igen nekemis ugyan így van.

Csak mondanámeg valaki hogy, smint értékeljük ezt.

Mire véljük.

Mostmár aztán iszonyat kiváncsi vagyok.

Hol a csudába lehetne hérdezni ahol esetleg választ kaphatnánk

2011. febr. 12. 22:31
 38/146 anonim ***** válasza:

Nekem most is időközönként beleszurkál a hasam aljába... hányinger jött rám hirtelen. Fáj a derekam...

el tudnék aludni ülve.

(lehet a szervezetem megint viccelődik velem) 29/N

2011. febr. 12. 22:34
 39/146 anonim ***** válasza:
Te könnyen eléred? Lent van vagy fent? 29/N
2011. febr. 12. 22:34
 40/146 anonim ***** válasza:
Tegnap nekem középen volt, ma már éppen hogy csak elérem. Teljesen zárt, és el van fordulva! 29/N
2011. febr. 12. 23:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!