Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 A kérdező kommentje:

Ránéztek azért a leletre légyszi?

[link]

dec. 21. 10:03
 52/141 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig negatív és nem vagy terhes....menj már el egy átkozott pszichológushoz....
dec. 21. 10:13
 53/141 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig negatív. De tök mindegy mit mondunk neked :D
dec. 21. 10:39
 54/141 A kérdező kommentje:
Remélem nagyon,hogy tényleg lehetetlen a terhesség,beleőrültem,szörnyű lesz így tölteni az ünnepeket
dec. 21. 12:58
 55/141 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne lehetseges, most komolyan?! Mar rég több 10 000-nek kéne lenni a HCG szintnek, a 8., 9.héten is mar bőven! Neked meg a 2-őt sem éri el, kb. nulla lehet. Már ne is haragudj, de ha ennyire zakkant vagy, akkor nem a karacsonyod lesz szörnyűséges, hanem az egész életed.

Azt hittem amugy, hogy endokrinologiai eredmenyt töltesz fel :)

Egyre inkabb érik a gyanú, hogy szimpla troll vagy. Ennyire agyalágyult ember nem létezik. Nehogy a zartosztályon köss ki...

dec. 21. 13:06
 56/141 A kérdező kommentje:

Januàrban jutok csak el endokrinológushoz

Nem vagyok troll,csak szimplán el vagyok keseredve mert soha nem éreztem magam még így és soha nem voltak ilyen tüneteim…

Dec.10 voltam Hcg vérvételen,akkor lettem volna már majdnem 10hetes

Pedig tudom,hogy ezzel az eredménnyel kb lehetetlen a terhesség,de olyan furcsa dolgokat produkál a testem,hogy nem tudom elengedni

dec. 21. 13:09
 57/141 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi a szartól vagy elkeseredve? Ezer meg ezer endokrin probléma okozhat menstruációs zavart... Van akinek egy évben 2x jön meg a menstruációja és képzeld mégsem terhesek. Ha ennyire érdekelne, akkor utána olvashatnál, hogy milyen hormonális probléma okozhatja ezt, de nem, te inkább itt vekengsz a millió negatív leleteddel, hogy terhes vagy.

Ideje a 12. heti genetikai vizsgálatnak, miért nem jelentkezel még be rá a héten? Ki fogsz csúszni az időből...

dec. 21. 13:21
 58/141 anonim ***** válasza:
100%
Nem kb lehetetlen, hanem teljesen kizárt. 100000% nem vagy terhes....ne legyél hülye....szerintem is troll vagy.... Aki nem akar gyereket az már rég vígan ugrálna az eredményektől....max az viselkedik így aki mindenáron terhes akar lenni......
dec. 21. 13:21
 59/141 A kérdező kommentje:
Én is vígan ugrálnèk,ha nem lenne most is hányingerem és puffadt az egész hasam
dec. 21. 13:37
 60/141 anonim ***** válasza:
100%
A hányingert amugy pont a hcg okozza. Nem a terhesseg ugy altalaban, hanem a hcg hormon. Az neked nincs. Ergo nem a tergesseg miatt van hanyingered!!!
dec. 21. 13:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!