Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Hogy lenne lehetseges, most komolyan?! Mar rég több 10 000-nek kéne lenni a HCG szintnek, a 8., 9.héten is mar bőven! Neked meg a 2-őt sem éri el, kb. nulla lehet. Már ne is haragudj, de ha ennyire zakkant vagy, akkor nem a karacsonyod lesz szörnyűséges, hanem az egész életed.
Azt hittem amugy, hogy endokrinologiai eredmenyt töltesz fel :)
Egyre inkabb érik a gyanú, hogy szimpla troll vagy. Ennyire agyalágyult ember nem létezik. Nehogy a zartosztályon köss ki...
Januàrban jutok csak el endokrinológushoz
Nem vagyok troll,csak szimplán el vagyok keseredve mert soha nem éreztem magam még így és soha nem voltak ilyen tüneteim…
Dec.10 voltam Hcg vérvételen,akkor lettem volna már majdnem 10hetes
Pedig tudom,hogy ezzel az eredménnyel kb lehetetlen a terhesség,de olyan furcsa dolgokat produkál a testem,hogy nem tudom elengedni
Mégis mi a szartól vagy elkeseredve? Ezer meg ezer endokrin probléma okozhat menstruációs zavart... Van akinek egy évben 2x jön meg a menstruációja és képzeld mégsem terhesek. Ha ennyire érdekelne, akkor utána olvashatnál, hogy milyen hormonális probléma okozhatja ezt, de nem, te inkább itt vekengsz a millió negatív leleteddel, hogy terhes vagy.
Ideje a 12. heti genetikai vizsgálatnak, miért nem jelentkezel még be rá a héten? Ki fogsz csúszni az időből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!