Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
81es
Mert gyereket akar. Hiába mondja, hogy nem, látszik, hogy görcsösen akarja a babát. Gondolom még a szakításon sincs túl és, ha kiderülne, hogy terhes szerinte visszajönne a srác is. Nekem legalábbis ez az elméletem.
De lehet pont emiatt hagyta el mert képtelen volt felfogni dolgokat.
Egy utolsó kérdésem lenne,utána lezárom a témát
Akkor tutira látta volna már a nőgyógyász ha baba van a dologban ugye? Elvileg amikor voltam 6+3, a másiknál 10hetes lettem volna
Nincs olyan hogy nem látja? Utoljàra 11mm-es méhnyálkahártyát mért
Az ijeszt el,hogy tényleg nő az alhasam,ilyen kis hegyes lett,soha nem volt ilyen és olyan hangosan a bélmozgásom,hogy már kellemetlen
Annyira látszik a hasam,hogy már azon szorongok hogy fogok levetkőzni ha megyünk fürdőbe
Már 60x válaszoltak az utolsó kérdésedre, hogy látnák mindenképpen. De laborral együtt bombabiztos, hogy nem vagy terhes.
Ezenkívül ha ilyen a hasad és hangos a bélmozgásod az inkább valami gasztroenterológiai dolog lesz. Terheseknek nem hangos a bélmozgás.
Laktózintolerancia, tejfehérje érzékenység, gluténérzékenység. Inkább csináltass egy ételallergia tesztet vérből.
A másik meg,ami kicsi undorító bocsánat,de állandóan böfögök
Meg a hányinger
Még mielőtt megjelenne a következő kérdésed: nem, nem járt még úgy senki, hogy a Synlabban elrontották a hcg-tesztjét! (Főleg nem kétszer! És főleg nem úgy, hogy 10 hetesen ultrahangra is véletlenül egy vak és süket dokit fogjon ki az ember! A negatív vizelettesztekről nem is beszélve...)
Javaslom a többi kedves válaszolónak is, hogy a jövőben hanyagoljuk a válaszadást, mert sem a trolletetés, sem az idióták győzködése nem olyan jó program, hogy az ember az ünnepi készülődés időszakát ezzel töltse! 🙂
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Huuu, hát végigolvastam mindent , ez kemény..
4 hetesen volt 15 mm méhnyálkahártya
5 hetesen volt petezsák
6 hetesen 3 mm embrió szívpulzálással
8 hetesen 15.7 mm embrió
10 hetesen 31mm embrió
Esélytelen hogy terhes vagy és semmit nem látnak, tesztjeid negatívak, synlab nem téved, az emberek 90%-a odajár mivel magánban nem adnak beutalót
Nem tetted túl magad a szakításon, annyira szeretnéd ezt a nem létező babát, szerintem keress egy pszichologust és gasztrós dokit
100000 dolog van amitől puffadhat a hasad, nem csak a terhesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!