Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Hát ezt egy 6 évvel ezelőtti leletemből is ki tudom másolni. Hihetőbb lenne, ha az egészet felraknád személyes adatok kitakarásával, úgy a dátum is látszódna.
De amúgy tuti troll, mert nem létezik ilyen tudatlan ember. És a tudatlant most arra értem, hogy nem hiszi el 60 orvosnak/tesztnek sem, hogy nem terhes.
Hát, ha nem látnak semmit UH-n, sem embriót, sem kezdeményt, semmit, és a méhed körül semmi rendellenes nincs, sem most, sem 2 hónapja... hcg sem volt soha, se vizeletben se vérben... nos, ez esetben valóban csak a terhesség az egyetlen lehetőség.
Mellesleg megjegyezném, hogy 2 gyereket szültem, 35 felett, egyetlen egyszer sem barnult be a mellbimbóm. Szoptatás alatt volt talán egy árnyalatnyit sötétebb színe, talán, de már erre sem vennék mérget. Most is rózsaszín.
De,igazatok van,belebolondultam
Meg ugye az előváladékot nem is írtad…hogy pont én lennék aki attól teherbe esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!