Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Férjem pár hónapig rendszeresen puffadt pedig férfi volt. Szólok neki, hogy benézte az orvos nem IBS hanem terhesség volt.
(Nagyjából ez a logika)
Leírom az egész sztorimat,hogy megértsétek miért félek ennyire ettől az egésztől és miért bolondultam bele
Október 14-én voltunk együtt utoljára a párommal (akivel azóta szakítottunk teljesen más okokból), naptár szerint október 17-én volt peteéresem, megszakítással “védekeztünk”,majd az együttlét után egy héttel már jelentkezett nálam egy furcsa alhasi tompa fájdalom,és hányinger,ami állandó volt és kb 2,5hétig tartott (ez alatt az idő alatt 5kgt fogytam,és nem a szakítás miatt volt hányingerem mert már egy ideje készültünk erre,tehát nem viselt meg annyira,tudom hogy így a jobb mindenkinek)
Október 30-án megjött iszonyú görcsökkel,de kb csak rózsaszínes “vérzés” volt 2napig
Mivel nagyon zavart a dolog elmentem nőgyógyászhoz,aki ekkor mindent rendben talált,ez volt nov.6-án,ekkor 3mm-es méhnyálkahártyát látott,de mivel terhes tüneteim voltak,így elküldött HCG vérvételre,ami <2IU/L lett nov.20-án
Mivel továbbra sem voltam jól,így visszamentem a doktornőhöz,aki ekkor felfázásra gyanakodott,emiatt kaptam antibiotikumot,de semmit nem segített,nem lettem jobban,nem lett jobb a hasfájás
Utána ismét megjött nov.30-án ugyanúgy 2napra szinte semmi vérzéssel,majd újabb hcg vérvétel ami ismét <2 lett
Voltam gasztroenterologusnal,hasi ultrahangon,mindenki visszakuldott a nogyogyaszhoz,aki legutóbb ismét rendben talált dec.13-án, ekkor 11mm volt a méhnyálkahártya
És akkor most 18-án minden görcs és mellfájás után megjött szintén 2napra semmi vérzéssel,közben iszonyú hányingerem van,nagy a hasam…szerintem vissza is jöttek a kilók böven amik lementek
Std rendben,húvelyváladék tenyésztés rendben,húgyúti fertőzés nincs,uh-n szerveim rendben,vérképem rendben,hormonpanelt csak a ciklus 3.napján néztek mert a doktornő azt mondta,hogy nem ciklushoz kötött a vérvétel,amit nem teljesen értek,szerintem így semmi értelme nem volt
Szóval összegyűltek a dolgok,és szörnyen megvisel amit produkál a testem az utóbbi időben
Így talán teljesebb képet kaptok,hogy mi történt velem az utóbbi 3hónapban
Így menstruáció és mindenféle negatív leletek mellett, figyelj nem tudok mást írni mint előttem páran:
Gratulálok a babához, majd meséld el, hogy milyen volt úgy szülni hogy nincs bent semmi.
Amúgy meg én a femibion terhes vitamint ajánlom, de vigyázz neked lassan már a második trimeszter jön így lehet érdemes a kettessel kezdeni alapból.
Nem vagy terhes.
Ha mégis megszülsz, esküszöm hogy felnevelem a babádat.
#73 Ebben csak annyi volt az új info, hogy ketszer is néztek vérből hcg-t, mindkétszer negatív. Nincs olyan terhesség, ahol nincs hcg.
Minden más negatív leletet elfogadsz, csak a negatív terhessegi leletet nem.
Ez elmebaj.
Mikor fogsz megnyugodni? A 43. héten, ha még akkor sincs baba?
Egy pszichológust mindenképpen keress fel. A hosszan leírt történeted is csak azt bizonyítja, hogy a fejedben van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!