Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor egyek, ha egyszerre...

Mikor egyek, ha egyszerre megyek nst-re és vérvételre?

Figyelt kérdés
Első nst-re megyek majd lassan és ugyanott veszik le a vért is, amin néznek éhgyomri cukrot is elvileg, szeretném egy alkalommal letudni mindkettőt, ha már ott vagyok. Az nst-re van konkrét időpont, 9 óra, a vérvételre akkor megyek, amikor akarok. Gondoltam odamegyek 8-ra, levetetem a vért, reggelizek, majd bemegyek 9-re az nst-re. Így elvileg jó lesz, nem? Viszek valami édességet is, hogy tuti beinduljon a babó.

okt. 5. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem is ertem maga a kerdest se foleg ugy hogy meg is valaszoltad magadnak 😂
okt. 5. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Megoldottad ☺️
okt. 5. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Ha magánba mész, akkor simán tudod így csinálni. Én a kórházban jól megjártam. Odamentem 8-ra és 10:50-kor végeztem a vérvételen. Így a 11-es NST-ről el is késtem. Senkit nem érdekelt, hogy 40+2 napos voltam már. Kitalálták, hogy a vércsoport vizsgálatom már nem érvényes, így újat kellett csináltatnom. 12 hetesen csináltattam(első szülésemnél elfogadták másik kórházban).
okt. 5. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi lepontozni való volt abban, hogy leírtam én hogy jártam? Én is azt hittem, hogy végzek hamar és eltudok még intézni egy dolgot aztán NST. Végül nem így jártam. Egy kérdést tett fel amire leírtam az én történetemet.
okt. 5. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy írtad. Egyébként nálunk ilyenkor nem is adnak konkrétan időpontot NST-re. Reggel időpontra hívnak, oda kell menni a beutalóért, amivel laborba mész és ha végeztél vissza kell menni NST-re.De előtte enni kell, ha még nem ettél megvárják és csak utána hívnak be. Addig megy, aki ott van és evett.
okt. 5. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindig találnak okot lepontozni. Én nyomtam egy zöldet neked.

Vállalom, hogy a következő pirosat én kapom, mert nekem is eszembe jutott a saját sztorim a kérdésről 😅

Igaz, ez 15 éve volt.

Máj UH-ra küldtek 36 hetesen, mert a véreredményemben nem voltak jók a májra vonatkozó értékek.

6 órával a vizsgálat előtt már nem lehetett enni, nem kell mondanom, minden bajom volt... (15 órára volt az időpontom.)

Jó, kész vagyunk. Erre pont összefutok a nőgyógyászati asszisztenssel. Kérdi, hány hetes is vagyok? Mondom, 36...

Jó, akkor ha már úgyis itt vagyok, menjek be CTG-re... (Az volt az első.)

Persze, semmit nem értékeltek.

Ettem ma már?

Mondom, jó, hogy szóba kerül, végre ki tudtam nyögni, mi a helyzet, honnan jövök, stb. Kikerekedtek a szemei.

Anyám volt ott velem, leszaladt a büfébe, hozott csokit, meg valami üdítőt, amit expresszben betoltam, azt nagynehezen sikerült megcsinálni a CTG-t... De elég kínos volt így.

okt. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!