Voltam Béta-HCG vérvételen 2 nap különbséggel. Mind a kettő eredményen ez àll: >15000 IU/L Találkozott màr valaki hasonló eredménnyel? A vérvételi helyen 4 fajta Béta-Hcg vérvétel közül lehetett választani. Én a terhességi szűrést választottam.
Figyelt kérdés
ma 11:47
1/9 anonim válasza:
Ibb.com
Tegyél fel képet kitakarva a személyes adataid. Lehet csak rosszul olvasod le a leletet.
2/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez a terhességi szűrés csak annyit ad meg, hogy az érték alapján terhes vagy e vagy sem.
5/9 A kérdező kommentje:
4 fajta Béta-HCG közül lehetett választani. Én a terhességi szűrést választottam. Lehet,hogy a diagnosztikus Béta-HCG vérvétel írna pontos eredményt?
ma 12:17
6/9 anonim válasza:
Lehetséges. Mik vannak még? Ott nem tudod amúgy megkérdezni?
Illetve nyilván van okod de 15000 feletti a hcg. Onnan már nem igazán tudsz meg semmit. Ilyenkor már nem duplázódik a hcg. Vagy van valami más oka, hogy tudni akarod pontosan mennyi?
7/9 A kérdező kommentje:
Ma éjjel kaptam meg az eredményt, de hétvégén nem dolgoznak,hogy megkérdezzem. Volt már egy vetélésem. Csak megakartam nézni,hogy duplázódik e,hogy rendesen fejlődik a terhesség. Most vagyok a 7. hétben
ma 12:32
8/9 anonim válasza:
Akkor ezzel most sokra nem mész. 15ezer felett van az érték, egyértelmű terhesség, de ilyenkor már nem duplázódik. Menj uh-ra már szívhang is lesz :)
Drukkolok!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
ma 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!