Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

ma 12:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

A HCG vérvétel eredménye aznap megvan, de egy jó endokrinológushoz bejutni... Nah az hetek vagy hónapok még magánban is (lombikoztunk, PCOS és IR melett, van némi tapasztalatom) az általa kért tipikus vizsgálatok is min egy hónapot felölelnek. De szerintem egész egyszerűen álterhesség áll fenn, te beképzelted és lettek hozzá tüneteid is, lehet pszichológust keresnék vele. Gondolom valaki terhes most a környezetedben (csak tippelek), egész sok kispapával is megesik hogy nem tudatosan de lemásolják a terhes nő tüneteit, akkor ezt szimpátia terhességnek hívják. Náluk egy bizonyos szintig nem probléma, mert ugye megszületik a baba és vége, de nálad ez nincs így (mivel nem tud megszületni a baba) mindenképpen felkeresnék egy pszichológust/pszichiátert.

Amúgy meg igen létezik hogy valaki terhes de nem termel HCGt, de az nem az első trimeszterben!!! A HcG termelés azt hiszem a második trimeszterben áll le valamikor, de akkor már a baba bizonyos szerveit is meg tudják vizsgálni UHn, nemhogy keresgélni kelljen a magzatot.

Összességében ha tényleg elhiszed amiket írsz, akkor nagyon sajnálom, hogy így érzel és tényleg érdemes lenne egy szakembert felkeresned.

ma 15:51
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

De józan eszű embert akármennyire is stresszelne egy nem tervezett terhesség, már a negatív tesztnél megnyugodna. De téged sem az, sem a vérvétel, sen az orvosi vizsgálat nem nyugtat meg. És tökmindegy, milyen panaszaid vannak! Leírtuk azt is, hogy a HCG hormon jelenléte "csinál" terhestüneteket. Ha nincs kimutatható HCG, nem attól van a tünet.

Mégis ezek után mitől nyugodnál meg? Tényleg abnormális, amit művelsz.

Ezer meg egy nő parázhat rá, hogy esetleg tervezetlenül babát vár, de ez nem magyarázat erre az ámokfutásra, amit csinálsz.

ma 16:05
 33/36 A kérdező kommentje:

Alap esetben nem stresszelnék,de mivel puffadt az alhasam,hányingerem van,nem jön meg,így nyilván nem tudom elengedni a témát

Kb nem tudom behúzni az alhasamat olyan puffadt a méhemnél

ma 16:39
 34/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok kismama!
ma 16:49
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
#33 Az meg van, hogy egy terhesnek nem a méhe puffad? A hányinger és hogy nem jön meg, az szimplán pszichés, amennyire becsavarodtál. Pszichológus most már. Vagy csináltass még egy hcg vérvételt, hogy vajon duplázódik-e a semmi :D
ma 17:36
 36/36 anonim ***** válasza:

"de mivel puffadt az alhasam,hányingerem van,nem jön meg,így nyilván nem tudom elengedni a témát"

Nem, nem nyilván. Pont ezt fejtettem ki, hogy tökmindegy, hogy puffadsz-e, normális ember nem gondolna terhességre, ha minden vizsgálat kizárta. Épp ezért már elmeorvosi eset, ahogy viselkedsz. Elvesztetted a józan ítélőképességed, és semmilyen észérv nem győz meg.

ma 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!