Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
Azt miért hiszed el, hogy nincs PCOS-ed és azt miért nem, hogy nem vagy terhes?
tegnapelőtt 09:00
 82/141 anonim ***** válasza:
100%

81es

Mert gyereket akar. Hiába mondja, hogy nem, látszik, hogy görcsösen akarja a babát. Gondolom még a szakításon sincs túl és, ha kiderülne, hogy terhes szerinte visszajönne a srác is. Nekem legalábbis ez az elméletem.

De lehet pont emiatt hagyta el mert képtelen volt felfogni dolgokat.

tegnapelőtt 09:05
 83/141 A kérdező kommentje:

Egy utolsó kérdésem lenne,utána lezárom a témát

Akkor tutira látta volna már a nőgyógyász ha baba van a dologban ugye? Elvileg amikor voltam 6+3, a másiknál 10hetes lettem volna

Nincs olyan hogy nem látja? Utoljàra 11mm-es méhnyálkahártyát mért

Az ijeszt el,hogy tényleg nő az alhasam,ilyen kis hegyes lett,soha nem volt ilyen és olyan hangosan a bélmozgásom,hogy már kellemetlen

Annyira látszik a hasam,hogy már azon szorongok hogy fogok levetkőzni ha megyünk fürdőbe

tegnapelőtt 09:07
 84/141 A kérdező kommentje:
Bár az rohadtul elképzelhetetlen,hogy az orvos se látja,a labor se mutatja ki és a terhességi teszt sem
tegnapelőtt 09:11
 85/141 anonim ***** válasza:
100%

Már 60x válaszoltak az utolsó kérdésedre, hogy látnák mindenképpen. De laborral együtt bombabiztos, hogy nem vagy terhes.

Ezenkívül ha ilyen a hasad és hangos a bélmozgásod az inkább valami gasztroenterológiai dolog lesz. Terheseknek nem hangos a bélmozgás.

Laktózintolerancia, tejfehérje érzékenység, gluténérzékenység. Inkább csináltass egy ételallergia tesztet vérből.

tegnapelőtt 09:21
 86/141 A kérdező kommentje:

A másik meg,ami kicsi undorító bocsánat,de állandóan böfögök

Meg a hányinger

tegnapelőtt 09:32
 87/141 A kérdező kommentje:
Egyébként ti is a synlabnàl voltatok hcg vérvételen?
tegnapelőtt 09:39
 88/141 anonim ***** válasza:
100%
Igen oda jár az ember legtöbbször. Valami emésztési problémád lesz...puffadás böfögés.
tegnapelőtt 09:51
 89/141 anonim ***** válasza:
100%

Még mielőtt megjelenne a következő kérdésed: nem, nem járt még úgy senki, hogy a Synlabban elrontották a hcg-tesztjét! (Főleg nem kétszer! És főleg nem úgy, hogy 10 hetesen ultrahangra is véletlenül egy vak és süket dokit fogjon ki az ember! A negatív vizelettesztekről nem is beszélve...)

Javaslom a többi kedves válaszolónak is, hogy a jövőben hanyagoljuk a válaszadást, mert sem a trolletetés, sem az idióták győzködése nem olyan jó program, hogy az ember az ünnepi készülődés időszakát ezzel töltse! 🙂

Kellemes karácsonyt mindenkinek!

tegnapelőtt 10:01
 90/141 anonim ***** válasza:
100%

Huuu, hát végigolvastam mindent , ez kemény..

4 hetesen volt 15 mm méhnyálkahártya

5 hetesen volt petezsák

6 hetesen 3 mm embrió szívpulzálással

8 hetesen 15.7 mm embrió

10 hetesen 31mm embrió

Esélytelen hogy terhes vagy és semmit nem látnak, tesztjeid negatívak, synlab nem téved, az emberek 90%-a odajár mivel magánban nem adnak beutalót

Nem tetted túl magad a szakításon, annyira szeretnéd ezt a nem létező babát, szerintem keress egy pszichologust és gasztrós dokit

100000 dolog van amitől puffadhat a hasad, nem csak a terhesség

tegnapelőtt 10:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!