Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Amúgy, mindenki nagyon kedvesen normálisan segített az első kérdésnél. Nem tudom mit vársz még? Hogy még 200 válasz jöjjön, hogy nyugi nem vagy terhes? Lerajzoljuk vagy mit szeretnél? Szó szerint meglepően mindenki normálisan reagált úgy egy jó darabig. De már nevetséges, ahogy viselkedsz.
Normális ember tudomásul veszi, megköszöni és nem ír többet terhesség témában, mivel nem vagy az. Ha eszed van, akkor mész tovább egészség szempontból.
Senki még az orvos sem tudta neked bizonyítani, hogy nyugodj meg nincs baba. Akkor kitől várod a megnyugvást? Egy 10 hetes baba már kész gyermeki forma..épp terhes vagyok, nagyon jól tudom...
Már senki nem tud ingerlékenység nélkül válaszolni és ezt csak magadnak köszönheted. Még egy 14 éves is felfogja, hogy nem terhes, ha negatív a tesztje. Te meg az összes létező terhességmegállapítást kilőtted, ami mind negatív. Nem létezik ezen a bolygón olyan élölény, akinél ne lehetne látni egy terhességet.
Ez nem atomfizika.
17!
Én inkább arra lennék kíváncsi az itteni ámokfutása után, hogy az exe tudja-e már, hogy apuka lesz... 🙃
Amúgy ez elég szívás, a kérdezőnek nem tudják megcsinálni az abortuszt, mert nem tudják meghallgattatni vele a szívhangot...mert nincs.
Már kedvesen, nem kedvesen megnyugtattak az előző kérdéseidnél is! "El is küldtünk" gasztroenterológiai vizsgálatra (valaki írta, hogy a glutén érzékenység is csinálhat ilyet), endokrinológushoz hormon panelre... Olyan nincs, hogy nincs hcg és terhes valaki. Olyan tízmillióból egy nőnél előfordul, hogy a vizeletbe nem válsztódik ki, de a vérből nekik is kimutatható. A vizeleted negatív, a vérteszted negatív, az uh negatív (9hetes embriót már laikus is kiszúr a vizsgálaton, nemhogyorvos), még mivel teszteljenek, hogy elhidd?
Hormonpanel, terheléses többpontos cukor és inzulin mérés vinne talán közelebb a megoldáshoz. Hormonpaneled meg még nem volt, hiszen ahoz a ciklus megadott napjain kell menni vérvételre, az első kérdésedtől még nem telt el annyi, hogy el is juss, legyen is eredmény (nem egy, több vérvétel, megadott napokon, még most mennél talán a másodikra), hiába mondod, hogy jó a hormonszinted, nem vizsgálták, max a pajzsmirigyet, azon kívül még nézni kell jópárat, szigorú protokoll szerint, hogy melyik napokon veszik le. Mivel tüneteid vannak és össze vissza menstruálsz így elég esélyes a hormonzavar.
egy ilyen témánál kedves emberek válaszolnak majd
Igen, kedves emberek szoktak válaszolni. De te amit itt művelsz, az már nagyon sok. Orvos nem lát semmit, labor semmi, teszt neg. Ez már a sokadik kérdésed, lassan érik, hogy kivágjanak innen a francba.
HA nem akarsz gyereket, védekezz, ne gyakorizz.
Jesszum Pepi, új kérdést indítottál? Nem volt elég a közel 100 db. válasz? :)
NEM VAGY TERHES!
Pedig azt hittem, hogy igazából már elhitted, hogy más bajod van, de úgy tűnik, nem.
Rengeteg releváns választ kaptál. Olvasgass vissza.
Magánba mentem,ezért volt ilyen gyors…
Állambiba májusban kaptam idopontot,ezert mentem maganba,mert fajdalmaim vannak
23-as vagyok. Mit? A hormonpanel az a ciklus megadott napjai levett vérből van mérve. Azt a magánlabor sem tudja "meggyorsítani", hiszen lekell venni a 3-5nap valamelyikén, a 21 nap környékén... A magánlabor sem fogja neked a ~21.napi vértesztet korábbra varázsolni, ha nem tartasz ott! Mégcsak a második vérvételre kéne menned! Márha persze letudták venni a ciklus 3-5.napján az elsőt, mert egy ciklusban kell. Ez nem egy vérvétel, több egymás után, meghatározott napokon, amiktől nem nagyon lehet eltérni, az átlag ciklus hosszához igazítják be, de fix napokon kell aszerint, mert másképp fals. Nem egy, több hormon, több napon mérve és azokkal vissza az orvoshoz, mert arányokat is nézni kell, nem csak a számokat.
Nem az a "baj", hogy nem tudod mi pl a hormonpanel, de hidd el, hogy sok olyat próbálsz meggyőzni akik ezeken nem egyszer, nem kétszer átmentek már (más miatt). A hcg tesztet megcsinálták, igen, azt bármikor lehet. Hormonpanelt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!